Andrei Marga va conduce misiunea diplomatică a României pe Marte

Andrei-Marga-va-conduce-misiunea-diplomatica-a-Romaniei-pe-MarteDemis la începutul acestei săptămâni din funcția de ministru de Externe, profesorul Andrei Marga a aflat azi ce post i s-a pregătit. El a fost anunțat oficial că va conduce misiunea diplomatică a țării noastre de pe Marte, fiind considerat de toți membrii Guvernului drept cea mai indicată persoană pentru această funcție. “Sunt practic singurul care mă înțeleg cu marțienii, restul oamenilor nici nu-i văd”, a explicat Marga. “În plus, dacă citiți cărțile mele o să vă dați seama că majoritatea au fost scrise special pentru marțieni”.

“Vom fi a doua țară după Statele Unite care va avea reprezentant pe Marte”, a mai declarat fostul ministru de Externe, “și sper să mă înțeleg bine cu robotul american, chiar dacă are o mentalitate așa, mai capitalistă.“

Cu această ocazie, Andrei Marga a ținut să reamintească faptul că Marte a fost întotdeauna marele prieten al României din Sistemul Solar. “Am apreciat în mod special această numire, cu atât mai mult cu cât este vorba despre Planeta Roșie. Sigur, în tinerețea mea purta alt nume, i se zicea Planeta-Stalin.”

sursa: timeanewsroman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *