Studii recente au pus la punct o noua strategie care te poate ajuta sa ai un abdomen plat. Transformarile nu se petrec peste noapte, dar, aplicate constat si cu multa perseverenta, aceste reguli alimentare pentru abdomen plat sunt utile.

Potrivit Cercetatorilor de la Universitatea Purdue, cea mai mare problema este ca gustarile au devenit mese in sine. In ultimii 30 de ani dimensiunile gustarilor au crescut de la 200-300 decaloriila 580! Doua gustari pot sa sara de 1.000 de calorii, te avertizeazaShine.yahoo.

Consumul degrasimite mentine suplu. Grasimile trebuie sa reprezinte intre 20 si pana la 35 la suta din totalul de caloriilor zilnice. Grasimile trebuie sa fie mononesaturate adica: nuci, avocado, uleiuri sanatoase. Fereste-te de grasimile trans care inseamna margarina si preparate industriale. Pastreaza indieta, in limita caloriilor zilnice,carneade vita si carnea de porc, ouale, smantana si branza grasa.

Numaratul caloriilor este necesar, dar nu suficient daca vrei un abdomen de vedeta. Iti poti umple farfuria culegumesifructe(slabe caloric), dar si cucerealeintegrale silactate. Au putine calorii, te scapa de senzatia de foame si te ajuta sa pierzi grasimea din jurul taliei.

Carbohidratii nu sunt dusmanul siluetei. Ceea ce conteza este cantitatea. Daca vei manca mai mult decat arzi, caloriile neutilizate se transforma in grasime care sunt stocate pe abdomen.

Pierzi kilograme, dar nu si centimetri in talie? Asta se intampla cand aportul deproteineeste insuficient. Un consum crescut de proteine accelereazametabolismulsi determina topirea depozitelor adipoase din talie.

Exista o serie dealimentecare sunt foarte active cand este vorba despre grasimea din jurul taliei. Cap de lista sunt lactatele, de la branza de vaci la smantana si iaurt, de la lapte la branza fermentata.

Elimina complet indulcitorii artificiali. Chiar daca nu aduc calorii sunt responsabili de acumularea de grasime in jurul taliei. In plus creierul face o legatura intre aportul de calorii si cantitatea de mancare ingerata. Daca nu exista un echilibru, creierul reactioneaza si acumuleaza grasime in jurul taliei.

Pilulele de slabit sunt bani aruncati si un risc major pentrusanatate. Cele mai bune “pilule de slabit” sunt miscarea fizica, efectuata in mod constant.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer