Școala de yoga MISA este cea mai mare școală de yoga din România și din Europa. Succesul acestei școli de yoga, atât în România cât și în străinătate, se datorează unei abordări tradiționale riguroase a sistemului yoga, a volumului mare de elemente teoretice și practice studiate și integrării coerente a valorilor și practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

 Conferința de deschidere a cursului de Yogapentru anul I va avea loc MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2012de la ora 19:00, la sala de curs PIPERA 1.

 Cursul de Yoga pentru anul I (grupa I) se va desfășura săptămânal, în fiecare miercuri, începând cu ora 18:30, la sala de curs PIPERA 1.

 Primul curs va fi miercuri, 3 octombrie 2012.

Prin YOGA puteți realiza:
-    o sănătate excelentă,
-    eliminarea pe cale naturală a stresului și a oboselii,
-    amplificarea inteligenței și umorului,
-    o stare de dinamism și eficiență,
-    o integrare armonioasa în familie și în societate,
-    cunoaștere aprofundată de sine,
-    desăvârșire pe multiplele planuri ale ființei,
-    trezirea capacităților benefice paranormale latente.

Cel mai adesea, tot ceea ce este esențial, misterios, profund și dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noștri fizici. Pe măsură ce ne trezim și ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă și fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii pași pe calea ce conduce către înțelepciune.” Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinație inteligentă de metode specifice tradiționale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al ființei umane: fizic, emoțional, mental, intelectual și spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple și la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât și avansaților, deoarece conține mult mai multe elemente practice tradiționale decât veți găsi în toată literatura YOGA din Occident.

10 septembrie 2012
CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer