Biserica Ortodox Romn: “Nu comentm”

Purttorul de cuvnt al Patriarhiei Romne, printele Costel Stoica, nu a dorit s fac niciun comentariu n legtur de concertul pe care urmeaz s-l susin Lady Gaga n ara noastr i nici n privina petiiei care circul n mediul online.

Nu mai departe de zilele trecute, i vecinii notri de la sud au luat poziie,Biserica Ortodox Bulgar exprimndu-i dezaprobareafa de evenimentul de la Sofia, de pe 14 august. “Ceea ce este pctos, nu trebuie promovat”, a declarat, recent, Episcopul Ioan, Vicar al Mitropoliei de Sofia. Controversata div pop a fost contestat, recent, i n Filipine, iar concertul Lady Gaga din Indonezia a fost anulat pe motive de securitate, cu numai o sptmn nainte de show, dup ce mai muli fanatici islamiti au ameninat-o pe artist.

Iniial, show-ul de la Bucureti ar fi trebuit s aib loc pe Naional Arena, ns, ulterior, a fost mutat n Piaa Constituiei. Dei motivaia oficial a fost c stadionul va gzdui meciul amical Dinamo – FC Barcelona, pe 11 august, iar pregtirile pentru show ar putea afecta evenimentul sportiv, exist voci care spun c decizia schimbrii locului concertului a fost luat din cauza vnzrii unui numr foarte mic de bilete.

Credem c ne-am cam obișnuit cu aceast atitudine de lașitate a Patriarhiei Romne. Doar cnd i sunt atacate propriile interese, vedem o atitudine feroce, chiar neortodox. Care ar putea fi motivul pentru care Patriarhia nici mcar nu și spune punctul de vedere vis-a-vis de o blasfemiatoare? De ce nu sftuiește oamenii s nu mearg la astfel de concerte? Iat ntrebri la care vor trebui s rspund n fața Mntuitorului Hristos, Care a fost batjocorit de ctre aceast jidov și vom asista iarși la alte balsfemii, chiar n Romnia ortodox, la cțiva pași de Patriarhie!

Trimiteți mesaje Patriarhiei Romne și trustului de pres Basilica pn vom avea un comunicat n care s ne explice de ce tac n aceast problem. Iat adresele:

patriarhia@patriarhia.ro, cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, biroul.sesizari@patriarhia.ro, palatul.patriarhiei@patriarhia.ro, contabilitate@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro, info@basilica.ro, agentia@basilica.ro, basilica@basilica.ro.

Puteti eventula sa le trimiteti si mesajul de mai jos:

Lady Gaga este o persoan și artist mai mult dect non-conformist, este, dac ne raportm la versurile, mesajele și ținutele sale, far nicun fel de exagerare sau fanatism relgios,o ființ satanic. Cteva dovezi drept argumente solide ar fi urmtoarele:

Cele scrise mai sus cred c sunt pe nțelesul oricui, și nu las loc de dubii n ceea ce privește orientarea religioas și influența satanic a “starului” internațional.
Aproximativ 55.000 de persoane sunt așteptate la concert, n special tineri care nu cunosc fața adevrat a artistei sau care sunt orbiți de popularitatea ei.

Suntem un popor crestin. Blasfemiile si hulele sunt pacate impotriva Duhului Sfant, care nu se iarta in veci, daca nu sunt lepadate.

Lady Gaga e o fiinta malefica, care nu pierde nici o ocazie de a huli cele sfinte, asa cum se vede din articolele de mai jos:

Lady Gaga si REVOLUTIA HOMOSEXUALILOR: „Gay din toate tarile, uniti-va!”. Un milion de participanti la Festivalul EuroPride…
VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunulDumnezeu?
LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita deIuda
Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born ThisWay”
VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUARASA
LADY GAGA: „Coarnele mele suntnaturale”
Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile Grammy2011
BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New YorkPost
VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – LadyGaGa
Noi avem datoria sa neopunem prezentei ei la Bucuresti, capitala unei tari crestinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mantuitorului si simbolurile sfinte. Ne-am face partasi la ratacirea ei. Sa semnam impotriva desfasurarii concertului la Bucuresti!

Peste 2000 de persoane au semnat petitia impotriva concertului.Nu venirii lady gaga la Bucuresti!

Citiți și:

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.