Comentariu rapcea.ro: articolul de mai jos, șantajul ordinar și trocul la lumina zilei a unei mâini de pensionari cu pensii nesimțite (deh, au ”luptat” ideologic pentru apărarea patriei în vremurile lui Ceașcă) care cică au fost militari – pe vremea când inamicul era poporul, mă umple de indignare și de spume. Pentru ei, și acu, tot poporul lipsit de ideologia comunistă, este inamicul. Hai sictir, nene Dogarule, să te duci după nea Nicu pe care îl regreți atâta.

Colonelul Mircea Dogaru amenință că-și va scoate oamenii în stradă

 

Colonelul Mircea Dogaru amenință că-și va scoate oamenii în stradă

Mircea Dogaru spune că va face tot ce este nevoie pentru a împiedica reîntoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni

Stenogramele convorbirilor dintre miniștrii Victor Paul Dobre și Ioan Rus au arătat că Uniunea Social Liberală (USL) este gata să folosească orice mijloace pentru a-și atinge scopul: validarea referendumului din 29 iulie și pecetluirea demiterii lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României.
Există însă și soluții de avarie. USL are o înțelegere cu Consiliul Național al Societății Civile (CNSC), condus de colonelul Mircea Dogaru, care totodată este și liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, în rezervă și în retragere. Acordul prevede ca CNSC să susțină USL în toate acțiunile sale, în timp ce Uniunea Social Liberală s-a angajat să îndeplinească o interminabilă listă de revendicări, multe dintre ele foarte controversate.

Până acum, oamenii lui Dogaru și-au făcut datoria, participând trup și suflet la protestele anti-Băsescu și anti-PDL din ultimele opt luni și implicându-se inclusiv în campania electorală care a precedat referendumul din 29 iulie. Pe 1 august, imediat după referendum, Mircea Dogaru a emis un comunicat prin care soma Curtea Constituțională să amâne luarea unei decizii în privința referendumului de demitere a președintelui „până la soluționarea tuturor aspectelor legate de numărul real al cetățenilor României cu drept de vot”. A doua zi, Curtea Constituțională amâna luarea unei decizii privind validarea sau invalidarea referendumului, cerând reverificarea listelor electorale.

„Vom cere desființarea Curții Constituționale”

Acum, Dogaru continuă să pună presiune și amenință cu declanșarea unor mișcări de stradă. „În cazul în care Curtea Constituțională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieșiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citații, tot ce este nevoie. Din moment ce insituțiile statului nu mai funcționează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieși în stradă și vom declanșa haosul. Și așa țara este cuprinsă de haos. Mai rău decât acum nu se poate“, spune colonelul Dogaru. (Ba se poate – dacă vine USL-ul la putere, că au o foame în glandă – abia așteaptă să poată fura liniștiți, dacă vor controla și Justiția)

Liderul CNSC nu se teme că eventualele mișcări de stradă ar putea agrava și mai mult situația României, aflată într-o situație dificilă din cauza crizei politice. „Cine ne acuză că vrem să destabilizăm, înseamnă că e cretin și nu are creier. Ei sunt instrumente ale dictaturii, pe când noi apărăm democrația. Dacă se ajunge la invalidare, vom cere Parlamentului să desființeze Curtea Constituțională, pentru că nimeni nu are voie să fie mai presus de Parlament. Mai presus de Parlament este numai Dumnezeu“, a mai declarat Mircea Dogaru. (iar Parlamentul suntem noi, USL-ul, aș mai adăuga eu, parafrazând expresia Regelui Soare :”Statul sunt eu”). Hai, să moară măta, Dogar comunist – da de popor ce zici mă, eventual din consultarea lui prin referendum ?! Și în cazul ăsta Parlamentul e mai presus de toate ? 

Nu pot să nu remarc cum USL-ul activează toate resursele sale cripto-comuniste, sub pretextul că ”Nu se mai poate” cu Băsescu la cârmă și Patriciu și Voiculescu sub spectrul pușcăriei…

sursa: adevărul.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares