Un grup de cretini dementi de la PSD cere pulimii sa atace membrii Curtii Constitutionale, marti !!!!


Zilele trecute, un rusoi de la Chisinau, reprezentant al PSD, Alexeievici sau asa ceva se intrebuinta din rasputeri lansand si postand in zeci de grupuri online un fel de Apel indemn la rivolutie “spontanta” pe tiparul promovat de Vocea Rusiei necontenit.

 un nou Apel dement, instigare la violenta a fost lansat recent pentru ziua de marti.
 Se cere sechestrarea membrilor Cutii Constitutionale !!!!

Apelul este de o ipocrizie tipica uslinosilor, fiind in forma exact contrariul a ceea ce pretinde ca exprima. sub pretextul ca nu ar functiona statul de drept incita la demolarea statului in termenii stalinismului obscen.

Apelul chemă la pichetarea si asedierea chiar a Curtii Constitutionale a Romaniei pana cand va adopta o decizie “conforma cu vointa poporului roman”.
cine semneaza in numele poporului roman, nu se precizeaza.
se tot afirma o gramada de corifei ai reprezentarii Natiunii, Neamului, Poporului in ultima vreme. au insa un acshent cam ciudat…

*************
“Frați români,
Statul de drept nu mai funcționează în România, fiind înlocuit cu statul securist, corupt, polițienesc și mafiot al lui Traian Băsescu.

Cu toate că noi am ieșit în număr foarte mare pentru a ne exercita dreptul democratic fundamental de a vota la Referendumul din 29 Iulie, și am decis într-o proporție covârșitoare că nu îl mai vrem pe Traian Băsescu la conducerea țării, slugile acestuia din CCR, CSM, Procuratura Generală, Serviciile de Informații și PDL, împreună cu stăpânii lui din SUA și UE, cărora le-a vândut țara, vor sa nesocotească și să calce în picioare voința poporului roman.

Soarta românilor pentru următorii doi ani se află în mâinile uneltei băsiste în care s-a transformat Curtea Constituțională a României.

Curtea Constituțională a fost fățiș de partea lui Băsescu de la suspendare și până acum.

Anunțăm Curtea Constituțională că Luni și Marți vom organiza ample manifestații de protest la sediul ei. Nu îi vom lăsa pe membrii Curții să plece acasă până nu vor lua o hotărâre conformă cu legile țării și cu voința poporului român.

Facem apel la Ministrul Interimar al Justiției, Procuratura Generală a României, Consiliul Suprem al Magistraturii, Direcția Naționale Anticorupție și la Serviciile Secrete să înceteze de urgență prigoana stalinistă împotriva cetățenilor care și-au exercitat dreptul legal și democratic la vot și împotriva dizidenților regimului Băsescu și a familiilor acestora.

Facem apel la Președintele suspendat al României Traian Băsescu și la liderii PDL să înceteze de urgență presiunile asupra CCR, Justiției, Serviciilor secrete și denigrarea României peste hotare.

Facem un apel de urgență către Președintele suspendat al României să își dea de urgență demisia pentru a opri haosul în care a aruncat țara.

Facem apel la toți românii din București, țară și din Diaspora care au votat DA la Referendum și care nu îl mai vor președinte pe Traian Băsescu să participe la protestele de la CSM de Luni dimineața, CCR Luni la ora 18:00 și Marți la ora 9:00 și să își anunțe și cheme familiile, rudele, prietenii, cunoscuții și colegii.
Anunțăm că nu vom înceta protestele până când Traian Băsescu nu își va da demisia sau va fi demis.
Așa să ne ajute Dumnezeu!”
*************

Evident, autorii manifestului își doresc cafteala, ceva gen 13 -15 iunie ’90…putem sa le-o dam organizatorilor mai intai, provocatorilor acestei ticaloase incitari la confruntari de strada, exact cum o cerea Vocea Rusiei.

Pentru cazul ca autoritatile vor avea nevoie de informatii suplimentare si nu se descurca cu arestarea celor care au pus la cale aceasta dementa provocarea, precizez ca stiu persoanele – slugi ale pesedistilor – care au pus la cale “lucrarea” de marti…

*************

Cat despre pesedistul rusoilor de la Chisinau, reiau Apelul sau (nu de alta dar pot fi coroborate date si faptele mai usor)
Un anume Victor Alexeev, pesedist din R. Moldova, cum zic ei Basarabiei, trimite necurmat pe tot felul de forumuri un mesaj ce incita la bataie.

“Ancheta abuzivă și ilegală a procurorilor lui Băsescu continuă și azi de marea și sfânta sărbătoare, printre bieții oameni de la orașe si sate!!! Noi cei 7,4 milioane de români ce facem, stăm cu mâinile în sân, nu luăm atitudine???
Dragi români, dacă în micuțul orășel feroviar Piatra-Olt, fostă comună până mai ieri, din județul Olt, oamenii n-au mai suportat umilința de sorginte comunistă și spiritul civic de masă s-a făcut simțit în stradă, de ce nu același lucru și pe când și la București, Constanța, Timișoara, Iași, Craiova, Cluj-Napoca etc., etc.
Rețineți, Traian Băsescu a intervenit de două ori la CCR pentru devansarea zilei stabilită inițial (12 septembrie), pentru deznodământul referendumului, o dată pentru 31 august și a doua oară pentru 21 august, din cel puțin două motive, unul pentru că vrea musai să fie socru mic pe cai mari la Cotroceni, în data de 1 sept. și doi, ca să nu dea posibilitatea instituțiilor guvernamentale să actualizeze listele pe deplin, astfel încât să existe o incertitudine privind numărul real al alegătorilor.
Nu credeți că Traian Băsescu împreună cu clica și aparatele sale de manipulare și represiune (Presa, CCR, CSM, Servicii, PG-DNA etc.) ne pun la încercare naivitatea și/sau răbdarea???
Haideți să-i arătăm că nu suntem chiar atât de naivi și răbdători și că dacă întinde coarda pe 21 august prin obedienta CCR, s-ar putea ca evenimentul de la 1 septembrie să nu-l mai facă pe cai mari, așa cum visează el, ci mai degrabă, Doamne ferește, să nu fie nevoit să-l amâne…”
Doamne fereste Alexeevilor sa intindeti coarda in exces si o sa vedeti ce inseamna replica romaneasca la cacaturile voastre rusesti. ia intreaba-i pe veteranii de la Chisinau cam cum se cacau rusii pe ei cand ii fugareau romanii, pana la Stalingrad…

 VRETI BATAIE? INCERCATI….

Sursa: roncea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *