In dimineata zilei de 31.08.2012 presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (A.V.M.R.) Viorel ENE, impreuna cu avocatul Mihai Rapcea au depus la Procurorul General al Romniei cererea pentru continuarea cercetrilor n dosarul Mineriada 1990 mpotriva criminalului Ion Iliescu si a acolitilor lui, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Pavel Abraham (gr.) etc. pentru faptele imprescriptibile de genocid, rele tratamente si instigare la razboi civil.

Prin soluțiile precedente, organele de anchet – conduse de Dan Voinea – aservite neo-comuniștilor controlați de Ion Iliescu – au dat soluție de nencepre a urmririi penale pentru unele fapte, FR NS A SE PRONUNȚA ASUPRA faptelor imprescriptibile de genocid, rele tratamente si instigare la razboi civil.

Evenimentele din ultima perioad au demonstrat c neo-comuniștii aflați n pericol s piard Puterea pot oricnd provoca un al doilea genocid mpotriva Romnilor, fiind n stare s calce pe cadavre doar pentru a rmne la putere.

nc o dat se dovedește c nu vom avea liniște și prosperitate n Romnia pn cnd cei vinovați de crimele de la Mineriad nu vor ajunge acolo unde le e locul. LA PUȘCRIE !

A.V.M.R.

 

, ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.