În ultimele momente ale mandatului său interimar, Antonescu și-a recompensat conjurații din serviciile secrete, pentru ajutorul dat în puciul prezidențial eșuat.

Pe ultima sută de metri, Crin Antonescu a semnat cinci decrete în urma cărora au fost avansați mai mulți ofițeri din Ministerul Apărării Naționale. Printre cei avansați se numără șeful Direcției Informații Militare (DIM), șeful Direcției Contrainformații și Securitate Militară (DCiSM), șeful Direcției Informare și Relații Publice și șeful de cabinet al ministrului Apărării Naționale.


Crin Antonescu a avansat șefii serviciilor secrete din armată armata 2 La propunerea lui Cornel Dobrițoiu, ministrul Apărării Naționale, președintele interimar Crin Antonescu a semnat, pe 23 august 2012, cinci decrete în urma cărora armata are patru noi generali de brigadă și un general maior.

Colonelul Iulian Dincovici, șeful Direcției Informații Militare, a primit gradul de general de brigadă.

La rândul său, generalul de brigadă Ion Ungureanu, proaspăt numit în fruntea contraspionajului militar , a fost avansat la gradul de general maior.

Colonelul Răduț Bîlbîie numit de Dobrițoiu la conducerea realțiilor publice din armată a primit și el gradul de general de brigadă.

Tot la gradul de general de brigadă a fost avansat și colonelul Nelu Bîrlă, șeful de cabinet al ministrului apărării, precum și colonelul Florin Maciu din Departamentul pentru relația cu Parlamentul și informare publică.

sursa: ziuaveche

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer