zombi

Firma americanŃ de securitate HALO Corp a fost angajatŃ de armata americanŃ sŃ antreneze solda■ii, ţn cadrul unui summit care va avea loc luna viitoare, sŃ se lupte cu zombi, scrie militarytimes.com.

Antrenamentele vor avea parte ţn cadrul unui exerci■iu intitulat ”Apocalipsa zombi” care simuleazŃ mai multe scenarii de dezastre, printre care ║i invadarea strŃzilor ora║elor de pacien■i infecta■i cu boli care ţi fac sŃ se comporte ca ni║te zombi.

Exerci■iul militar se va ţntinde pe durata a cinci zile ║i va cuprinde demonstra■ii practice de combatere a acestor zombi de cŃtre militari ║i paramedici, precum ║i cursuri ║i seminarii.

Exerci■iul va beneficia ║i de aportul unor speciali║ti de la Hollywood, care vor asigura scenarii asemŃnŃtoare filmelor de groazŃ, pe lÔngŃ machiaj ║i efecte speciale.

Termenul de ”ApocalipsŃ zombi” a fost lansat de Centrul American pentru Prevenirea ║i Combaterea Epidemiilor, anul trecut, cÔnd, pentru a atrage aten■ia asupra pericolului unei epidemii, a folosit drept exemplu o epidemie ipoteticŃ ce transformŃ oamenii ţn zombi.

Institu■ia a scos, la vremea respectivŃ, ║i o bro║urŃ cu benzi desenate, ţn care ora║ele americane sunt invadate de zombi, arŃtÔndu-se ║i ce mŃsuri trebuie sŃ ia armata, autoritŃ■ile civile sau cetŃ■enii ţn║i║i.

Bro║ura con■inea ║i precizarea cŃ ţn realitate nu existŃ zombi… pÔnŃ la proba contrarie (n.n.)á

sursa: jurnalul.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares