Productorii de vaccinuri, ajutai de corpul medical, care a acceptat aproape fr nici un fel de rezerv sau comentarii principiul vaccinrii, au atins adevrate culmi n ce privete dezinformarea i minciuna. Un fapt de neimaginat n istoria umanitii: s faci oamenii s cread n eficacitatea i lipsa de efecte secundare negative a acestui principiu inventat de Jenner i nsuit de Pasteur, dei nu are nici un fundament tiinific serios. Imunologia modern demonstreaz, din contra, c actul vaccinal constituie o lezare grav a integritii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, fcnd din acestea veritabile rezervoare de virui. Virui i retrovirui devenii pasivi de-a lungul evoluiei, se gsesc n stare latent n toate organismele animale i umane, pierzndu-i o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.

Introducerea n organism (prin vaccinare) a viruilor vii sau atenuai, i pot permite acestuia s reconstituie acest capital i s dobndeasc o virulen nou, sau s creeze din buci un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numete recombinare genetic. (HIV-ul este foarte posibil fructul unei astfel de recombinri). Dei accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumrate, ele sunt trecute sub tcere. Se tie astzi, la 100 de ani dup moartea sa, c Pasteur a triat, a plagiat, a trucat statistici, dup cum au mrturisit chiar colaboratorii si. Aceast carte stabilete adevrul despre acest personaj i demonstreaz, prin studiul principalelor vaccinri, inutilitatea i chiar pericolul lor.

n sfrit, cititorul va afla despre crdia farmaco-medico-politic care dezinformeaz publicul i predic vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credin ntr-o religie ale crei dogme sunt false i ale crei mari preoi sunt productorii de vaccinuri i corpul medical.

Despre autor: Cine este Louis de BROUWER?

– Doctor in medicina, specialist in biologie moleculara si in homeopatie.

– Delegat al ISDE pentru UNESCO.

– Titular certificatului international in ecologie umana.

– Vice presedintele Ligii Internationale de Medici Anti Vivisectie LIMAV, liga fondata in Elveti care regrupeaza peste 1600 de medici din peste 66 de tari din lume.

– Fondatorul ascociatiei ADEPAM (Asociatia de lupta impotriva poluarii alimentare si farmaceutice) care regrupeaza mai multe de 3700 de adepti in Franta.

– Membru al Comitetului Director al Societatii Internationale de medici pentru Ecologie – Elvetia – care regrupeaza peste 50 000 de medici la nivel international in peste 90 de natiuni.

– Conferentiar international, participa la conferinte in toata Europa.

– Nominalizat la 6 noiembrie 1991 ca “International Special Consultant for Health and Ecology AIEWP-ONU-UNESCO – responsabil de cercetari”. In aceasta functie a dirijat multiple misiuni in strainatate privind probleme de sanatate si ecologie.

– Autorul mai multor lucrari stiintifice, printre care si “Mafia Farmaceutica si agroalimentara”.

Teze realizate:

1. Facultatea de medicina – Universitatea Ren Descartes – Paris V – juin 1991,”Stress et cancers “

2. Facultatea de medicina – Universitatea Ren Descartes – Paris V – juin 1990, “Mdecins et socit – Rapports mdecins industrie chimique et pharmaceutique – consquences sanitaires “

3. Academia de stiinte din USA – Washington – 1980, “Cancer, fatalit gntique”

Dr. Louis de Brouwer – Vaccinarea; Eroarea medicala a secolului
Editura: Vidia
Numar pagini: 288
ISBN: 978-606-92825-1-9

Cartea poate fi procurata online de laRaw Vegan Mall. Acest subiect este foarte vast, insa pentru mai multe informatii vizitati si site-urile de mai jos.

sursa: ligiapop.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares