Hotărârea Curții de Apel București privind Partidul Naționalist

Așa cum am promis, dau publicității adevărul despre Partidul Naționalist și motivele pentru care el a fost desființat.

Ambițiile lui  Tudor Ionescu, cu pretenții de lider absolut, refuzul lui de a pune măcar în discuție orientarea politică a acestui partid, aroganța de care a dat dovadă și jignirile aduse atât mie cât și președintelui Asociației Victimelor Mineriadelor – dl. Ene Viorel – au determinat retragerea susținerii noastre dintr-un proiect politic confiscat.

De remarcat – chiar din cuprinsul hotărârii (fila 2) argumentele invocate de mine în fața instanței – și răspunsul obraznic al “liderului” Noii Drepte,  ce se și vedea – pe munca altora – președintele unui partid politic.

Amintesc faptul că Tudor Ionescu nu a strâns nici măcar O SINGURĂ LISTĂ DE SEMNĂTURI pentru înființarea Partidului Naționalist, iar el și familia lui NICI MĂCAR NU AU SEMNAT PE LISTELE DE MEMBRII FONDATORI PENTRU FONDAREA PARTIDULUI NAȚIONALIST. Astfel, Tudor Ionescu risca să devină primul președinte de partid politic din România care nu a semnat măcar o listă de adeziuni pentru înființarea propriului partid. Halal implicare !

Acuzelor de urofilie “suporter al drogurilor”, precum și celor de “trădare”, le-am dat singurul răspuns demn pe care îl putea da un om care a muncit 12 ani pentru o idee de dreapta: RETRAGEREA SUSȚINERII.

Sunt curios ce minciuni va mai îndruga în fața membrilor ND acest Tudor Ionescu, care și-a dat arama pe față, de om “de la stânga la dreapta” abia acum, după 12 ani de “Noua Dreaptă”.

Mihai Rapcea
Hotarare Recurs Partidul Nationalist

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *