Semnați petiția “Nu venirii Lady Gaga la București”

Venirea în România a controversatei cântărețe nu putea să nu stârnească un val de proteste. Apariția ei îmbrăcată în carne crudă, sau ieșind dintr-un cocon, videoclipurile cu tente gay ori sado-maso au creat un impact puternic mai ales asupra comunităților religioase.

Copiii, privilegiați la concertul Lady Gaga
Pe Internet a fost lansată recent o petițe numită „Nu venirii Lady Gaga la București” prin care se cere interzicerea concertului de la București al artistei .

Suntem un popor creștin. Blasfemiile și hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate (…) noi avem datoria să ne opunem prezenței ei  la București, capitala unei țări creștinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mântuitorului și simbolurile sfinte. Ne-am face părtași la rătacirea ei. Să semnăm împotriva desfășurării concertului la București!”, cer petiționarii.

Până în prezent, 489 de persoane au semnat pentru a susține cauza, iar dintre motivele expuse de către aceștia enumerăm câteva mai jos:

 

  • „Această lady promovează “valorile” spurcate ale homosexualității și denigrează creștinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. Este o încercare de punere în umbră a marii sărbători Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevăratul model de viețurire al femeilor românce și nu numai!”
  • „Această “artistă” nu reprezintă un model pentru tineretul român creștin ortodox”
  • „Lady Gaga exponentă cea mai de seamă a lumii păcătoase ce va jubila la apariția antihristului-nu venirii ei în România”.
  • NU avem nevoie in Romania de papusa aberanta a caselor de discuri jidanesti care promoveaza anti-muzica.

Lady Gaga va veni în premieră în România, pe16 august, într-un concert care face parte din turneul  mondial The Born This Way Ball. Inițial, concertul urma să aibă loc pe Arena Națională, însă a fost mutat în Piața Constituției din Capitală.

sursa: EVZ.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *