verestoy_attila_solutia_la_problema_ursilorRăbdarea autorităților a ajuns la capăt! După ce un bărbat a fost ucis azi de un urs în județul Dâmbovița, la doar patru zile după ce un alt urs a atacat, tot în Dâmbovița, trei persoane, omorând una și rănindu-le pe celelalte două, reprezentanții Ministerului Mediului și Pădurilor au decis să apeleze la o soluție extremă: Verestoy Attila.

„Urșii deja își fac de cap în Dâmbovița, așa nu se mai poate! Ne vedem nevoiți să aplicăm soluția finală în cazul pădurilor din Dâmbovița, defrișarea lor totală! De operațiune se va ocupa Verestoy Attila, acest rege neîncoronat al defrișărilor, un veritabil Rambo al copacilor, cum mai e el cunoscut între apropiați”, a anunțat azi Rovana Plumb, ministrul de la Mediu și Păduri.

Udemeristul a acceptat deja oferta ministerului și promite că nu-i va lua mai mult de trei zile ca să defrișeze tot județul Dâmbovița. „O fac cu cel mai mare plăcere”, spune Verestoy. „Nu știu cum să ve spun, dar eu de mic visez să defrișez un județ întreg. Dacă se cere la mine, defrișez toată România. Poate chiar ar fi indicat s-o fac, să dispară odat toate animalele sălbatice din țara asta a vostru”.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer