Așa cum am promis, dau publicitții adevrul despre Partidul Naționalist și motivele pentru care el a fost desființat.

Ambițiile lui Tudor Ionescu, cu pretenții de lider absolut, refuzul lui de a pune mcar n discuție orientarea politic a acestui partid, aroganța de care a dat dovad și jignirile aduse att mie ct și președintelui Asociației Victimelor Mineriadelor – dl. Ene Viorel – au determinat retragerea susținerii noastre dintr-un proiect politic confiscat.

De remarcat – chiar din cuprinsul hotrrii (fila 2) argumentele invocate de mine n fața instanței – și rspunsul obraznic al “liderului” Noii Drepte, ce se și vedea – pe munca altora – președintele unui partid politic.

Amintesc faptul c Tudor Ionescu nu a strns nici mcar O SINGUR LIST DE SEMNTURI pentru nființarea Partidului Naționalist, iar el și familia lui NICI MCAR NU AU SEMNAT PE LISTELE DE MEMBRII FONDATORI PENTRU FONDAREA PARTIDULUI NAȚIONALIST. Astfel, Tudor Ionescu risca s devin primul președinte de partid politic din Romnia care nu a semnat mcar o list de adeziuni pentru nființarea propriului partid. Halal implicare !

Acuzelor de urofilie “suporter al drogurilor”, precum și celor de “trdare”, le-am dat singurul rspuns demn pe care l putea da un om care a muncit 12 ani pentru o idee de dreapta: RETRAGEREA SUSȚINERII.

Sunt curios ce minciuni va mai ndruga n fața membrilor ND acest Tudor Ionescu, care și-a dat arama pe faț, de om “de la stnga la dreapta” abia acum, dup 12 ani de “Noua Dreapt”.

Mihai Rapcea
Hotarare Recurs Partidul Nationalist

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer