Adevărul despre dedesubturile înlăturării avocatului Dumitru Nițurad de la apărarea MISEI și a lui Gregorian Bivolaru – continuare III

La cererea colegilor, continui cu seria scrisorilor ce nu au primit nici un răspuns de la Gregorian Bivolaru (pardon… Magnus Aurolson). Să nu fi primit oare răspuns pentru că nu erau adresate pe numele potrivit ?!

Că tot vorbeam de nedreptatea făcută lui Petrică Groza, iată ce se publica în alt ziar, cu o zi ÎNAINTE de alegerile din turul 2 pentru președenție. De menționat că articolul din Ziarul Ziarul cu interviul lui Pedro era după alegeri, în vreme ce articolul de mai jos, apărut în Ziarul Adevărul din 11 decembrie 2004 despre acțiunea Fundației Naturiste și Yoga Tara din 10 decembrie 2004 (cu două zile înainte de votul din turul 2) – a fost considerat de către cei din stafful lui Băsescu drept O GAFĂ MONUMENTALĂ DE IMAGINE ! Pentru ăsta cine purta vina ? Nu Claudiu Trandafir și Nicușor Catrina ? Dacă Pedro a fost data afară de la curs pentru un articol DE DUPĂ ALEGERI, ei de ce nu au fost maziliți pentru un articol ce putea să strice tot ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *