Sunt total de acord cu nemtii ! Zeci de mii de nemți atacă în justiție salvarea euro pe banii lor

Peste 37.000 de oameni au adresat plângeri Curții Constituționale, cerându-i să nu aprobe fondul de salvare al UE motivand pe buna-dreptate ca nu trebuie ca din munca, corectitudinea lor pentru plata taxelor si impozitelor, sa fie sustinuta nemunca, jaful, coruptia si evaziunea fiscala din zone dubioase ale Europei precum Grecia sau adaug eu, Romania . Este cel mai mare proces colectiv din istoria țării.

Contribuția Germaniei la Mecanismul European de Stabilitate (MES) generează cea mai mare acțiune civilă a tuturor timpurilor, potrivit agenției germane DPA. Circa 37.000 de germani au înaintat petiții la Curtea Constituțională, cerând instituției să nu aprobe participarea țării la acest fond, care ar urma să fie folosit pentru a ajuta statele din zona euro aflate în dificultate financiară.

Numărul petiționarilor s-a triplat de la sfârșitul lui iunie, susține asociația „Mehr Demokratie” („Mai multă democrație”), care a fost implicată în organizarea acestei acțiuni. Printre aceștia se află cetățeni obișnuiți, dar și membri eurosceptici ai partidului cancelarului Angela Merkel, CDU (care susține MES). Alte reclamații vin din partea unor parlamentari ce aparțin stângii radicale. Toate aceste petiții cer Curții Constituționale să emită o decizie care interzice participarea țării la MES.

sursa: urbaniulian.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *