In dimineata zilei de 31.08.2012 presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (A.V.M.R.) Viorel ENE,á impreuna cu avocatul Mihai Rapcea au depus la Procurorul General al RomÔniei cererea pentru continuarea cercetŃrilor ţn dosarul Mineriada 1990 ţmpotriva criminalului Ion Iliescu si a acolitilor lui, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Pavel Abraham (gr.) etc. pentru faptele imprescriptibile de genocid, rele tratamente si instigare la razboi civil.

Prin soluțiile precedente, organele de anchetŃ – conduse de Dan Voinea – aservite neo-comuniștilor controlați de Ion Iliescu – au dat soluție de neţncepre a urmŃririi penale pentru unele fapte, F├R├ ╬NS├ A SE PRONUNȚA ASUPRA faptelor imprescriptibile de genocid, rele tratamente si instigare la razboi civil.

Evenimentele din ultima perioadŃ au demonstrat cŃ neo-comuniștii aflați ţn pericol sŃ piardŃ Puterea pot oricÔnd provoca un al doilea genocid ţmpotriva RomÔnilor, fiind ţn stare sŃ calce pe cadavre doar pentru a rŃmÔne la putere.

╬ncŃ o datŃ se dovedește cŃ nu vom avea liniște și prosperitate ţn RomÔnia pÔnŃ cÔnd cei vinovați de crimele de la MineriadŃ nu vor ajunge acolo unde le e locul. LA PUȘC├RIE !

A.V.M.R.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares