Așa cum am promis, dau publicitŃții adevŃrul despre Partidul Naționalist și motivele pentru care el a fost desființat.

Ambițiile lui áTudor Ionescu, cu pretenții de lider absolut, refuzul lui de a pune mŃcar ţn discuție orientarea politicŃ a acestui partid, aroganța de care a dat dovadŃ și jignirile aduse atÔt mie cÔt și președintelui Asociației Victimelor Mineriadelor – dl. Ene Viorel – au determinat retragerea susținerii noastre dintr-un proiect politic confiscat.

De remarcat – chiar din cuprinsul hotŃrÔrii (fila 2) argumentele invocate de mine ţn fața instanței – și rŃspunsul obraznic al “liderului” Noii Drepte, áce se și vedea – pe munca altora – președintele unui partid politic.

Amintesc faptul cŃ Tudor Ionescu nu a strÔns nici mŃcar O SINGUR├ LIST├ DE SEMN├TURI pentru ţnființarea Partidului Naționalist, iar el și familia lui NICI M├CAR NU AU SEMNAT PE LISTELE DE MEMBRII FONDATORI PENTRU FONDAREA PARTIDULUI NAȚIONALIST. Astfel, Tudor Ionescu risca sŃ devinŃ primul președinte de partid politic din RomÔnia care nu a semnat mŃcar o listŃ de adeziuni pentru ţnființarea propriului partid. Halal implicare !

Acuzelor de urofilie “suporter al drogurilor”, precum și celor de “trŃdare”, le-am dat singurul rŃspuns demn pe care ţl putea da un om care a muncit 12 ani pentru o idee de dreapta: RETRAGEREA SUSȚINERII.

Sunt curios ce minciuni va mai ţndruga ţn fața membrilor ND acest Tudor Ionescu, care și-a dat arama pe fațŃ, de om “de la stÔnga la dreapta” abia acum, dupŃ 12 ani de “Noua DreaptŃ”.

Mihai Rapcea
Hotarare Recurs Partidul Nationalist

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares