În seara asta ! Concert Otros Aires în The Silver Church din București

Joi, 4 octombrie 2012, după ora 22:00, Otros Aires vor susține un concert LIVE înThe Silver Church din București.

Otros Aires este o trupă înființată în anul 2003 la Barcelona (Spania) arhitectul Miguel di Genova, dar cu toate astea originile trupei sunt duble, atât argentiniene, deoarece în genul acesta de muzică predomină sunetele și ritmurile de tango argentinian, cât și spaniole.

Alături de celebrul grup Gotan Project, Otros Aires creează sinteza perfectă dintre tango-urile de început și muzica electronică, rock și beat-uri de dance urbane ale zilelor noastre.

În cei 7 ani de carieră, Otros Aires a lansat 3 albume de studio, 1 album live și un documentar înregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat în toamna anului 2010 și se intitulează “Tricota”.

Concertele lor sunt o experiență muzicală unică, o călătorie prin bogata istorie a tango-ului, printre sunetele încântătoare de chitară, percuție vivace și melancolia bandoneonului combinate cu celebrele mișcări și dansuri de tango.

Prețul unui bilet de intrare este de 30 lei. Biletele se pot achiziționa de la intrarea în club numai în seara evenimentului.

Gen: 

The Silver Church: București, Str. Plevnei nr. 61
Informații și rezervări: 0723 379 026

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *