CARE   DIN  CELE  3  CÃRÃRI   ?
     Rămas orfan de tată în anul 1948, am fost obligați să dispărem din orașul în care m-am născut Portul Galați, pentru că tatăl meu fusese pe langă (politica anticomunistă ) și Primarul Galațului între 1940-1945.
    De fapt toată Țara Romanească trecea printr-o prefacere politico socială dezastruasă pentru întregul popor  Român.
    După plecarea Regelui și instaurarea Iudeo-Comunismului, au urmat arestări masive în toate domeniile, similar cu Revoluția Rusă de după primul război Mondial, sau Revoluția Franceză.
    Tata s-antors în București, încercand să fosrmeze cu alți intelectuali o mișcare de rezistență Politică și Socială contra comuniștilor care erau toatal anti naționaliști . În noul guvern instaurat de Moscova se aflau numai doi Români și restul evrei. Cine nu asculta era împuișcat .
    Și mama a fost arestată un an numai pentru că a fost soție de Primar
Legionar și credeau că vor scoate dela ea listele de legionari care se aflau încă liberi, prin orașe sate sau prin munți.
    Au format celule de luptă anticomuiniste, precum Haiducii noștri din Istorie. Tot acestor partizani li s-au alăturat foști militatri întorși de pe frontul de Est, care vazuseră, civilizația Rusă, care avea să vină peste Europa și peste România în special.
   Deci tatăl meu avea de ales. Între fuga spre Vest, lupta din Munți sau Rezistența Națională, din capitala Țării, București.Care din trei ?
   S-au constituit multe grupǎri politice de diferite opinii după cum mi-a povestit tatăl meu. Aceasta a fost o mare greșală, care a slabit unitatea Naƫională și lupta împotriva comuniștilor care uzau forța brutală și pistolul.
   Tot atunci am înƫeles că o bandă de comuniști bine antrenată, un <comandou > în uniforme Legionare, l-au asasinat pe Nicolae Iorga.
   In felul acesta au avut grije ca să fie văzuți de oameni și să fie blamată Garda și Căpitanul Legiunii. Dar banda, nu știa că Iorga era de partea Legionarilor, împărtășindu-le ideia și simțământul Național.
   Despre fuga spre West , tatăl meu nu era de accord, știind că noi Românii am fost puternici pe pământul nostru și nu în afara granițelor.
   Noi nu am invadat pe nimeni cu scopul de înrobire al nemului respectiv. In schimb pe pâmantul Românesc am fostinbatabili, având viteji, eroi și pe Dumnezeu de partea noastră.
   Primul gând, a fost să-și salveze familia dar în drumul către Germania
                                                                              - 1 –
  unde fugea toată lumea, pe lângă trupele Germane în retragere, sau                                   
 din mai multe motive, care le-a considerat semne dela Dumnezeu. Fiind un   om cu studii Teologice, le-a dat o interpretare diferitǎ.
    1-) Celui de al doilea fiu născut pe 22 August, (când Rușii au intrat în
        București, din cauza prafului care se depunea pe toti și pe toate din
        marșul de retragere, ochii copilului nou născut s-au lipit de praf).
    2-) Din aceasta cauză s-a oprit la o Mânstire din Munții Făgăras,
        unde un călugăr la sfătuit, să lase copilul și soția spre îngrijire și ca
        refugiu pentru primul copil. Un călugar care fusese doctor a spălat
        ochii copilului cu ulei de candelă și s-au deslipit.
    3-) Intr-o noapte când tata se ruga, i-a apărut spiritul Capitanului
        Corneliu Codreanu care i-a spus<- Numai lașii fug când Țara e la
        nevoie și Maica Dumnezeului noastru plânge pentru NOI ! >
    4-)Poate a fost o coincdență, dar a doua zi au apărut la Mânastire un
         un grup de Legionari care s-au răzgândit să plece în West și să
         rămână să lupte ca Partizani în Munți. Au avut un sfat de o zi și
         s-au hotărât să se întoarcă în capitală să salveze România.
    5-) Acolo au fost vânduți, de cei ce l-eau oferit casa pentru adunări și
         au fost arestați în 1948. Tatal meu le-a spus că Dumnezeu le-a dat
         acest Martiraj pe care trebuiau să-l ducă, ca pe Sfânta Cruce  a
         Mântuitorului nostru Isus Christos. Drum lung de 16 ani la Aiud,
         făcuți pe muchie, cu dragoste de Dumnezeu și Țară.
   6-) Parcă a fost aranjat de soartă. Vorbise cu un Ofițer German să-l ia
         în Germania unde avea câțiva prieteni. Pe drum, pe langă coloane
         de soldați în retragere, a apărut un motociclist German care a dat
         tatălui meu un mesaj din partea comandamentului German,
         despre prietenul lui Rudi, care a fost omorât de Ruși între Galați
         și Brăila când se retrăgeau.                                   
    Al doilea gând, a fost să lupte în Muntii Carpați. Dar a realizat că cea mai tare luptă era cu mintea, împotriva bestialității, satanice comuniste.
    Nu și-a dat seama că vor fi exterminați de sistemul Judeo-comunist ce venise din Rusia Sovietică odată cu trupele ( așa zise eliberatoare ).
    Deci s-a decis. Și cu cei care s-au sfătuit în Mânăstire să plece fără areme spre București, să salveze, (dacă se va putea ) România, neștiind  ce le rezervase destinul.
    Au intrat în legături cu Diplomați Englezi, Francezi și Americani cu care au discutat o soluție democratică – naționalistă și Creștină ca să salveze România de Ocupația Judeo – Sovietică.
    Al treilea gând, fost sa creeze un guvern provizoriu până la alegeri.
                                                                           - 2 –
    Nu au realizat că – între timp, Stalin  - Churcel și Rosevelt au divizat pământul ( adică Europa ) în două, ca să se experimenteze (comunismul
inventat de Marx, Engels, Lenin și Stalin) pe spinarea celor din Europa de Est și jumatate din Germania.
    Aceasta a fost o altă lucrare a Masoneriei mondiale pentru dominația totală a pământului. Regula de trei simple = la care nimeni nu s-a gândit. Mai întai creem lumea (zisă liberă), în stânga Europei, Rușii clădesc un zid de beton, cine încerca să scape în west era împușcat fără somație.
    Apoi înfometăm lumea de sub regimul comunist și creem posturi de radio/ controlate tot de evrei ( = Radio Europa Liberă = condus de Noèl Bnard ) ori ( The voice of America ! ). Acestea făceau propagandă contra comunismului, și plǎteau bine evreii care treceau liberi( cu minciuna ca ei suferiseră în timpul războiului ) și puteau face ce vor, vânzând informații de tot felul care exasperau sistemul communist, care era deja suspicios. Ori cine zicea ceva contra guvernului era ori deportat, ori arestat și torturat, ori ucis în diferite diabolice feluri (adică asasinat ).
    Cei care au vrut Guveren Democratic dar Român Nationalist, adică acel Guvern provizoriu, pentru salvarea Romaniei, fiind în legatură cu diverși diplomați din west, au căzut.
    N.K.V.D.-ul umbla să prindă în special Diplomații, care deși aveau <Imunitate Diplomatică >, pentru poliția Ruso- Bolșevică, așa ceva nu conta( ei nu respecatu nici o lege, chiar fie Internațională ).
    Tatăl meu cu Radu Mironovici și ceilalți Legionari care nu vroiau guvern controlat de Moscova, i-au ascuns pe Diplomați, i-au scos din Țară și ei au foast arestați pentru<– Trădare și Spionaj contra Comunismului >.
    Printre cei care au fost atunci arestați se afla și fiul scriitorului Român de renume Victor Ion Popa, Dnul. Sorin Popa. Fară să știu de această istorie  l-am cunoscut personal ala Teatrul de Comedie < Ion Vasilescu > din București. Scapăse odată cu (Amnestia) 19064 din Aiud. Fusese torturat.
    Chiar tata mi-a povestit că era socotit de securitatea comunistă ca
<element recalcitrant, nereducabil.> Fiind angajat în Teatru ca pictor decorator l-am cunoscut într-o seară după repetiție pictând decoruri direct pe scena unde noi terminasem repetițiile.
    Mai târziu l-am întalnit în America unde plecase cu familia prin 1981 și l-am prezentat Centrului International din New York unde a făcut decoruri la un Concert Specatcol Românesc. De la el am primit în Limba Româna și
                                                                               - 3 –
 
traduse în Englezǎ < listele celor arestaƫi și implicaƫi în procesul lui, printe
care se afla și numele tatǎlui meu >.                     
          Pot să redau aici chiar frânturi după originalele care le păstrez cu sfințenie ca nimeni să nu mai zică, despre masacrele comuniste de după 1945= că nu au existat și ei comuniștii < nu au omorât pe nimeni>.
      Am deosebita plăcere să public adevăruri ! Iată SENTINȚA Nr.1744 din
luna Decembrie/ 12/ 1950.
    Tribunalul Militar București – sectia I-a.
                                      H O T A R A S T E :
   Condamnă pe inculpat . . . . . . . POPA  SORIN . . . . . născut în anul 1921
luna   decembrie. . . . ziua . . . 5 fiul lui . . .Victor. . . și . . . Geta . . . de profesie 
. . . .pictor. . . domiciliat în . . . . Ploiești . . . str. Golești. . . Nr. 23 /raion …Ploiești. . . reg. . . Ploiești – conform art.121 c.p. comb. Cu art.190 si 151 c.p.
comb. Cu D.L.856/938, art.25 pct.6 c.p. art.463 si 304 c.d.j.m la 25 ( douazeci și cinci) ani muncă silnică și confiscarea averii, pentru complicitate la crima de înaltă trădare.
    Îi comută detenția preventivă de la 21 octombire 1949 și îl obligă a plăti 3.000 de lei cheltuieli de judecată.-
STAREA DE FAPT :
         – Inculpatul Sorin Popa, a ajutat pe coinculpatul Nenițescu și alții, pentru a transmite informațiile referitoare la siguranța securității statului nostru, unor agenți și unei puteri străine, cu intenția criminală de a ajuta o orgnizație subversivă în străinatate care uneltea în contra securității statului nostru.
     
     Timbru fiscal de 3 lei .  .  . se obligă să platească statului despagubiri civile.
 
    Hotărărea îregistrată :
    sub Nr.8527
    Deci pentru niște simple informații care ne-ar fi scapat de comunism Sorin Popa a fost condamnat la 25 de ani. (Dar Evreii dădeau informații pe valută. Informatorii lor fiifnd plătiți peste tot, de când spionează pe taotă lumea și nimeni nu-i arestează !)
    Î-mi amintesc de un fost coleg din celula 13, când eu am fost arestat la Malmaison. Un evreun Polonez =Românizat = care a fost prins în parc cu un ziarist Austriac, care – i plătise cu Dollari, Mărci Germane și Franci Elvețieni, aproximativ 30 de mii.
    Și i-au dat numai 15 ani.  Cred că a rămas și cu banii care i-a ascuns destul de bine.  La Tribunal au spus amândoi că nu se cunosc. Securitatea a găsit doar 15
                                                                                       – 4 –
\mii în valută. Restul erau de semințe, că se mai întalniseră de trei ori înainte să fie prinși.
    Vă redau acum textul Grefei Tribunalului Militatr București.              TRIBUNALUL MILITAR TERITORIAL BUCUTREȘTI
                              Grefa  Tribunalului
    In complecatarea Hotărărilor privind pe numitul Popa V. Sorin V.  Sentința nr.1744/23/12/1950 si SENTINTA nr.675/1955 – extrase – eliberate în baza cererii nr. 1416/1981, necesare motivării și întocmirii unui “ recurs în
supraveghere “ catre Procuratura Generală – a R.S.R. și pentru justificarea cererii spre aprobare, aducerii și altor dosare aflate în arhivele M.I si M.J. – secția militară – arătăm, așa după dosarele conexe și datele aflate în respectivele “ motivări “ ale sentințelor date la acele dosare si inculpații,după cum urmează și privesc pe numitul Popa V.Sorin V. în mod direct, ca inculpat, astfel :
    1,- Dosar pen. Nr.1968/1950 cu sentința Nr.1744/23.12.1850 în care numitul Popa V. Sorin este condamnat la 25 ani m.s. complicitate la crima de Inaltă Trădare.-
    Dosarul conține 2 vol. privind pe numiții inculpați, după cum urmează:  Bochisiu Leon, Țepelea Gabriel, Cristescu Dumitru, Bănescu Dumitru, Bănescu Constantin, Hațieganu Eugen, Sorin Mihai Popa, Maria Golescu, Teodorescu Gheorghe Șerb, Magdalena Cancicov, Stefan Istrate, Roxopol Gheorghe, Grigorescu Elena, Petrescu Gheorghe, Țigănescu Dumitru, Pițigoi Marin, Popescu Aurelian și Gerota Dumitru. . . . .” care se fac vinovați de uneltire contra ordinei sociale și Inaltă Trădare . “
   – Acest Dosar nr.1968/1950, este conex cu Dosar nr.1120/`950 avand sentința pen. Nr. 1067 din 26 Iulie 1950/ și judecat separate ulterior, prin disjungere.
    –Din acest dosar fac parte inculpații :
Stefan Nenițescu, Nicolaie Iuca, Nicolae Mavrocordat, Josef Weselovschi, Radu Cioculescu, Victor Anca, Eugen Dobrescu, Elecheș Opriș, Emil Manu, Leon Scriban, Popa Aurel, Herlea Ion, Hagea Constantin, Roxin Ghe., Mironovici Radu, Ionescu Ghe. Zis Bădița. și alții ca ; Constantinescu Claps, Horia Patrașcu, Cernescu Ghe.  .  .  .   ș. a. m. dp.
    –Atât din Dosarul nr. 1968/1950 cat și în Dosarul nr. 1120/1950 – conexe, au mai fost citați și introduși și se face vorbire despre următorii : Valentin Augustin Popa, Cornel Bianu, Rica Georgescu, Walton, Legația Americană S.U.A. Westley, Garvey, Heel, apoi Legația Suediei și Canadei din București, Congregația ST.VINCEJNT DE PAUL din București și Legația Franței, Charles Henriot, Ghica, Goia și alții.-  
      Separat, deasemeni conex. privind numai pe numitul inculpat Popa V.Sorin, se află dosarul pen. nr.2127/1949 – deasemeni disjuns cu Sentința pen. nr.1248
                                                                                        - 5 –
din 14 nov. 1949, privind pe inculpații: Marcel Emilian, Dan Tetorian, Mihail Eliade, Ștefanescu Gheorghe, Nott Xurt, Mateescu I. Niocolau, Eliade
Alexandru, Vancu Ion și alții. – 
     În Dosarul pen. nr.2127/1949 și în Dosarul pen.nr.1968/1950 dar privind numai pe numitul Popa V. Sorin – la acest ultim dosar –, au mai fost citați și se face vorbire despre următorii : Ion Valer Emilian, Ion Vancu, Chastellaine, Porter, Metianu, Buta, Popa, Hower. Armata Americana a S.U.A. din Austria și Armata Franceză din Austria.
 
2. DOSAR pen./675/1955 cu SENTINTA Nr.1152 din 07.09.1955 în care numitul Popa V. Sorin, este condamnat la 2 ani îch.-corecțională prin schimbarea calificării inițiale din crima de omisiunea denunțării prevazută de LEGEA 16/1949, la numai delict de omisiunea denunțării.
                                              Pagin 2-.
-continuare de la pag. 1. –
 
      Acest Dosar nr. 675/1055 este conex și derivă prin desjungere, din DOSAR pen.nr. 675/1949. –  In acest dosar, este citat și introdus numitul incl. Eiade Mihail, Emilian Marcel și este citat deasemeni numitul Ion Valentin Emilian. –
 
       Prezenta situație, a fost eliberată în baza cererii nr.1416/1981
      
      Conceput E.S.
      dactilo. — — - 
      Nr. Exemplare 3  <  Am închiat cu descrierea condamnărilor.>
    Deci acești oameni și mulți alții ca ei care nu au vrut să fim< cotropiți și bolșevizați de Ruso-Evreimea navalită din Ruasia lui Tătuca = Stalin =>, au sfârșit cu toți , cu diverse condamnări, nici una mai mică de 25 chiar 30 de ani muncă silnică. Toată România a devenit o mare închisoare politică, la fel ca Rusia, după revoluția din 1917 – 1918. Începând cu Jilava unde era executată trierea (Intelectualilor ) cei mai pariculoși erau trimeși la Aiud. (Periculoși în libertate pentru desvoltarea Comunismului și Socialismului în România ) toți condamnați 20 de ani. Mai erau alte închisori politice ca Gherla, Galați, Iași, Periprava, Pitești ( care a fost cea mai cumplită marșăvie anti umană și anti Creștină= care a durat duar 3 ani ). Apoi Aiudul Morții, de unde a eșit și tatăl meu în 1964 și Canalul ( lagărul de exterminare ) copie a GULAGULUI din Rusia Sovietică.
      Și timpul s-a depus peste trupurile neansuflețite ale acestor martiri ai neamului Românesc. Poporul a fost îndobitocit și animalizat încât a uitat de ei, de sacrificiul lor supreme pentru Țară și generațiile ce vin.
                                                                                      - 6 –
       Satanele ne-au invadat din nou și pedalează (adicǎ se impun )  pe  aceeași veche formulă de dominare a oamenilor. Minciuna, delațiunea, intriga,
foamea, criza Bancară și criza economică care duc la masacre umane, târâte în războaie nejustificate.
     De ce spun războaie ? =Pentrucǎ din cauza primului război mondial s-a ajuns la revoluția Ruasă, care a decimat și puținii intelectuali care au existat pe timpul Țarului și care erau un inconvenient pentru Bolșevicii care doreau dominația totală a Rusiei.
    Nu puteau să reușească și să domine un popor cu o clasă intelectuală, care nu agrea cu sistemul comunist anti Creștin. Și atunci i-au exterminat. Dar ș-au creat o altă clasă socială de intelectuali. Aceasta clasă de intelectuali erau mai mult semidocți, care slujeau comunismul fară să crâcnească.
    Și în acelaș timp distrugeau valorile morale și intelectuale, Credința în Dumnezeu, servind intereselor Judeo Masonice Mondiale = adică Intrnaționala a III-a care a celebrat Victoria la căderea Imperiului Țarist.
    Marea revoluție din Octombrie 7 Noiembrie = așa se striga la ori ce paradă comunistă. Ați uitat ? <Traiască Marea Revoluție din Octombrie 7 Noiembrie !>
    Nu vi se pare confuză această frază ?  Cum e revoluția din Octombrie ? Nu e la 7 Noiambrie ? Este ridicolă ! Și a fost ridicolă ca și sistemul comunist care a distrus jumaătate din Europa, ca apoi să vină cu altaă tâmpenie, unirea Europei.
    Aceasta avea ca scop dominația < Mondială Bancară >asupra întregii lumi !
    Iată-ne întorși din nou la SCLAVAGISM ! Dar avem toți automobile = niște porcării de pastic care au mototare făcute special să se strice, ca să sugă banii din viața ta să rămâi disperat și să cerșești la Bancile Lor. La împrumuturi se ia % camată ați uitat că aveți deaface cu cămătatri, samsari și alte slugi diavolești?)
    Din elitele Romanești care au mai scapat de ( secera și ciocanul comunist),
sau pe care ultimul razboi i-a prins prin alte țări ale Europei, au încercat să lupte și să ajute sărmana Scumpă Țară, cazută sub <Inchiziția Judeo Comunistă >.
    Pe lângă cei din țară ca tatăl meu cu studențimea ce aparținea Legiunii Creștine <Frățiile de Cruce> și care nu a scapat niciunul de arest tortură și închsorile celebre, au fost oameni în Franța, Anglia și America, care au căzut de accord să lupte armat.
     Astfel au format grupări (Para Militare ) care cu ajutorul Americanilor s-au parașutat în România între anii 1949 –1953, căutând să-i ajute pe cei ce luptau în Munții Carpați, numiții partizani anti comuniști.Securitatea le spunea =bandiƫi=
          Dasr s-a creat confuzie, din cauza zvonurilor și sărmanii țărani au căzut și ei in mâna călailor comuiniști. Chiar tata mi-a povestit că au fost aduși la Aiud, prin 1950 un sat întreg, arestați.  Au văzut noaptea parașutiști Americani (adică Românii Colonelului Chirnoagă îmbracați în uniforme Americane ) și s-au dus
                                                                                   - 7 –
în satele vecine să anunțe prietenii și rudele că au venit Americanii.
     Țăranii s-au sculat ca pe timpul răscoalelor cu furca , coasa, toporul, și au omorât Șeful Miliției, Primarul, Secretarul de Partid și dimineața stateau la intrarea în sat să-i preimească pe Americani cu <Pitǎ și cu Sare > după tradiția noastră Românească.
     În schimb au venit camioane cu Securiști și i-au arestat pe toți, i-au torturat și condamnat, de s-au trezit la Aiud. Dar acolo în contact cu < floarea intelectualității Române au intrat cu 4 clase primare și- au eșit voerbind scris cetit limba Franceză, Spaniola,Italiana, Germana, Istorie, etc.>
    Tot acolo l-au cunoscut pe Vasile Militaru, Radu Gyr, Sfântul Arsenie, Istrate Micescu, Avocatul Ibraileanu Gheorghe care a fost de la începutul Mișcării Legionare cu C.Z.Codreanu și s-au lămurit de cea ce venise peste România, sub numele de < ERA COMUNISTĂ >. Chiar eu m-am întâlnit cu un țăran, care eșise înaintea tatălui meu din Aiud și stând de vorbă, m-a întrebat dacă știu cui aparțin versurile ; < O neam al meu bătutu de viscol și cenușe,
                                 În lanțuri sub zăvoare ai gemut
                                 Și când ai vrut să frângi robie și cătușe,
                                 Trădarea a venit și te-a vândut.  .  .  .
     Eu am spus că sunt foarte patriotice dar nu cunosc autorul. El mi-a spus că a stat cu el la Aiud și se numea Radu Gyr. Atunci mi-am amintit ca tata mi-a spus că langă el pe rogojină a murit alt mare Poet, Vasile Militaru.
     Și comunismul a avut aliați imediat ce au luat puterea, cea mai josnică și mizerabilă rasă din lume. ȚIGANII = care nu au fost duar pentru noi, ci și un pericol real pentru întreaga Europa și astazi (cu libertățile ce li s-au dat, au ajuns în America și ne fac de râs Națiunea zicând că = sunt Români).
    Din rândurile lor au fost recrutați torționiști( cei care torturau numai Detinuții Politici), călăi care omorau, informatori, paznici din lagare de muncă, etc. S-au dovedit a fi cei mai buni prieteni ai evreilor, găsind puncte comune în viața socială și Partidul Comunist Roman care le-a facut foarte multe înlesniri și gratuități ca să laude oriunde în lume cât de bine este de trăit în sistemul comuinist.
     Datoritǎ lor Muzica Folklorică Românească a suferit o traumă dezastruasă ceea ce in limbaj popular sa numit = < Țigănirea Muzicii  !> Tiganii au o concepție diferită și total greșită despre viață, lume și Libertate.
     Libertatea în viziunea lor merge adeseori (dacă nu chiar totdeauna) până la anarhie, haos și destrăbălare. (Vezi similarități in viata Evreiascǎ?) In dorința de a-și atinge scopurile și de a-și face singuri dreptate, nu ezită să folosească
violența( cazul tânarului din Bolintin ucis cu cuțitul din cauză că nu a vrut să-i împrumute mașina=automobilul= unui țigan.)
                                                       - 8 –
    Țiganii au un dispreț specific față de muncă, de cele mai multe ori practicând activități ilegale, (Comerț la negru, illicit, tâlhgarie, hoƫie, violuri, omoruri, prostituție cu fete răpite și chiar și cu minori). Contradicție flagrantă cu legile Statului, sfidând poporul Român muncitor și cinstit.
    La fel ca Evreii sunt purtatori de boli, parziți și murdari în caractere, care se întind la ora actuală în toată Europa, iar Românii sunt numiți țigani din aceasta cauză ! Întotdeauna au fost o barieră în calea desvoltării societății Romanești !
     Iată cateva întrebări pe care și le pune Românul de rând ?
     1.- Până unde ajunge răbdarea Românilor ?
     2.- De ce Românul care muncește din greu pentru bucata sa de pâine
          suportă înjosirea acestor trântori nespălați care le furǎ Țara zi de zi ?
     3.- De ce nu se ia o atitudine contra tuturor veneticilor străini care abuzaează
          de ospitalitatea noastră Româneascǎ?
Concluzie la <Tiganiadǎ>: Tiganul nu poate fi nimic fără un popor în care s-a cuibǎritt dar poporul nostru, Românesc poate fiTOTUL fără de țigani !
     Nu acveți voie să fiți nepăsători la toate acƫiunile dușmănoase și perfide ale oricărei nații străine dar mai ales a țiganilor.
Să luptăm împotriva clanurilor străine și a țiganilor care ne-au invadat Țara !
     Deschid un alt subiect dacǎ-mi daƫi voie =
Delațiunea în Contradicție cu Virtutea.
      Virtutea precum se știe, este consideratǎ o bijuterie a intelectului uman care se clǎdește odatǎ cu omul care parcurge anevoiosul drum prin viaƫǎ, ca sǎ ajungǎ la titlul de OM.
       In sala de festivitǎƫi a Liceuloui Andrei Șaguna din Brașov deasupra sceneni unde se înmâneazǎ diplomele și se ƫin diferite festivitǎƫi este scris în Limba Latinǎ ; << LITERIS ET VIRTUTE > >>  
        Dintre profesorii intelectuiali care i-am avut în special proful de Francezǎ, care terminase la Sorbona în Franƫa, m-a rugat sǎ-i cânt la absolvire  
,, Privighetoarea lui Shubert “ pe pianul care se aflǎ în faƫa podiumului.
        N-am știut cǎ pe acelaș pian cu 100 de ani în urmǎ a cântat și Ciprian Porumbescu vizitând Liceul Șaguna. Am simƫit ca nu sunt în apele mele, ca un fluid mi-a penetrat corpul și parcǎ eram în transǎ. M-am trezit când toatǎ sala ovaƫiona în picioare , profesori și elevi care au fost fermecaƫi de interpretarea piesei muzicale .
        Parcǎ n-au fost mâinile mele . Am fost vrǎjit de un spirirt care a plutit deasupra mea și m-a transpus în altǎ lume pe care nu am putut sǎ mi-o explic.
        Tarziu cân tatǎl meu s-a întors din detenție și am avut ocazia sǎ-l întrb ce s-antâmplat mi-a dat o explicaƫie logicǎ dar cam grea, pentru cultura mea, de atunci.                                                                       - 9 –
        Mai târziu am aflat din convesații între intelectualii unde am fost norocos sǎ fiu admis, ca ascultǎtor multe lucruri la care nu aveam rǎspuns. Când tatǎl meu vorbea cu altǎ persoanǎ, eram numai ochi și urechi și înregisatram totul ca un mic (Magnetofon Japonez).
        Chiar amintind de Japonezi am cetit o maximǎ Japonezǎ care zicea apropos de Virtute ; << Pe viitor sacrificiul Elitelor va trebui sǎ fie mult mai mare pentru salvarea unei NAȚIUNI ! >>
        Tot din discuții între Medici am aflat despre noi oamenii, care suntem o creație perfectǎ dupǎ chipul și asemǎnarea lui Dumnezeu, dar unii sunt receptivi la spirite bune alții la spirite rele pe care preoții le numesc < draci or diavoli. >
       Deci eu când m-am aflat în aacea zisǎ transǎ am fost ghidat de un Inger sau chiar de spiritul lui Ciprian Porumbescu care venise atunci deasupra noastrǎ fiind (probabil ) mai mulți elevi sensibili și de calitate sufleteascǎ receptivǎ .
        Odatǎ cu invazia comunistǎ în România ( comuniștii fiind satanici sau spirite de criminali reâncarnate ) s-a trecut la distrugerea sistematicǎ a tot ce era calitativ din punct de vedere uman, furmos și intellectual !
         Adicǎ tot ce aparținea de Virtute sau cei ce învǎțau elevii și studenții despre VIRTUTE, trebuia distrus. Pentru cǎ de Virtute sunt le gate cu inele de aur, ( Morala- Cinstea – Familia – Dragostea fațǎ de Dumnezeu – Virginitatea – Respectul fațǎ de cei mai în vârstǎ ). Pe când comunismul propovǎduia ura fațǎ de valorile normale sau Creștine = Imoralitatea – Furtul – Minciuna – Perversiunea moralǎ și spiritualǎ, – Negarea totalǎ a lui Dumnezeu, – Corupția – DELAȚIUNEA pe care comuniștii au adus-o la rangul de virtute socialǎ.
        Dacǎ divulgai pe cineva cǎ este contra comunismului erai cel mai bine vǎzut de partid și premiat în fruntea vecinilor și a familiei care deveneu automat servitorii Partidului Comunist.
        Ba mai mult decât atât din caracterele care se transformau începeau sǎ aparǎ un alt tip de om care începea sǎ scornescǎ diferite vinovǎții ca oamenii sǎ fie arestați de securitate și torturaƫi.  Apoi semnau mǎrturii false ca sǎ cscape cǎci asta li se preomitea. Bine’nƫeles cǎ nu mai scapau și înfundau lagǎrele de muncǎ cum a fost (CANALUL ) un alt Gulag Românesc de pominǎ.
         Chiar tatǎl meu î-mi povestea cǎ au fost în Aiud arestaƫi care au fost vanduƫi de copii lor, care i-au turnat securitǎƫii cǎ sunt contra guvernului.
O sǎ radeƫi ! Și-au îndemnat familia sǎ-i toarne cu minciuni, cǎ în nmintea lor strâmbǎ sa-u gândit cǎ, dacǎ Americanii vor intra în Rmânia vor pune miniștri pe toƫi care au fost detinuƫi politici. ( Ce minƫi stricate, creere bolnave !)
             Dar iatǎ cǎ dupǎ <Lovotura de Stat contra lui Ceaușescu > s-au înscǎunat toƫi ticǎloșii și neaveniƫii sǎ conducǎ sǎrmana Țarǎ care sângera dupǎ o dictaturǎ nefastǎ de 50 de ani ai Comunismului Internaƫionalei a III – a !
                                                                                  - 10 –
        Și iar am cǎzut rǎu ! Am nimerit în Neo-Comuinism = adicǎ furt fǎrǎ limitǎ și distrugere totalǎ a tot ce-a fost agonisit cu sângele și sudoarea poporului și intelectualilor asupriƫi de ( Biciul Iudeo Comunist  ) moiștenit dela Stalin.
        Chiar mai mult ; au nǎvǎlit îcǎ odatǎ evreii din =Haifa –Tel – Aviv =unde eau dense comunitaƫi de Evrei din România. Aceștia au plecat spunând cǎ nu le place regimul comunist și li s-au dat pașapoarte imediat pe timpul lui Ceaușescu. Chiar <<Nea Nae și cu Rabinul comunist Mozes Rozen >>i-au încasat de 50 de mii de Dollari de familie ca sǎ plece mai rapid. Vedeƫi de unde au invǎƫat comuniștii (Bussinesul) ?  Chiar din vânzarea de oameni. Poate asta a fost plata pe care și-au meritat-o evreii, care au vândut Românii la securiștii criminali de pe timpul dicataturii comuniste și pe Christos pe 30 de arginƫi.
        Aceasta a fost o alta contribuƫie la asasinarea lui Ceaușescu și a Rabinului comunist care nu a scǎpat polƫiei secrete evreiești a <<Mosadului >> !
        Un nalt ticǎlos care a scǎpat ușor a fost ( Mihai Pacepa ) care fiind prieten cu Kissinger s-a aciuit prin America. A scris și o carte ,, Orizonturi Roșii “ care s-a vandut foarte bine. Dar nu a apucat sǎ rǎspundǎ, de ce nu l-a oprit pe Ceaușescu sǎ facǎ atatea crime, cǎ cineva l-a pocnit cu doua îngheƫatre care i le-a pus în cap, chiar în faƫa Naƫiunilor Unite la New YorK. Aici nu a amai avut protecƫia lui Kissinger.
        Chiar Ceaușșescu a protestat când a fost bǎtut cu ouǎ la New York când a fost în vizitǎ la președintele Carter. Atunci Carter i-a spus ; << – Nu puteam sǎ opresc demonstranƫii entuziaști. La  noi e Libertatea Cuvântului !>>
        Tot cu ocazia acelei vizite în America, prședintele Jimy Carter l-a fǎcut pe Ceaușescu (Mason). Deaceea ajuns acasǎ s-a crezut puternic, dar nu știa ce înseamnǎ <<Masoneria >> și cât este de perfidǎ și criminalǎ. Ar fi trebuit sǎ-i întrebe pe Legionari care știau adevǎrul ! Dar legionarii au fost masacraƫi !
        Nimeni nu învaƫǎ nimic din Istorie = Napoleon, de la Louis Filip Le Bellè, = Hitler de la Napoleon,= Comuniștii de la Trotsky, etc.
       Cel puƫin pe timpul Stalinist în Rusia DELAȚIUNEA  a fost ridicatǎ la cel mai mare act patriotic. Câƫi Creștini au fost masacraƫi pe timpul lui Stalin ? Știe cineva ? Iatǎ statistica < 46 de MILIOANE >.
       Așa cǎ domnii evrei sǎ opreascǎ minciuna cu (6.milioane ) cǎ nu erau atunci  în toatǎ EUROPA  6 milioane. In Uniunea Sovieticǎ erau 1.200.000 și toƫi aveau posturi de conducere în Partidul Comunist Sovietic și – l controlau  chiar și pe Stalin.
         La noi în România  comuniștii au aplicat o altǎ formǎ de ștergere a creerelor. Diabolici și foarte bine organizaƫi, au atras mai întâi tinerii care erau mai inteligenƫi pe care i-au cumpǎrat cu onoruri și titluri de tot felul.
                                                                                    - 11 –
        Unii din colegii noștri au fost recrutaƫi chiar din liceu. Chiar din clasele 9 și 10 au devenit mai întâi simpli infortmatori iar mai târziu chiar nu puteai discuta cu ei cǎ deveniserǎ paranoici și isterici din cauza sereviciilor sau poziƫiilor ce le-au cǎpǎtat. Și din cauza cǎ erau controlaƫi pas cu pas.
        Alƫii când au fost mustraƫi de conștiinƫǎ sau de familie au decǎzut moral și au dat în alte patimi =  beƫia, curvia,etc. =
        Dragǎ cititorule, inculpatul Sorin Popa a scǎpat din România și l-am gǎsit în America în 1982 la New York. Tatǎl meu însǎ nu a scǎpat și am fost sunat cǎ în luna Ianuarie 1981 a încetat din viaƫǎ într’o împrejurare destul de stranie pentru acele vremuri.
       Dacǎ cunoașteƫi puƫinǎ Istorie  ; < Moƫa și Marin au murit pe 13 Ianuarie și tatǎl meu a murit pe 13 Ianuarie. Acum cred ce – mi povestea tata despre Legionari. Erau legaƫi , în special <<Frǎƫiile de Cruce >> prin sentimente Duimnezeiești ( pe întelesul omului simplu, prin rugǎciuni și jurǎminte facute în Bisericile lui Christos ). De aceea erau foarte mulƫi Preoƫi cu care se consultau mereu în  problemele lor sau ale Țǎrii. (Preoƫii nu sunt Popi ! )
      Dacǎ ne amintim de Istoria noastrǎ sǎ ne gândim  la toƫi Domnitorii care aveau pe lângǎ Sfatul ƫǎrii Sfinƫi (cǎlugǎri cu care se consultau ). Ștefan Domn a avut pe Daniil Sihastru care era mare vizionar. Mihai a avut și el un pustnic, iar în timpurile moderne noi la-m avut pe Sfantul Arsenie Boca de care comuniștii s-au temut foarte,  încat au trebuit sǎ-l omoare, c-a prezis moartea lui Cescǎ.    
        Eu l-am mcunoscut personal înainte de a fi arestat și mi-a spus sa nu fac cercetari în parapsihologie cǎ am alt drum. Și într’adevǎr am propopvaduit puterea lui Dumnezeu care m-a salvat și de încercarea de asasinare a securiștilor pe 1 August 1972.
        I – am vǎzut pe mulƫi minƫind la televiziune în interviuri stupide, despre Dumnezeu. Eu le zic : <- Mai mergeƫi la Bisericǎ și ascultaƫi Sfânta Slujbǎ înaiunte de a vorbi de Dumnezeu ! > Cea mai cumplitǎ încercare de satanizare a Naƫiunii Române a fost în perioada de 3 ani , la Pitești = cunoscutǎ chiar și în West sub numele de << GULAGUL – PITEȘTI.>> In acest subiect existǎ și un Documentar de 4 filme scurte ( 20/min.unu )facut de Americanii din Washington, cu documentaƫie și mǎrturii, cu Doctori care explicǎ torturile Judeo-Comuniste barbare și anti Creștine, aplicate deƫinutilor politici, în inchisoarea dela Pitești.
       Astfel aici în așa zisa <<LIBERTATE >> am realizat cǎ cea mai anevoiasǎ cǎrare din viaƫa este cea dreaptǎ .
       Este acel drum pe care l-a parcurs Isus Christos spre Golgota, culminâd cu supliciul și sacroificiul sauprem al crucificǎrii.
        A urmat precum stiƫi manipularea Istoriei și a creerelor omenești.
                                                                                           - 12 –
      Cel mai desgustator lucru este asasinarea dela Nǖremberg a generalilor din armata Germanǎ sub pretextul de ( Genocid ) care a îngheƫat minƫile omenirii întregi pe timp de 50 de ani.
       Nu s-a întrebat și nu s-a cǎutat adevǎrul cǎ nimeni nu a avut acces la documentele reale istorice. Lumea fiind înfometatǎ imediat dupa rǎzboiul mondial nu mai avea preocupari intelectuale, Era goanna șobolanilor dupǎ mâncare și toƫi oamenii au devenit rǎi urându-se unii pe alƫii, dacǎ unul  avea mai multǎ mâncare, toƫi vroiau și ei la fel.
       Oamenii deveniserǎ semi roboƫƫi ( sclavii ) sistemului comunist. = Adicǎ servici, casǎ, și la rând ( coadǎ) la pâine, la carne, la ouǎ, la lapte, la marmeladǎ, la unt, etc. Uitarǎ chiar de familiile lor care erau închiși în închisorile comuniste, în care unii ș-au petrecut 20 -25 de ani, ori au murit acolo.  Aceasta – mi amintește de sloganul ce se propaga la toate adunǎrile comuniste de început = < Trebuie distruse trei generaƫii pentru înfǎptuirea comunismului, și pentru succesul nostrum total !>
       Și atunci imediat dupǎ înfrangerea Germaniei s-a trecut la cea mai diabolicǎ invenƫie numitǎ< GENOCID >.
       EXPLICATIE !
       Prin genocid = dupa toate dictionarele din lume = se înƫelege =
       1.- In Românește = Distrugerea intenƫionatǎ a unui popor sau a unei rase,
            prin exterminare totalǎ, indifferent de forma sau sistemul uzat de  
            exterminatori.
       2.- Webster Dictionary = The deliberate  and systematic distruction of a
            racial, political, or cultural grup, having endogenous origin.
       Deci România nu a exterminat pe nimeni.  Toate rasele care s-au aciuit pe la noi au fost asimilate sau educate devenind buni Români.( Cu exceptia evreilor care prin religia lor Talmudistǎ, sun total inumani și a ƫiganilor).
       De asemeni revenind la Procesul dela Nǖrenberg, care a fost cotat ca o înscenare mizerabilǎ pentru a distruge și ultimii intelectuali care au mai rǎmas din armata Germanǎ, a avut scopul de control total asupra Germaniei= prin împartirea ei in douǎ și acuzarea continua de un genocide de 6 ( șase ) milioane de evrei omorâƫi de Germani in 5 ani de rǎzboi.
      Nu  erau 6 milioane în toatǎ Europa în acel timp plus cǎ evreii fugiƫi din Polonia în România au trait foarte bine ca și cei pe care Mareșalul Antonescu nu i-a dat nemƫilor sǎ fie duși în  Lagǎrele de muncǎ din Germania.
      Razbunarea evreilor a fost din cauzǎ cǎ au fost daƫi afarƫ din Germania, alƫii plecand cu pasapoarte legal, iar cei care erau Bancheri sau foarte bogaƫi l-au ajutat pe Hitler, sprijinindu – l cu bani sǎ ajungǎ la conducere.
     Dupǎ ultimile cercetǎri ale acestui Secol XX și XXI s – a ajuns la concluzia
                                                                                        - 13 –
cǎ cifra corectǎ a celor morƫi în lagarele din 1940 -1945 este de un milion
optsute patruzeci și douǎ de mii = 1.842.000 dintre care mai fac parte și         alƫii ca,  = ƫiganii, prizonierii Ruși, Americani , Englezi, Comuniști, Prostituate, Homosexuali etc.
        Dar oamenii nu știu cǎ MUZEUL AUSCHWiTZ, a fost cereat de Șeful Poliƫiei Politice Sovietice = N.K.V.D. = Beria (evreu care –l controla și pe Stalin ).
        Hai sa zicem ca Germanii au comis <genocide> , dar cine o sǎ-i spânzure în gaura de la lift pe Eisenhower, pe Rosevelt, pe Truman, Churcel, etc.???
       Distrugerea Orașului Dresda cu femei și copii (numai civili ) nu este considerat <genocid> ? Ori bombele atomice laHiroshima și Nagasaki care au pulverizat 140.000. de mii la Hiroshima si la Nagasaki, nu le considerǎ
{ genocid  ? }
       Or lagǎrele din America  pentru Japonezi , sasu prizonierii Germani , un milion de prizonieri morƫi de subnutriƫie sau alte boli infecƫioase, acestea nu sunt < genocide ? >
       Chiar la noi în România comuniștii nu trebuie judecati pentru crime cum au fost cei din Aiudul Mortii = ca Zamfir=Comandant la Aiud 1947 -1949
Coler (Evreu ) Comandant la Aiud 1948 – 1953 si Adjunctuil sau Tesler (tot Evreu ) 1949 – 19153. Ori Comandantul AiuiduluiCraciun = Noèl ( tot evreu) 1953 -1964. Pentru aceștia nu s-a format un Neǖremberg DE CE ????????
       Dupǎ cǎdera zidului ce despǎrƫea Europa și Westul de Est în douǎ sfere supranumite < Razboiul Rece>, s – a ƫinut în secret la Washington D.C. (Capitala U.S.A.) o ședeinƫǎ secretǎ a evreilor de pretutindeni, în care s-a discutat o problemǎ mondialǎ acutǎ.
        = Sǎ nu cumva sǎ aparǎ ideea de a persecuta pe criminalii comuniști, sau vânǎtoatrea de <criminali din timpul comunismului > împreunǎ cu familiile lor, care ar fi un dezastru și va apare adevǎrul, cu minciuna de 6.000.000 ( șase milioane de evrei omorâƫi de Gremani în al doilea rǎzboi mondial ).=
       Avem în America cazuri de revizioniști, specialiști care au început sǎ trezeascǎ minƫile oamenilor propovǎduind adevarul Istoric care a fost ascuns jumatate de secol, spre beneficiul Evreimii și a Zionismului Internaƫionalist !
      Dar proverbul cu <ADEVARUL CARE IESE LA SUPRAFAȚĀ CA ULEIUL DEASUPRA APEI !> nu poate fi contestat.
      Au aparut acum 15 ani grupuri de REVIZIONIȘTI care demonstrazǎ LOGIC faptul cǎ acest HOLOCHAUST de 6 milioane este o MINCIUNĀ !
     Cǎ lumea a ajuns din nou în mizerie din cauza evreimii care au  supt bugetul Germaniei și Americii. Ei au bani șii uzeazǎ sǎ spioneze pe toatǎ lumea și fac amai mulƫi bani din spionaj Internaƫional. Iar penetreazǎ Naƫiunile oneste și
                                                                               - 14 –
vor sa le domine ! Iar se ocupǎ de intrigi cu informaƫii false, pun o naƫie contra alteia, învrajbindu-le în rǎzboaie interminabile spre folosul lor.                                                                                  =Propagǎ = Non – ArtaDesmǎƫul, Imoralitatea, Satanismele, controlul Presei și Mas Media = (T.V. Radio etc). Bǎncile și Stocurile , distrugand totul, precum șobolanii din filmul < Etrnal Jew > = un film documentar care nu poate fi oprit aici în libertate !
       Dragǎ cititorule, sau ascultǎtorule ( în cazul cǎ cineva va difuza aceastǎ scurtǎ lucrare la un post de  Radio ), aceastǎ lucrare este Crǎrarea cea Dreaptǎ a celor care au rǎmas suflete curate, CINSTIȚI cu ei înșiși.
       Poate fi uizatǎ și ca o Conferinƫǎ sau dezbatere pentru promovarea Valorii Adevǎrului care mereu va fi tendenƫios ascuns în Istorie cu scopul de avantaj Politic pentru cei care se luptǎ sǎ domine politica și viaƫa unei naƫiuni.
      CIOLANUL POLITIC la care rod ticǎloșii care nu au nimic cu Demnitatea Naƫionalǎ, sau sǎ ajute o naƫiune ( in special Creștinǎ ) preferând sǎ o distrugǎ pentru bunǎstarea lor și numai a lor !
     Drept care semnez cu mâna mea și cu spiritul tatǎlui meu, al Martririlor și Sfinƫilor Neamului Românesc, care m-au inspirat și ajutat la aceastǎ lucrare.
      Mihai Ionescu Camarașu.
    New Jersey / August / 2012-      U.S.A.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares