Conducerea site-ului de licitații online eBay a decis interzicerea comerțului cu poțiuni magice, blesteme și vrăji.

Comerțul cu poțiuni magice, blesteme și vrăji, interzis pe eBay economic

Începând din 30 august, acest site de licitații online interzice comerțul cu blesteme, vrăji, poțiuni magice, rugăciuni mistice, servicii de binecuvântare, sesiuni de vindecare și alte activități din acest registru, informează ABC News.

EBay își revizuiește cu regularitate categoriile de produse și își actualizează politicile comerciale în funcție de feeback-ul primit de la clienți”, se afirmă în comunicatul emis de această companie.

Vom renunța la un număr mic de subcategorii din categoria mai mare de produse metafizice, întrucât cumpărătorii și vânzătorii ne-au spus că tranzacțiile din acele subcategorii generează adeseori probleme care cu greu pot fi apoi rezolvate”, se mai spune în comunicat, transmite Mediafax.

Însă interzicerea poțiunilor magice și a blestemelor a cauzat nemulțumirea unora dintre clienții site-ului. Unul dintre ei, într-un mesaj postat pe forumul eBay, a spus că această interzicere are un caracter discriminatoriu.

EBay, care deține serviciul PayPal, este unul dintre cele mai mari site-uri de licitații online din lume. Luna trecută, această companie cu sediul la San Jose din California, a anunțat că a înregistrat o creștere consistentă a veniturilor în al doilea trimestru al anului 2012. Veniturile pentru trimestrul care s-a încheiat pe 30 iunie au crescut cu 23 de procente față de aceeași perioadă a anului trecut și au ajuns la valoarea de 3,4 miliarde de dolari.

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer