Virgiliu Gheorghe – Conferinta la Suceava: Cand barbatii nu mai sunt barbati si femeile femei – Despre identitatea de gen

În zilele de 4 și 5 octombrie 2012 vor avea loc în Rădăuți, Suceava și Fălticeni trei conferințe care au ca invitat pe biofizicianul dr. Virgiliu Gheorghe, cunoscut publicului larg în special ca autor al volumelor de știință Efectele televiziunii asupra minții umane (4 vol.)Intrarea este liberă.

Organizatorii au onoarea de a vă invita la aceste evenimente, care se vor desfășura după următorul program:

  • Joi, 4 octombrie:

ora 13.00:

CASA MUNICIPALĂ DE CULTURĂ RĂDĂUȚI

Titlu: Tinerii în era digitală

Erotismul mediatic și internetul

Organizatori: COLEGIUL TEHNIC RĂDĂUȚI, COLEGIUL NAȚIONAL “EUDOXIU HURMUZACHI” RĂDĂUȚI,COLEGIUL “ANDRONIC MOTRESCU” RĂDĂUȚI.

parteneri: Protopopiatul Rădăuți, Revista „Familia Ortodoxă”, Tipografia Accent Print, Casa Municipală de Cultură Rădăuți

  • Joi, 4 octombrie:

ora 18.00:

UNIVERSITATEA „ȘTEFAN CEL MARE” SUCEAVA – Sala AUDITORIUM (Corp F)

Titlu: Când bărbații nu mai sunt  bărbați și femeile, femei…

Despre identitatea de gen

Organizatori: ASCOR Suceava, Bucovina Profundă, Revista „Familia Ortodoxă”

  • Vineri, 5 octombrie,

orele 18:00:

Sala “Aurel Băeșu” – Muzeul „Ion Irimescu” , FĂLTICENI

Titlu: Efectele televiziunii și internetului asupra sănătății mentale

– dereglări și tulburări psihice

– cum ne putem salva copiii

Organizatori: MUZEUL DE ARTĂ „ION IRIMESCU” și REVISTA “FAMILIA ORTODOXĂ”

Biofizicianul VIRGILIU GHEORGHE, este doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic (titlul lucrării: Televiziunea și mijloacele video-audio ca factori în formarea etosului omului contemporan). Ultima carte publicată: Pornografia – Maladia secolului XXI (2011). Ultima conferință la Suceava, în octombrie 2011, a avut titlul: Revoluția sexuală – mistificare a dorinței și naturii umane, la UNIVERSITATEA „ȘTEFAN CEL MARE” SUCEAVA.

Invitatul este și coordonatorul secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă. Fiind foarte preocupat de studierea efectelor pe care presiunea culturii și tehnologiei media le exercită asupra omului contemporan, el face cunoscute riscurile pe care acestea le comportă pentru sănătatea mentală a oamenilor, pentru succesul școlar și profesional al tinerilor noii generații, pentru viața familiilor din societatea românească. În cărțile și conferințele sale încearcă totodată să ofere soluții practice la problemele constatate.

Ne-am bucura ca aceste evenimente să vă aibă ca participant. La întâlnire vor fi alături studenți, profesori, medici, educatori, profesori de la liceele și școlile din respectivele localități, alături, bunăoară, de orice persoană interesată de aceste subiecte. Considerăm că temele sunt foarte importante atât pentru tineri, cât și pentru părinții lor.

Experiența conferințelor pe care domnul Virgiliu Gheorghe le-a ținut în țară ne confirmă largul interes existent în societatea românească privind problematicile în discuție, fapt dovedit și prin audiența deosebită pe care reușește să o atragă.

Dați vestea mai departe, anunțați și pe alții!

 Vă așteptăm cu drag!

Organizatorii

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *