Capul lui Iliescu îl vrem !

In dimineata zilei de 31.08.2012 presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (A.V.M.R.) Viorel ENE,  impreuna cu avocatul Mihai Rapcea au depus la Procurorul General al României cererea pentru continuarea cercetărilor în dosarul Mineriada 1990 împotriva criminalului Ion Iliescu si a acolitilor lui, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Pavel Abraham (gr.) etc. pentru faptele imprescriptibile de genocid, rele tratamente si instigare la razboi civil.

Prin soluțiile precedente, organele de anchetă – conduse de Dan Voinea – aservite neo-comuniștilor controlați de Ion Iliescu – au dat soluție de neîncepre a urmăririi penale pentru unele fapte, FĂRĂ ÎNSĂ A SE PRONUNȚA ASUPRA faptelor imprescriptibile de genocid, rele tratamente si instigare la razboi civil.

Evenimentele din ultima perioadă au demonstrat că neo-comuniștii aflați în pericol să piardă Puterea pot oricând provoca un al doilea genocid împotriva Românilor, fiind în stare să calce pe cadavre doar pentru a rămâne la putere.

Încă o dată se dovedește că nu vom avea liniște și prosperitate în România până când cei vinovați de crimele de la Mineriadă nu vor ajunge acolo unde le e locul. LA PUȘCĂRIE !

A.V.M.R.

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *