Foarte multi cititori ai blogului ne-au intrebat ce este cu aceasta fotografie, de ce avea Capitanul o coroana cu svastica si cruce ! Fotografia este din anul 1925, de la nunta lui Corneliu Zelea Codreanu cu doamna Elena Ilinoiu. Hitler a ajuns la putere in Germania, in anul 1934 ! Comunistii, securistii, masonii, sionistii, au avut grija sa va spele pe creier si sa va prezinte istoria intr-un mod deformat ! Dumneavoastra nu aveti nicio vina ca peste tot ati auzit de ” banditii de legionari, nazisti, criminali la drumul mare , prigonitorii evreilor, etc, etc “.

 

Capitanul nu a avut niciodata incredere deplina in Adolf Hitler, in anul 1937 ii marturisea lui Mihail Polihroniade : ” Acest om ( Adolf Hitler ), este un nebun si jumatate, eu sunt crestin si nu pot sa fiu de acord cu exterminarea evreilor, nimeni nu are dreptul sa-i omoare, imi pare rau ca m-am lasat inselat de Hitler, nu am stiut de la bun inceput care sunt planurile lui “.

 

Ce spunea Capitanul in ” Pentru Legionari “. 

 

Hitler vine sa ne ia Ardealul. Iar noi, toti nationalistii români, care vrem sa scapam de pacostea jidaneasca, suntem, nici mai mult nici mai putin, „hitleristi”, adica vrem sa dam Ardealul nemtilor.

 

Noi însa raspundem: presupunem ca Hitler vrea sa ne faca razboi si sa ne ia Ardealul. Noi, românii, tocmai pentru ca sa ne putem apara Ardealul contra nemtilor, trebuie sa scapam de jidani. Sa rezolvam si noi problema jidoveasca. Sa ne întarim pozitia neamului nostru stors de jidovime, supt de vlaga si pus în imposibilitate de a se apara. Cu jidovimea care ne otraveste sufleteste si ne suge sângele, nu vom avea nici arme, nici suflet, nici carne pe noi.

În sfârsit, noi „primim bani”, suntem stipendiati, suntem „în solda” hitleristilor.

Raspundem: A. C. Cuza lupta împotriva jidovilor de la 1890, iar noi de la 1919, 1920, 1921, 1922, când nici nu auzisem de Adolf Hitler. Serpi veninosi!

 

 

Legionari internati in lagarul de la  ” Buchenwald “. Cativa dintre ei au murit din cauza bolilor…

 

 

 

Legionarii au fost internati in lagare de Adolf Hitler !  Astazi va manipuleaza si va spun ca legionarii au fost…NAZISTI ! 

 

Ordinul lui Hitler referitor la legionari

“Comunicare telefonică din 21.01.1943 din „Wolfschanze” (n.trad. Vizuina lupului, cartierul general al lui Hitler)

Referitor la: legionarii români

1. Cei 150 de legionari români care muncesc la uzinele Heinkel din Rostock rămân în continuare angajați ai uzinelor Heinkel. Totuși nu vor mai fi tratați de SS ca legionari români, ci ca refugiați politici cu drept de azil și în cazul în care nu s-a întâmplat asta deja vor trebui să își aleagă un reprezentant pentru relația cu autoritățile germane. Acest reprezentant va trebui să comunice restului legionarilor că toți legionarii de la uzinele Heinkel ar fi trebuit să fie internați într-un lagăr de concentrare după fuga lui Horia Sima. Însă acest lucru a fost anulat. În cazul în care unul dintre legionari va lua legătura cu România, direct sau indirect, toți cei 150 de legionari de la Heinkel vor fi internați într-un lagăr de concentrare. De asemenea nu li se va permite nici un fel de activitate politică internă sau externă. În cazul unei evadări sau a unei plecări nepermise toți legionarii vor fi internați într-un lagăr de concentrare.

2. Ce-a de-a doua grupă de aproximativ 150 de legionari care în prezent sunt internați în lagărul special Fichtenhain dependent de lagărul de concentrare Buchenwald rămân deținuți acolo în continuare, în spatele sârmei ghimpate și sub pază severă, totuși trebuie tratați bine. Trebuie să li se aducă la cunoștință că încercarea de evadare sau activitatea politică fie și din partea unuia singur dintre ei va avea urmări neprevăzute pentru toți legionarii.

3. Cei 13 șefi ai legionarilor români, Iașinschi și ceilalți, trebuie internați într-un alt lagăr în celule izolate. Trebuie să li se aducă la cunoștință că în cazul încercării de evadare sau a desfășurării de activități politice ale unuia dintre ei vor fi predați cu toții României.

4. Horia Sima și adjutantul său Borobaru vor fi separați de ceilalți legionari și supravegheați sever.

5. Domnul ministru de Externe al Reichului va publica un comunicat de presă referitor la fuga lui Horia Sima și va face o comunicare oficială Guvernului României prin trimisul von Killinger pentru a încheia în mod clar această afacere.

6. Domnul ministru de Externe al Reichului îl roagă prin intermediul Obergruppenfuhrer Wolff pe Reichsfuhrer SS (n.trad. – Heinrich Himmler) să emită un ordin către autoritățile subordonate lui prin care să interzică legăturile dintre legionarii români internați în lagăre și cetățenii români care pot circula liber, iar acestora din urmă să li se interzică să fie legionari sau să facă parte din partide politice. Reichsfuhrer SS crede că trebuie permise relațiile cu cetățenii români de sex masculin și feminin (anume soțiile și fiicele lor), ca și cu delegațiile economice și militarii români.

„Wolfschanze”, 21 ianuarie 1943

(Dictat de Obergruppenfuhrer Wolff)”

Svastica, vechi simbol indo-european !


Svastica nazista ( folosita de Adolf Hilter ). Este o diferenta uriasa intre cele doua simboluri !

Coroana Reginei Maria a Romaniei, va rugam sa observati svastica ! Si Regina Maria era ” nazista ” ?

Regina Maria a Romaniei, purtand coroana cu svastica ! O trecem si pe Regina la ” antisemitism si nazism “, o scoatem din cartile de istorie ale romanilor??! 

Comunistii rusi foloseau svastica in anul 1919 ! Putini oameni cunosc acest lucru…

 

Anul 1909 – Baschetbalistii americani purtau tricouri cu SVASTICA! Ii trecem si pe ei la ” nazism si antisemitism ” ?

Costum popular romanesc din zona Olteniei, are svastica brodata pe mana si piept !

Doamna Maria Lataretu, PRIVIGHETOAREA CANTECULUI POPULAR ROMANESC, purta un costum cu svastica in aceasta inregistrare !  Costumul este identic cu cel prezentat  in poza de mai sus. Ce se intamapla daca domna Maria Lateretu, concerta asa in anul 2012? Va spunem noi ce reactii aveau : ” Antisemitismmmmmm, holocaustttttt, a reinviat nazismul in Romaniaaaaaa, s-o bagam la inchisoare, este o nazistaaaa nemernicaaaa, discriminareeee, discriminaaaareeee, sa vina Politia, SRI, ONU, ajuttttorrrrrr, antisemitismmmmmm…” 

Costum popular din Rusia, observati svastica brodata ! 

 sursa: deveghepatriei

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer