Cartea lunii, “Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului”

Producătorii de vaccinuri, ajutați de corpul medical, care a acceptat aproape fără nici un fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării, au atins adevărate culmi în ce privește dezinformarea și minciuna. Un fapt de neimaginat în istoria umanității: să faci oamenii să creadă în eficacitatea și lipsa de efecte secundare negative a acestui principiu inventat de Jenner și însușit de Pasteur, deși nu are nici un fundament științific serios. Imunologia modernă demonstrează, din contra, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrității sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, făcând din acestea veritabile rezervoare de viruși. Viruși și retroviruși deveniți pasivi de-a lungul evoluției, se găsesc în stare latentă în toate organismele animale și umane, pierzându-și o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.

Introducerea în organism (prin vaccinare) a virușilor vii sau atenuați, îi pot permite acestuia să reconstituie acest capital și să dobândească o virulență nouă, sau să creeze din bucăți un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numește recombinare genetică. (HIV-ul este foarte posibil fructul unei astfel de recombinări). Deși accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumărate, ele sunt trecute sub tăcere. Se știe astăzi, la 100 de ani după moartea sa, că Pasteur a trișat, a plagiat, a trucat statistici, după cum au mărturisit chiar colaboratorii săi. Această carte stabilește adevărul despre acest personaj și demonstrează, prin studiul principalelor vaccinări, inutilitatea și chiar pericolul lor.

În sfârșit, cititorul va afla despre cârdășia farmaco-medico-politică care dezinformează publicul și predică vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credință într-o religie ale cărei dogme sunt false și ale cărei mari preoți sunt producătorii de vaccinuri și corpul medical.

Despre autor: Cine este Louis de BROUWER?

– Doctor in medicina, specialist in biologie moleculara si in homeopatie.

– Delegat al ISDE pentru UNESCO.

– Titular certificatului international in ecologie umana.

– Vice presedintele Ligii Internationale de Medici Anti Vivisectie LIMAV, liga fondata in Elveti care regrupeaza peste 1600 de medici din peste 66 de tari din lume.

– Fondatorul ascociatiei ADEPAM (Asociatia de lupta impotriva poluarii alimentare si farmaceutice) care regrupeaza mai multe de 3700 de adepti in Franta.

– Membru al Comitetului Director al Societatii Internationale de medici pentru Ecologie – Elvetia – care regrupeaza peste 50 000 de medici la nivel international in peste 90 de natiuni.

– Conferentiar international, participa la conferinte in toata Europa.

– Nominalizat la 6 noiembrie 1991 ca “International Special Consultant for Health and Ecology AIEWP-ONU-UNESCO – responsabil de cercetari”. In aceasta functie a dirijat multiple misiuni in strainatate privind probleme de sanatate si ecologie.

– Autorul mai multor lucrari stiintifice, printre care si “Mafia Farmaceutica si agroalimentara”.

 Teze realizate:

1. Facultatea de medicina – Universitatea René Descartes – Paris V – juin 1991,”Stress et cancers “

2. Facultatea de medicina – Universitatea René Descartes – Paris V – juin 1990, “Médecins et société – Rapports médecins industrie chimique et pharmaceutique – conséquences sanitaires “

3. Academia de stiinte din USA – Washington – 1980, “Cancer, fatalité génétique”

Dr. Louis de Brouwer – Vaccinarea; Eroarea medicala a secolului
Editura: Vidia
Numar pagini: 288
ISBN: 978-606-92825-1-9

Cartea poate fi procurata online de la Raw Vegan Mall. Acest subiect este foarte vast, insa pentru mai multe informatii vizitati si site-urile de mai jos.

sursa: ligiapop.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *