de Petrica Groza

Azi 17 august 2012 am primit un mesaj de la GB prin cei de la Comandamentul Taberei din Costinești.

A trebuit s l citesc de cteva ori ca s am o perspectiv mai clar asupra lui.

Oricum acest mesaj nu seamn deloc cu mesajele logice și la obiect cu care GB m-a obișnuit pn acum. V las s lecturați mesajul respectiv:

Ce nțeleg eu din acest mesaj este faptul c GB mi cere s dau o dezmințire vis-a-vis de minciuni spuse de Mihai Rapcea pe blogul su, minciuni probabil legate de locația actual a lui GB. Pi, aici GB mi cere s dau o dezmințire vis-a-vis de ce ?

Normal era ca GB s mi indice titlul articolului unde MR spunea minciunile respective.

Mai mult, GB trebuia s mi arate și propozițiile mincinoase n clar, pentru a putea da și eu o dezmințire corect și la obiect.

Acum, ce trebuie s fac eu, n urma acestui mesaj de la GB ? S m apuc s citesc toate articolele lui MR de pe blogul su și s descopr minciunile lui MR ?

Acest GB care mi trimite mesajul respectiv nu seamn cu GB pe care eu l cunosc de 30 de ani. Nu știu de ce trebuie s confirm eu unde m-am ntlnit n noiembrie 2011 cu GB. La acea ntlnire erau prin preajma lui GB mai multe persoane foarte cunoscute la MISA, ce m-au vzut și pe mine, și pe MR.

Oare de ce GB nu a apelat și la aceste persoane pentru a obține dezmințirile dorite ? Astfel s-ar fi adunat mai multe dezmințiri, ce ar fi contracarat minciunile lui MR. Mai multe probe, mai mult credibilitate, nu ?

MR nu putea s mai nege ceva avnd 3 martori ce l-au vzut la ntlnirea cu GB ntr-o anumit țar și ntr-un anumit oraș. Cu toții am vzut anul acesta cum GB a aprut dou zile la rnd n știrile de la Antena 1, vorbind de la un telefon din Suedia.

Este clar pentru toat lumea, GB este n Suedia. Nu nțeleg de ce s-ar mai deranja GB s dau eu o dezmințire și s spun unde m-am ntlnit cu el, doar ca s fie pus MR cu botul pe labe ?

Nu cred c GB este obsedat de ce scrie MR pe blogul su, a dovedit c este n Suedia și basta.

Dac GB dorește s lmureasc lucrurile, l rog frumos s mi trimit un mesaj audio vis-a-vis de ce am scris aici.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares