Foarte multi cititori ai blogului ne-au intrebat ce este cu aceasta fotografie, de ce avea Capitanul o coroana cu svastica si cruce ! Fotografia este din anul 1925, de la nunta lui Corneliu Zelea Codreanu cu doamna Elena Ilinoiu. Hitler a ajuns la putere in Germania, in anul 1934 ! Comunistii, securistii, masonii, sionistii, au avut grija sa va spele pe creier si sa va prezinte istoria intr-un mod deformat ! Dumneavoastra nu aveti nicio vina ca peste tot ati auzit de ” banditii de legionari, nazisti, criminali la drumul mare , prigonitorii evreilor, etc, etc “.

 

Capitanul nu a avut niciodata incredere deplina in Adolf Hitler, in anul 1937 ii marturisea lui Mihail Polihroniade : ” Acest om ( Adolf Hitler ), este un nebun si jumatate, eu sunt crestin si nu pot sa fiu de acord cu exterminarea evreilor, nimeni nu are dreptul sa-i omoare, imi pare rau ca m-am lasat inselat de Hitler, nu am stiut de la bun inceput care sunt planurile lui “.

 

Ce spunea Capitanul in ” Pentru Legionari “.

 

Hitler vine sa ne ia Ardealul. Iar noi, toti nationalistii romni, care vrem sa scapam de pacostea jidaneasca, suntem, nici mai mult nici mai putin, „hitleristi”, adica vrem sa dam Ardealul nemtilor.

 

Noi nsa raspundem: presupunem ca Hitler vrea sa ne faca razboi si sa ne ia Ardealul. Noi, romnii, tocmai pentru ca sa ne putem apara Ardealul contra nemtilor, trebuie sa scapam de jidani. Sa rezolvam si noi problema jidoveasca. Sa ne ntarim pozitia neamului nostru stors de jidovime, supt de vlaga si pus n imposibilitate de a se apara. Cu jidovimea care ne otraveste sufleteste si ne suge sngele, nu vom avea nici arme, nici suflet, nici carne pe noi.

n sfrsit, noi „primim bani”, suntem stipendiati, suntem „n solda” hitleristilor.

Raspundem: A. C. Cuza lupta mpotriva jidovilor de la 1890, iar noi de la 1919, 1920, 1921, 1922, cnd nici nu auzisem de Adolf Hitler. Serpi veninosi!

 

 

Legionari internati in lagarul de la ” Buchenwald “. Cativa dintre ei au murit din cauza bolilor…

 

 

 

Legionarii au fost internati in lagare de Adolf Hitler ! Astazi va manipuleaza si va spun ca legionarii au fost…NAZISTI !

 

Ordinul lui Hitler referitor la legionari

“Comunicare telefonic din 21.01.1943 din „Wolfschanze” (n.trad. Vizuina lupului, cartierul general al lui Hitler)

Referitor la: legionarii romni

1.Cei 150 de legionari romni care muncesc la uzinele Heinkel din Rostock rmn n continuare angajai ai uzinelor Heinkel. Totui nu vor mai fi tratai de SS ca legionari romni, ci ca refugiai politici cu drept de azil i n cazul n care nu s-a ntmplat asta deja vor trebui s i aleag un reprezentant pentru relaia cu autoritile germane. Acest reprezentant va trebui s comunice restului legionarilor c toi legionarii de la uzinele Heinkel ar fi trebuit s fie internai ntr-un lagr de concentrare dup fuga lui Horia Sima. ns acest lucru a fost anulat. n cazul n care unul dintre legionari va lua legtura cu Romnia, direct sau indirect, toi cei 150 de legionari de la Heinkel vor fi internai ntr-un lagr de concentrare. De asemenea nu li se va permite nici un fel de activitate politic intern sau extern. n cazul unei evadri sau a unei plecri nepermise toi legionarii vor fi internai ntr-un lagr de concentrare.

2.Ce-a de-a doua grup de aproximativ 150 de legionari care n prezent sunt internai n lagrul special Fichtenhain dependent de lagrul de concentrare Buchenwald rmn deinui acolo n continuare, n spatele srmei ghimpate i sub paz sever, totui trebuie tratai bine. Trebuie s li se aduc la cunotin c ncercarea de evadare sau activitatea politic fie i din partea unuia singur dintre ei va avea urmri neprevzute pentru toi legionarii.

3.Cei 13 efi ai legionarilor romni, Iainschi i ceilali, trebuie internai ntr-un alt lagr n celule izolate. Trebuie s li se aduc la cunotin c n cazul ncercrii de evadare sau a desfurrii de activiti politice ale unuia dintre ei vor fi predai cu toii Romniei.

4.Horia Sima i adjutantul su Borobaru vor fi separai de ceilali legionari i supravegheai sever.

5.Domnul ministru de Externe al Reichului va publica un comunicat de pres referitor la fuga lui Horia Sima i va face o comunicare oficial Guvernului Romniei prin trimisul von Killinger pentru a ncheia n mod clar aceast afacere.

6.Domnul ministru de Externe al Reichului l roag prin intermediul Obergruppenfuhrer Wolff pe Reichsfuhrer SS (n.trad. – Heinrich Himmler) s emit un ordin ctre autoritile subordonate lui prin care s interzic legturile dintre legionarii romni internai n lagre i cetenii romni care pot circula liber, iar acestora din urm s li se interzic s fie legionari sau s fac parte din partide politice. Reichsfuhrer SS crede c trebuie permise relaiile cu cetenii romni de sex masculin i feminin (anume soiile i fiicele lor), ca i cu delegaiile economice i militarii romni.

„Wolfschanze”, 21 ianuarie 1943

(Dictat de Obergruppenfuhrer Wolff)”

Svastica, vechi simbol indo-european !


Svastica nazista ( folosita de Adolf Hilter ). Este o diferenta uriasa intre cele doua simboluri !

Coroana Reginei Maria a Romaniei, va rugam sa observati svastica ! Si Regina Maria era ” nazista ” ?

Regina Maria a Romaniei, purtand coroana cu svastica ! O trecem si pe Regina la ” antisemitism si nazism “, o scoatem din cartile de istorie ale romanilor??!

Comunistii rusi foloseau svastica in anul 1919 ! Putini oameni cunosc acest lucru…

Anul 1909 – Baschetbalistii americani purtau tricouri cu SVASTICA! Ii trecem si pe ei la ” nazism si antisemitism ” ?

Costum popular romanesc din zona Olteniei, are svastica brodata pe mana si piept !

Doamna Maria Lataretu, PRIVIGHETOAREA CANTECULUI POPULAR ROMANESC, purta un costum cu svastica in aceasta inregistrare ! Costumul este identic cu cel prezentat in poza de mai sus. Ce se intamapla daca domna Maria Lateretu, concerta asa in anul 2012? Va spunem noi ce reactii aveau : ” Antisemitismmmmmm, holocaustttttt, a reinviat nazismul in Romaniaaaaaa, s-o bagam la inchisoare, este o nazistaaaa nemernicaaaa, discriminareeee, discriminaaaareeee, sa vina Politia, SRI, ONU, ajuttttorrrrrr, antisemitismmmmmm…”

Costum popular din Rusia, observati svastica brodata !

sursa: deveghepatriei

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *