Așa cum am afirmat într-un articol postat pe blog în luna iunie, justiția din România este o marionetă dirijată. Îmi mențin și îmi asum în continuare aceste vorbe! Mai mult, am să vă dovedesc că afirmațiile mele sunt justificate!
Știți bine că am câștigat dosarul medical al lui Toni în decembrie 2011, dar l-am pierdut la recurs în vara acestui an. La 19 septembrie, Tribunalul București trebuia să rejudece dosarul 59731/3/2010*, însă judecătorul Amer Jabre, cel care inițial dăduse câștig de cauză familiei mele, a înaintat acest dosar completului imediat următor, “pentru termenul din 20.09.2012, C4 – CA, ora 8,30, în Camera de Consiliu, fără citarea părților, în vederea soluționării excepției de incompatibilitate”. Completul de judecată chemat să soluționeze această problemă a admis excepția invocată și a înaintat dosarul Serviciului Registratură “în vederea repartizării aleatorii”. Toate bune și frumoase până aici. Surpriza a apărut în momentul în care s-a produs “repartizarea aleatorie”. Tribunalul București a stabilit ca dosarul să fie rejudecat la… 18 Noiembrie 2013! (http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000490746) Adică la mai bine de un an de zile distanță față de data la care scriu aceste rânduri. Așa ceva este strigător la Cer! Pot sa înțeleg că pe masa justiției se află un caz “greu”, însă nu pot să accept această umilință! Deja ne judecăm pentru dreptate din martie 2010! Tot ce se întâmplă în jurul cazului “Toni Tecuceanu” pare cusut cu ață. Nu pot să cred că magistrații au atât de mult de muncă, încât nu pot judeca mai devreme acest dosar. În ritmul ăsta, vom ajungem să-i facem lui Toni parastasul de șapte ani, iar justiția nu o să soluționeze acest caz!
Politicienii au tot vorbit în ultimele luni de așa-zisa “independență a justiției”, însă iată că totul se dovedește a fi o gargară de doi bani! Nu există așa ceva! Cine e puternic, influent și are un rang înalt în societate beneficiază de ajutor nelimitat din partea justiției române. Magistrații au făcut încă o dată front comun cu Adrian Streinu-Cercel în încercarea disperată de a ascunde adevărul în privința morții suspecte a lui Toni.
Pentru că individul din fruntea Institutului “Matei Balș” nu are cum să câștige pe bune procesul cu familia mea, magistrații și șefii acestora îl ajută să tergiverseze cauza. “Când nu poți să câștigi un proces, tragi de timp la maximum”, mi s-a spus cândva. Asta face Streinu-Cercel.
Neavînd o soluție în dosarul 59731/3/2010*, celălat dosar, aflat pe rolul Judecătoriei Sector 2, rămâne suspendat. Astfel, acest “doctor Mengele”, cum este poreclit managerul de la “Matei Balș”, scapă de durerile de cap provocate de iminenta plată a unor daune morale, deloc mici, către mine și familia mea. Mai mult, cu ajutorul acestor manevre, gen “repartizare aleatorie”, noi suntem legați de mâini și de picioare vis-a-vis de accesul la dosarul medical al fratelui meu.
Chiar și așa, nu vom renunța! Vom lupta până la capăt cu Credință totală în Bunul Dumnezeu. El ne dă ceva ce justiția aservită lui Adrian Streinu-Cercel nu ne poate lua: PUTERE DE LUPTĂ!

Dreptate pentru Toni Tecuceanu!

Sursa: Paul Tecuceanu Blog

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares