ponta_premierul_bulgariei_barroso╬ntrucÔt a pretins cŃ este premierul Bulgariei, Victor Ponta a fost primit cu amabilitate de ║eful UE, care l-a lŃudat pentru progresele fŃcute de ■ara vecinŃ. Din nefericire, impostura sa a fost scoasŃ la ivealŃ de un redactor al revisteiáNature, aflat ţntÔmplŃtor prin zonŃ.

De altfel, ţn cadrul ţntÔlnirii cu Barroso, Ponta a trimis mai multe sŃge■i cŃtre puterea de la Bucure║ti. “Norocul nostru este cŃ avem un pre║edinte cumsecade, nu ca amŃrÔ■ii Ńia de romÔni, care au un dement ce nu face decÔt sŃ-l chinuiascŃ pe bietul premier de-acolo. Bine a■i fŃcut cŃ le-a■i tŃiat fondurile europene”, a subliniat Ponta.

Pre║edintele Comisiei Europene a declarat, dupŃ ţntÔlnire, cŃ nu i s-a pŃrut nimic ciudat: “Domnul Pontov s-a comportat ca un est-european obi║nuit, mi-a pupat pantofii, a adus ploconul, a cer║it bani. ╬n plus, i-am verificat ║i CV-ul, avea limba bulgarŃ trecutŃ acolo, plus un masterat la Plovdiv ║i un doctorat la Ruse. N-a dat deloc de bŃnuit cŃ ar fi altcineva”.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares