Mesaj ce nu pare a veni de la Gregorian Bivolaru

de Petrica Groza

Azi 17 august 2012 am primit un mesaj de la GB prin cei de la Comandamentul Taberei din Costinești.

A trebuit să îl citesc de câteva ori ca să am o perspectivă mai clară asupra lui.

Oricum acest mesaj nu seamănă deloc cu mesajele logice și la obiect cu care GB m-a obișnuit până acum. Vă las să lecturați mesajul respectiv:

Ce înțeleg eu din acest mesaj este faptul că GB îmi cere să dau o dezmințire vis-a-vis de minciuni spuse de Mihai Rapcea pe blogul său, minciuni probabil legate de locația actuală a lui GB. Păi, aici GB îmi cere să dau o dezmințire vis-a-vis de ce ?

Normal era ca GB să îmi indice titlul articolului unde MR spunea minciunile respective.

Mai mult, GB trebuia să îmi arate și propozițiile mincinoase în clar, pentru a putea da și eu o dezmințire corectă și la obiect.

Acum, ce trebuie să fac eu, în urma acestui mesaj de la GB ? Să mă apuc să citesc toate articolele lui MR de pe blogul său și să descopăr minciunile lui MR ?

Acest GB care îmi trimite mesajul respectiv nu seamănă cu GB pe care eu îl cunosc de 30 de ani. Nu știu de ce trebuie să confirm eu unde m-am întâlnit în noiembrie 2011 cu GB. La acea întâlnire erau prin preajma lui GB mai multe persoane foarte cunoscute la MISA, ce m-au văzut și pe mine, și pe MR.

Oare de ce GB nu a apelat și la aceste persoane pentru a obține dezmințirile dorite ? Astfel s-ar fi adunat mai multe dezmințiri, ce ar fi contracarat minciunile lui MR. Mai multe probe, mai multă credibilitate, nu ?

MR nu putea să mai nege ceva având 3 martori ce l-au văzut la întâlnirea cu GB într-o anumită țară și într-un anumit oraș. Cu toții am văzut anul acesta cum GB a apărut două zile la rând în știrile de la Antena 1, vorbind de la un telefon din Suedia.

Este clar pentru toată lumea, GB este în Suedia. Nu înțeleg de ce s-ar mai deranja GB să dau eu o dezmințire și să spun unde m-am întâlnit cu el, doar ca să fie pus MR cu botul pe labe ?

Nu cred că GB este obsedat de ce scrie MR pe blogul său, a dovedit că este în Suedia și basta.

Dacă GB dorește să lămurească lucrurile, îl rog frumos să îmi trimită un mesaj audio vis-a-vis de ce am scris aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *