De ce nu pot fi prieteni barbatii cu femeile? Exista o explicatie!


Mai ales pentru femei, atractia pentru un prieten de sex opus este o sursa de stres. Atractia fata de sexul opus este o povara si poate strica prietenii, sustine un studiu recent publicat in presa britanica. Cercetarea, care reaprinde controversele cu privire la prietenia dintre sexe, arata ca doar 6% din cei intervievati considera ca atractia fata de prietenul de sex opus reprezinta un beneficiu. In special femeile considera ca atractia pentru prietenii barbati reprezinta o problema: 47% din cele cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani au considerat atractia ca un cost al prietenieiácu barbatii, si nu un beneficiu, spre deosebire de 22% din respondentii de sex masculin care considera acest lucr, relateaza „The Daily Mail“.

Studiul a relevat ║i ca prieteniile intre persoane de sex opus ar putea pune in pericol relatiile amoroase. 38 la suta dintre femei ║i 25 la suta dintre barbati, in ambele cazuri cu varstele intre 27 ║i 50 de ani, au spus ca gelozia partenerului de viata este unul dintre aspectele care ingreuneaza mentinerea unei prietenii cu cineva de sex opus.

In plus, odata cu cre║terea atractiei respondentilor pentru prietenul in cauza, scade nivelul de satisfactie fata de actuala relatie amoroasa, au spus cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin-Eau Claire.

Sursa:áAdevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *