basescu_socru_mare_nuntaDupă dezbateri aprinse, Curtea Constituțională a României a ajuns la un verdict: președintele Traian Băsescu are dreptul să fie socru mare la nunta care va avea loc pe 1 septembrie. “Această decizie pune capăt crizei care periclita instituția familiei în România”, au declarat voci din cadrul PDL.

Potrivit unui sondaj, peste 87% dintre români consideră că Elena Băsescu este de sex feminin, prin urmare tatăl ei ar trebui să se mulțumească cu funcția de socru mic. Cu toate acestea, 6 din 9 judecători au votat pentru invalidarea rezultatului. “Noi o cunoaștem mai bine pe Eba”, a explicat un membru CCR. “Votul decisiv a fost al lui Augustin Zegrean, pe care am reușit să-l convingem să își pună ochelarii înainte de a se pronunța”.

Mai multe rude ale mirelui, în frunte cu tatăl proaspăt demis din funcția de socru mare interimar, au protestat împotriva deciziei Curții. Traian Băsescu rămâne însă ferm pe poziție: “Cuscrul meu va fi socru mic. În plus, voi institui pentru Emil Boc postul de socru foarte mic, din motive care nu țin de sfera politicului.”

sursa: timesnewsroman

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares