Mai ales pentru femei, atractia pentru un prieten de sex opus este o sursa de stres. Atractia fata de sexul opus este o povara si poate strica prietenii, sustine un studiu recent publicat in presa britanica. Cercetarea, care reaprinde controversele cu privire la prietenia dintre sexe, arata ca doar 6% din cei intervievati considera ca atractia fata de prietenul de sex opus reprezinta un beneficiu. In special femeile considera ca atractia pentru prietenii barbati reprezinta o problema: 47% din cele cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani au considerat atractia ca un cost al prietenieicu barbatii, si nu un beneficiu, spre deosebire de 22% din respondentii de sex masculin care considera acest lucr, relateaza „The Daily Mail“.

Studiul a relevat i ca prieteniile intre persoane de sex opus ar putea pune in pericol relatiile amoroase. 38 la suta dintre femei i 25 la suta dintre barbati, in ambele cazuri cu varstele intre 27 i 50 de ani, au spus ca gelozia partenerului de viata este unul dintre aspectele care ingreuneaza mentinerea unei prietenii cu cineva de sex opus.

In plus, odata cu creterea atractiei respondentilor pentru prietenul in cauza, scade nivelul de satisfactie fata de actuala relatie amoroasa, au spus cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin-Eau Claire.

Sursa:Adevarul

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer