Activiștii homosexuali au pierdut lupta împotriva profesorului american Mark Regnerus, de la Universitatea Texas, în privința concluziilor unui studiu foarte controversat, relatează Charisma News.

agenda_gay_pierde_lupta_cu_un_studiu_controversat (Foto: thefire.org)Studiul realizat de profesorul Regnerus releva influențele nefaste pe care creștere într-o familie le poate genera asupra dezvoltării emoționale și sociale a copiilor.

Cercetarea profesorului Regnerus “arată clar că copiii sunt mai apți de a reuși în viață ca adulți – într-un număr mai mare și într-o varietate de domenii – atunci când aceștia își petrec copilăria întreagă într-o familie formată din mamă și tată.”

Regnerus spune că studiul său prezinta diferențe mari între acești copii – din familii tradiționale, și cei proveniți din familii cu părinți homosexuali: aceștia din urmă sunt mult mai susceptibili de a ajunge șomeri, prezintă tendințe sinucigașe mai pronunțate, apetență spre consumul de droguri, și au șanse mai mari să devină victime ale abuzurilor sexuale.

În analiza dezvoltată în studiul său, Regnerus scrie că copiii crescuți de părinți de același sex experimentează o stare de “instabilitate familială” mai mare decât cei proveniți din cadrul cuplurilor obișnuite , și că acest lucru ar putea reprezenta un argument valabil în sprijinul limitării adopțiilor de copii de către cuplurile homosexuale.

Activiștii gay au fost deranjați de concluziile studiului și l-au acuzat pe profesor de nereguli în cercetarea sa științifică. Universitatea la care lucrează Regnerus a făcut o anchetă, dar a constatat că acuzațiile erau nefondate.

În sprijinul profesorului a venit și organizația non profit Alianța pentru Apărarea Libertății (AAL), ai căror reprezentanți au declarat că „universitățile americane ar trebui să fie mereu în căutarea și prezentarea adevărului“. În plus, a nu fi de acord cu concluziile unui studiu științific nu reprezintă un fundament suficient pentru a nega calitatea cercetării, a declarat David Hacker, consilier juridic la A.A.L..

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer