Primul McDonalds exclusiv vegetarian se va deschide în India ! Indienii protestează împotriva deschiderii McDonald’s în locurile lor sfinte

Unul din cele mai mari lanțuri fast food din lume McDonald’s plănuiește să deschidă restaurante în două dintre cele mai religioase centre din India, potrivit The Times.

Meniul va fi exclusiv vegetarian, în semn de respect față de religie și preferințele alimentare ale indienilor.

Unul dintre restaurante urmează să fie deschis în orașul Katra, unde este situat templul sacru hindus Vaishno Devi.  Al doilea restaurant vegetarian ar urma să fie plasat în orașul sfânt sikh Amritsar, în statul indian Punjab. Deși sikhii nu au interdicție la consumul de carne, în templele lor se distribuie doar hrană vegetariană pentru pelerini și vizitatori.
McDonald’s speră că fanii fast food, care după un pelerinaj în munți nu se vor sinchisi de cartofii prăjiți și hamburgheri. ’Aceasta este nu doar o tentativă de a face profit, ci și de a-i umili deliberat pe indieni. Această companie este legată de sacrificarea vacilor.Vom lupta cu siguranța împotriva McDonald’s’, a declarat președintele Comitetului Național al Indiei, S.Gurumurthzi, amintind că vaca este un animal sacru în India.

sursa: ziuaveche

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *