Primul “All You Can Beat” din lume s-a deschis la Vaslui

allyoucanbeatvasluiÎncepând de ieri, Vasluiul găzduiește primul local tip All You Can Beat din lume. Bărbaților sătui de bătut în fiecare zi aceeași nevastă, aceiași copii sau părinți li se oferă acum șansa de a-și vărsa nervii după pofta inimii, alături de băuturi alese din producția locală.

Meniul cuprinde manechine de diverse înălțimi pe care bărbații pofticioși de o bătaie ca la carte își pot dezlănțui furia reprimată. Clienții se declară extrem de satisfăcuți și laudă ideea unui astfel de stabiliment: “Și eu, și prietenii mei ne bucurăm de varietatea oferită iar prețurile sunt foarte accesibile. Avem toate condițiile să exersăm aici, bâte, țevi, șipci de diferite mărimi, cozi de lopată.” Proprietarul afacerii se declară mulțumit de succesul localului, sperând să extindă franciza All You Can Beat la nivel național.

Cu toate acestea, există și persoane nemulțumite de noul concept. “De când merge la All You Can Beat, bărbatul mă ignoră complet. Nici măcar înainte de culcare nu mă mai atinge cu dosul palmei cum obișnuia”, se plânge Gina T., soția unui client. “Mi s-au vindecat toate vânătăile, de mi-e rușine să mai dau ochii cu vecinele.”

Autor: Bogdan – timesnewroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *