zombi

Firma american de securitate HALO Corp a fost angajat de armata american s antreneze soldaii, n cadrul unui summit care va avea loc luna viitoare, s se lupte cu zombi, scrie militarytimes.com.

Antrenamentele vor avea parte n cadrul unui exerciiu intitulat ”Apocalipsa zombi” care simuleaz mai multe scenarii de dezastre, printre care i invadarea strzilor oraelor de pacieni infectai cu boli care i fac s se comporte ca nite zombi.

Exerciiul militar se va ntinde pe durata a cinci zile i va cuprinde demonstraii practice de combatere a acestor zombi de ctre militari i paramedici, precum i cursuri i seminarii.

Exerciiul va beneficia i de aportul unor specialiti de la Hollywood, care vor asigura scenarii asemntoare filmelor de groaz, pe lng machiaj i efecte speciale.

Termenul de ”Apocalips zombi” a fost lansat de Centrul American pentru Prevenirea i Combaterea Epidemiilor, anul trecut, cnd, pentru a atrage atenia asupra pericolului unei epidemii, a folosit drept exemplu o epidemie ipotetic ce transform oamenii n zombi.

Instituia a scos, la vremea respectiv, i o brour cu benzi desenate, n care oraele americane sunt invadate de zombi, artndu-se i ce msuri trebuie s ia armata, autoritile civile sau cetenii nii.

Broura coninea i precizarea c n realitate nu exist zombi… pn la proba contrarie (n.n.)

sursa: jurnalul.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *