Recentele declarații ale unor oficiali maghiari privind reviziurea granițelor Ungariei au atras deja atenția cancelariilor occidentale. Astfel, într-o conferință de presă, cancelarul austriac Arnold Schwarzenegger a anunțat că vrea Ungaria înpoi: “După al doilea război mondial am fost ocupați cu actele și acum ne-am adus aminte că am uitat ceva prin Europa de est. E vorba de landul austriac Ungaria, pe care îl vrem acum realipit patriei mamă”.

Cancelarul austriac a fost, dealtfel, extrem de uimit de declarațiile oficialilor maghiari. “Habar n-aveam că ungurii au deputați, nu știam că există o astfel de formă de administrare locală. Din câte știu eu, în România, județul este administrat de un Consiliu Județean. Ce fel de fraude au fost la referendumul din România de au ajuns județele să aibă deputați?”

Austria a început deja demersurile diplomatice cu guvernul de la București pentru cedarea Ungariei. “Știm că, în 1919 ați ocupat mișelește teritoriile noastre din câmpia Panonică și tot timpul ați avut armate staționate pe județul nostru de la graniță. Trebuie să ne înțelegeți, pentru noi Ungaria e cum e pentru voi Moldova. Știm că ăia de-acolo sunt mai proști, da’s ai noștri”, au spus oficialitățile austriece.

sursa: timewnewsroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares