ponta_a_reclamat_constitutia_la_ccr__copyPremierul Victor Ponta a făcut o nouă sesizare către Curtea Constituțională a României, în care acuză că legea fundamentală a României, Constituția, este profund anticonstituțională. ”O constituție care nu îmi dă voie mie, Victor Ponta, premier al României și doctor în drept, posibilitatea să-l demit pe Băsescu după bunul meu plac este, în mod evident, o constituție anticonstituțională”, a scris Ponta în motivarea sesizării.

Premierul a identificat și alte probleme de constituționalitate ale Constituției României. De exemplu, ea nu îi garantează partide de sex regulate cu soția și nici nu îl face cel mai frumos și deștept din țară. Ponta dă vina pe Constituție și pentru faptul că poartă ochelari, dar și pentru că se fac glume pe seama inteligenței sale precare.

„Din punct de vedere constituțional, Constituția României încălcă grav mai multe prevederi ale Constituției României. Neconstituționalitatea Constituției României este evidentă. Nici o lege, fie ea și Constituția României, nu poate încălca Constituția României. În mod normal, Curtea Constituțională ar trebui să decidă scoaterea în afara legii a Constituției României”, a explicat Victor Ponta. După care a adăugat, plin de sine: ”Să ma zică cineva acum că eu nu sunt doctor în drept”.

sursa: timesnewsroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares