Venirea n Romnia a controversatei cntree nu putea s nu strneasc un val de proteste. Apariia ei mbrcat n carne crud, sau ieind dintr-un cocon, videoclipurile cu tente gay ori sado-maso au creat un impact puternic mai ales asupra comunitilor religioase.

Copiii, privilegiai la concertul Lady Gaga
Pe Internet a fost lansat recent o petie numit „Nu venirii Lady Gaga la Bucureti” prin care se cere interzicerea concertului de la Bucureti al artistei .

Suntem un popor cretin. Blasfemiile i hulele sunt pcate mpotriva Duhului Sfnt, care nu se iart n veci, dac nu sunt lepdate (…) noi avem datoria s ne opunem prezenei ei la Bucureti, capitala unei ri cretinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mntuitorului i simbolurile sfinte. Ne-am face prtai la rtacirea ei. S semnm mpotriva desfurrii concertului la Bucureti!”, cer petiionarii.

Pn n prezent, 489 de persoane au semnat pentru a susine cauza, iar dintre motivele expuse de ctre acetia enumerm cteva mai jos:

 

  • „Aceast ladypromoveaz “valorile” spurcate ale homosexualitii i denigreaz cretinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. Este o ncercare de punere n umbr a marii srbtori Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevratul model de vieurire al femeilor romnce i nu numai!”
  • „Aceast “artist” nu reprezint un model pentru tineretul romn cretin ortodox”
  • „Lady Gagaexponent cea mai de seam a lumii pctoasece va jubila la apariia antihristului-nu venirii ei n Romnia”.
  • NU avem nevoie in Romania de papusa aberanta a caselor de discuri jidanesti care promoveaza anti-muzica.

Lady Gaga va veni n premier n Romnia, pe16 august, ntr-un concert care face parte din turneul mondial The Born This Way Ball. Iniial, concertul urma s aib loc pe Arena Naional, ns a fost mutat n Piaa Constituiei din Capital.

sursa: EVZ.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares