Luna trecutŃ, Facebook a lansat o func■ie nouŃ pentru grupuri, care le permite utilizatorilor sŃ afle numele persoanelor care au vizualizat o postare sau o fotografie dintr-un grup, respectiv ora la care au vŃzut-o.

Business Insideráscrie cŃ, dupŃ ce mai mul■i utilizatori au sesizat introducerea acestui serviciu de informare, blogul de specialitateátechcrunch.comáa scris cŃ reprezentan■ii Facebook au confirmat introducerea func■iei, citÔnd un comunicat remis de reprezentan■ii companiei.

Totu║i, cei de la Facebook i-au asigurat pe utilizatori cŃ func■ia „seen by” („vŃzut de”) este disponibilŃ doar pentru pozele care ţnso■esc postŃrile dintr-un grup, nu ║i pentru pozele pe care un cineva le pune pe profilul personal.

“Seen by” apare ca un buton care, odatŃ accesat, afi║eazŃ lista cu numele persoanelor care au “vŃzut” fotografia sau postarea respectivŃ, precum ║i ora la care acest lucru s-a ţntÔmplat.

Sursa citatŃ noteazŃ cŃ mul■i utilizatori de Facebook s-au arŃtat deranja■i de noua func■ie, motivÔnd cŃ aceasta ţi stÔnjene║te ║i cŃ le ţncalcŃ, ţntr-un fel sau altul, dreptul la confiden■ialitate.

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares