Mă tot îmboldesc amicii să nu mă irosesc în articole pasagere pe blog, că cică am talent și merită să îl investesc în ceva mai durabil, gen roman.

Mărturisesc că am cochetat cu ideea, și chiar am început acu un an, în vacanță, o schiță de roman fantastic, specie literară de himeră ce se potrivește imaginației mele dezlănțuite și personalității mele predispuse spre visătorie.

Am lucrat vre-o 3 capitole (din 15 preconizate) și mă străduiesc să nu mă las sedus de influențele autorilor preferați din genul respectiv (Brusollo, Neil Gayman, Terry Prachett, Stephen King, Peter Straub, s.a.).

Acu, pen`că suntem în pană de net la birou, și cum nu pot lucra de-alde juridice în lipsă de net, am zis să revin la vechiul proiect romancier și m-am pus la așternut rânduri pe hârtie, așa, aleator cam cum fac pictorii așternând cu pensula culorile pe canava, curioși și ei de ce-o să le iasă la final.

La momentul de față, văd că treaba pe care o scriu acum se concretizează într-un soi de introducere la roman, sau măcar scurtă prezentare de intenție (lume, lume, Rapcea s-a apucat de scris romane !), numa bună de pus pe site și suscitat curiozități.

Un singur lucru nu voi promite amicilor (sau mai puțin amicilor) mei: că nu se vor regăsi  într-o formă sau alta, ca personaje în romanul meu. Deci, feriți-vă să mă supărați, dacă vreți să rămâneți în conștiința publică prin nepieritoarea mea operă literară 🙂

Na, că și-a revenit netul.

Back to work…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares