Declarație de război ! Revizioniștii unguri preconizează că peste 8 ani Ungaria va putea cere revizuirea granițelor. Până atunci, ei lucrează, iar SRI-ul doarme…

Parlamentarul maghiar Zoltan Koszegi, membru al partidul FIDESZ, le-a transmis celor prezenti in weekend la Tabara Tineretului Maghiar de la Borzont, ca in cazul in care partidul FIDESZ isi consolideaza puterea si Ungaria devine mai puternica in termeni economici, dar si in alte privinte, in opt ani ar putea fi ceruta oficial revizuirea granitelor, relateaza Politics.hu citand cotidianul transilvanean Kronika.

Purtatorul de cuvint al FIDESZ, Gabriella Selmeczi, a declarat pentru ziarul maghiar Nepszabadsag ca Zoltan Koszegi a facut declaratia in nume personal si aceasta nu reprezinta pozitia partidului condus de premierul Viktor Orban.

Zoltan Balczo, vicepresedintele Parlamentului Ungariei si membru Jobbik, prezent si el in weekend in Tabara EMI din Harghita, a afirmat ca o revizuire a tratatului de la Trianon nu este posibila in contextul politic global actual.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *