basescu_socru_mare_nuntaDupŃ dezbateri aprinse, Curtea Constitu■ionalŃ a RomÔniei a ajuns la un verdict: pre║edintele Traian BŃsescu are dreptul sŃ fie socru mare la nunta care va avea loc pe 1 septembrie. “AceastŃ decizie pune capŃt crizei care periclita institu■ia familiei ţn RomÔnia”, au declarat voci din cadrul PDL.

Potrivit unui sondaj, peste 87% dintre romÔni considerŃ cŃ Elena BŃsescu este de sex feminin, prin urmare tatŃl ei ar trebui sŃ se mul■umeascŃ cu func■ia de socru mic. Cu toate acestea, 6 din 9 judecŃtori au votat pentru invalidarea rezultatului. “Noi o cunoa║tem mai bine pe Eba”, a explicat un membru CCR. “Votul decisiv a fost al lui Augustin Zegrean, pe care am reu║it sŃ-l convingem sŃ ţ║i punŃ ochelarii ţnainte de a se pronun■a”.

Mai multe rude ale mirelui, ţn frunte cu tatŃl proaspŃt demis din func■ia de socru mare interimar, au protestat ţmpotriva deciziei Cur■ii. Traian BŃsescu rŃmÔne ţnsŃ ferm pe pozi■ie: “Cuscrul meu va fi socru mic. ╬n plus, voi institui pentru Emil Boc postul de socru foarte mic, din motive care nu ■in de sfera politicului.”

sursa: timesnewsroman

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares