Satanitii bntuie pe internet.Gruparea cu numele”Religia Satanist”, prezent pe o reea de socializare, numr n prezent peste 30 de simpatizani. Tinerii susin c doresclegalizarea cultului lui Satann Republica Moldova.

Unul dintre administratorii grupului, Vitalie Lisnic, a declarat pentruPublika TVc este ateu ic intenioneaz s nregistreze oficialcultul satanist la Ministerul Justiiei.

“Este o simpl promovare i o derdere a cretenismului, vedei ce isterie fac oamenii la vederea acestui grup. Eu cred c ar fi bine de legalizat aceast micare, avem tot dreptul. O legalizm ca o religie, putem oferi chiar servicii, cununii, facem o cununie satanist, s vedei ce efecte vom avea, ce spe efecte mai bine zis. Cred c se vor cununa doar ateii, cei care neleg c e o glum i nu are nicio legtura cu criminalitatea “, a declarat membrul grupului Vitalie Lisnic.

“Grupul i propune pentrua lupta cu retinismul economico-politic din Moldova, interesele noastre sunt de a arta faa adevrat a feelor bisericeti din toate confesiunile. Eu sunt ateist i nu cred n existena satanei. ns ca un instrument de lucru folosesc ideea de satanism”, a menionat administratorul grupului Constantin Lomanschi.

Comunitatea onlinepromoveaz nvturile Diavolului, publicnd textul aa-zisei Biblii a satanitilor, n care sunt redate cu lux de amnunte ritualurile i modalitile de utilizare a magiei negre. Tot aici sunt descrise i srbtorile religioase sataniste. De asemenea, grupul promoveaz rugciunea cultului pe care l reprezint.

sursa: publika.md

, ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *