Remarcam deci în treacăt mai devreme că am ajuns să serbăm taman la București, Zilele (numărate) ale Ierusalimului. De ce spun așa ?! Pentru că în contextul internațional actual, Statul Israel parcă și-o caută cu lumânarea, tot căutând să creeze “primăveri arabe” și conflicte armate prin națiunile arabe ! 

Chiar în acest moment, mass-media aservită intereselor jidănești trage cartuș după cartuș mediatic în direcția Iranului, incitând la război națiunile de pe întreg mapamondul împotriva unui stat suveran și independent, care are aceleași drepturi ca oricare alt stat – să dețină ce tip de arme și tehnologie dorește – cu atât mai mult cu cât atât acuzatorii săi principali (Israelul și SUA) dețin arma atomică !

Chiar și în ipoteza degenerării conflictului din Orientul Mijlociu, politicienii cu tichiuță de la Ierusalim șed liniștiți, căci au încheiat acorduri secrete cu frații lor jidani din România, poporul român acceptând încă de pe vremea preaumilului slujitor al intereselor jidănești (premierul) Radu Vasile un acord prin care în eventualitatea atacării Israelului, acceptăm instant cca. un milion jumate de “refugiați” (a se citi OCUPANȚI) evrei.

Și, ca să ne obijnuiască deja cu ideea, și ca să le creeze un cadru familiar, ce s-au gândit ei, în frunte cu jidanul nostu primar, Sorin Oprescovici ?! Ia să sărbătorim noi zilele Ierusalimului, ale Noului nostru Ierusalim, Bucureștiul, să vedem, or reacționa careva dintre prostovanii de goimi ?! Tare aș vrea să văd și eu Zilele Bucureștiului serbate măcar odată oriunde în lume… înafara Bucureștiului.

Și au venit taman în centrul Capitalei, sub nasul nostru de neisprăviți pe care nu îi interesează decât telenovela de la 8, și și-au făcut numărul. Experimentul a fost unul reușit. S-au dat în stambă cu mic cu mare, ba chiar au ridicat și un zid al plângerii (mascat sub demunirea de “Zidul Dorințelor”) în mijlocul Parcului din Piața Unirii, ca să se simtă oamenii ca acasă !

M-am dus și eu să văd parascovenia, ba chiar mi-am pus și eu o dorință la zidul cu pricina.  GHICIȚI CE MI-AM DORIT !? 🙂

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares