Ca să fie primit de Barroso, Ponta a pretins că este premierul Bulgariei

 

ponta_premierul_bulgariei_barrosoÎntrucât a pretins că este premierul Bulgariei, Victor Ponta a fost primit cu amabilitate de șeful UE, care l-a lăudat pentru progresele făcute de țara vecină. Din nefericire, impostura sa a fost scoasă la iveală de un redactor al revistei Nature, aflat întâmplător prin zonă.

De altfel, în cadrul întâlnirii cu Barroso, Ponta a trimis mai multe săgeți către puterea de la București. “Norocul nostru este că avem un președinte cumsecade, nu ca amărâții ăia de români, care au un dement ce nu face decât să-l chinuiască pe bietul premier de-acolo. Bine ați făcut că le-ați tăiat fondurile europene”, a subliniat Ponta.

Președintele Comisiei Europene a declarat, după întâlnire, că nu i s-a părut nimic ciudat: “Domnul Pontov s-a comportat ca un est-european obișnuit, mi-a pupat pantofii, a adus ploconul, a cerșit bani. În plus, i-am verificat și CV-ul, avea limba bulgară trecută acolo, plus un masterat la Plovdiv și un doctorat la Ruse. N-a dat deloc de bănuit că ar fi altcineva”.

sursa: timesnewroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *