Zilele trecute, un rusoi de la Chisinau, reprezentant al PSD, Alexeievici sau asa ceva se intrebuinta din rasputeri lansand si postand in zeci de grupuri online un fel de Apel indemn la rivolutie “spontanta” pe tiparul promovat de Vocea Rusiei necontenit.

 un nou Apel dement, instigare la violenta a fost lansat recent pentru ziua de marti.
 Se cere sechestrarea membrilor Cutii Constitutionale !!!!

Apelul este de o ipocrizie tipica uslinosilor, fiind in forma exact contrariul a ceea ce pretinde ca exprima. sub pretextul ca nu ar functiona statul de drept incita la demolarea statului in termenii stalinismului obscen.

Apelul chem la pichetarea si asedierea chiar a Curtii Constitutionale a Romaniei pana cand va adopta o decizie “conforma cu vointa poporului roman”.
cine semneaza in numele poporului roman, nu se precizeaza.
se tot afirma o gramada de corifei ai reprezentarii Natiunii, Neamului, Poporului in ultima vreme. au insa un acshent cam ciudat…

*************
“Frați romni,
Statul de drept nu mai funcționeaz n Romnia, fiind nlocuit cu statul securist, corupt, polițienescși mafiot al lui Traian Bsescu.

Cu toate c noi am ieșit n numr foarte mare pentru a ne exercita dreptul democratic fundamental de a vota la Referendumul din 29 Iulie,și am decis ntr-o proporție covrșitoare c nu l mai vrem pe Traian Bsescu la conducereațrii, slugile acestuia din CCR, CSM, Procuratura General, Serviciile de Informațiiși PDL, mpreun cu stpnii lui din SUAși UE, crora le-a vndutțara, vor sa nesocoteascși s calce n picioare voința poporului roman.

Soarta romnilor pentru urmtorii doi ani se afl n minile uneltei bsiste n care s-a transformat Curtea Constituțional a Romniei.

Curtea Constituțional a fost fțișde partea lui Bsescu de la suspendareși pn acum.

Anunțm Curtea Constituțional c Luniși Marți vom organiza ample manifestații de protest la sediul ei. Nu i vom lsa pe membrii Curții s plece acas pn nu vor lua o hotrre conform cu legilețriiși cu voința poporului romn.

Facem apel la Ministrul Interimar al Justiției, Procuratura General a Romniei, Consiliul Suprem al Magistraturii, Direcția Naționale Anticorupțieși la Serviciile Secrete s nceteze de urgenț prigoana stalinist mpotriva cetțenilor careși-au exercitat dreptul legalși democratic la votși mpotriva dizidenților regimului Bsescuși a familiilor acestora.

Facem apel la Președintele suspendat al Romniei Traian Bsescuși la liderii PDL s nceteze de urgenț presiunile asupra CCR, Justiției, Serviciilor secreteși denigrarea Romniei peste hotare.

Facem un apel de urgenț ctre Președintele suspendat al Romniei s și dea de urgenț demisia pentru a opri haosul n care a aruncatțara.

Facem apel la toți romnii din București,țarși din Diaspora care au votat DA la Referendumși care nu l mai vor președinte pe Traian Bsescu s participe la protestele de la CSM de Luni dimineața, CCR Luni la ora 18:00și Marți la ora 9:00și s și anunțeși cheme familiile, rudele, prietenii, cunoscuțiiși colegii.
Anunțm c nu vom nceta protestele pn cnd Traian Bsescu nu și va da demisia sau va fi demis.
Așa s ne ajute Dumnezeu!”
*************

Evident, autorii manifestului și doresc cafteala, ceva gen 13 -15 iunie ’90…putem sa le-o dam organizatorilor mai intai, provocatorilor acestei ticaloase incitari la confruntari de strada, exact cum o cerea Vocea Rusiei.

Pentru cazul ca autoritatile vor avea nevoie de informatii suplimentare si nu se descurca cu arestarea celor care au pus la cale aceasta dementa provocarea, precizez ca stiu persoanele – slugi ale pesedistilor – care au pus la cale “lucrarea” de marti…

*************

Cat despre pesedistul rusoilor de la Chisinau, reiau Apelul sau (nu de alta dar pot fi coroborate date si faptele mai usor)
Un anume Victor Alexeev, pesedist din R. Moldova, cum zic ei Basarabiei, trimite necurmat pe tot felul de forumuri un mesaj ce incita la bataie.

“Ancheta abuziv i ilegal a procurorilor lui Bsescu continu i azi de marea i sfnta srbtoare, printre bieii oameni de la orae si sate!!! Noi cei 7,4 milioane de romni ce facem, stm cu minile n sn, nu lum atitudine???
Dragi romni, dac n micuul orel feroviar Piatra-Olt, fost comun pn mai ieri, din judeul Olt, oamenii n-au mai suportat umilina de sorginte comunist i spiritul civic de mas s-a fcut simit n strad, de ce nu acelai lucru i pe cnd i la Bucureti, Constana, Timioara, Iai, Craiova, Cluj-Napoca etc., etc.
Reinei, Traian Bsescu a intervenit de dou ori la CCR pentru devansarea zilei stabilit iniial (12 septembrie), pentru deznodmntul referendumului, o dat pentru 31 august i a doua oar pentru 21 august, din cel puin dou motive, unul pentru c vrea musai s fie socru mic pe cai mari la Cotroceni, n data de 1 sept. i doi, ca s nu dea posibilitatea instituiilor guvernamentale s actualizeze listele pe deplin, astfel nct s existe o incertitudine privind numrul real al alegtorilor.
Nu credei c Traian Bsescu mpreun cu clica i aparatele sale de manipulare i represiune (Presa, CCR, CSM, Servicii, PG-DNA etc.) ne pun la ncercare naivitatea i/sau rbdarea???
Haidei s-i artm c nu suntem chiar att de naivi i rbdtori i c dac ntinde coarda pe 21 august prin obedienta CCR, s-ar putea ca evenimentul de la 1 septembrie s nu-l mai fac pe cai mari, aa cum viseaz el, ci mai degrab, Doamne ferete, s nu fie nevoit s-l amne…”
Doamne fereste Alexeevilor sa intindeti coarda in exces si o sa vedeti ce inseamna replica romaneasca la cacaturile voastre rusesti. ia intreaba-i pe veteranii de la Chisinau cam cum se cacau rusii pe ei cand ii fugareau romanii, pana laStalingrad…

 VRETI BATAIE? INCERCATI….

Sursa: roncea.net

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares