Ce mai clocește Clubul de la Roma pentru Omenire ?

 de Mihai Rapcea

Puțină lume s-a sesizat cu privire la recenta întrunire a Clubului de la Roma de la București, de zilele trecute. În afară de 2 simpatizanți ai Noii Drepte (care probabil că mi-au citit blogul și s-au jenat că nimeni nu mai organizează nici un protest la BNR) ce au făcut un flashmob la adăpostul întunericului, la Banca Națională a României, nimeni nu a reacționat. Probabil că lipsa de informare a publicului, dublată de abaterea atenției populației către problemele presante ale zilei de mâine, au făcut să treacă neobservată această întrunire mai importantă decât 1000 de ședințe de Guvern al României.

 Ce este de fapt Clubul de la Roma ?

 Oficial (conform definiției de pe Wikipedia, “Clubul de la Roma este o denumire simbolică pentru o organizație al cărei scop este să supună atenției întregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei.

Clubul de la Roma este compus din oameni de știință, economiști, oameni de afaceri, înalți funcționari publici, șefi de stat și foști șefi de stat de pe toate cele cinci continente.

 Se pretinde că oficial, Clubul de la Roma a fost fondat în aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, industriaș, fost președinte al companiei Fiat și Alexander King, om de știință scoțian. Cum se face totuși că un scoțian fondează un club cu numele unui oraș din Italia ?

Denumirea este una simbolică și ilustrează adevăratele intenții ale celor din spatele “Clubului”. Se știe că cel mai mare și mai durabil imperiu al antichității occidentale a fost Imperiul Roman, condus de la Roma. Astfel, denumirea de “Clubul de la Roma” indică celor “inițiați” faptul că acest Club reprezintă de fapt conducerea guvernării Noului Imperiu Planetar Masonic pe cale să fie instaurat la vedere.

Oficial, Clubul de la Roma efectuează cercetări și prezintă rapoarte proiective privind viitorul mediului, populației, hranei, apei și educației la nivelul planetei.

În realitate, Clubul de la Roma este o celulă lucrativă a Guvernului Mondial din umbră, menită să constituie, alături de astfel de alte “celule” (Institutul Tavistock, Clubul Bildemberg, Grupul G7 – devenit recent G8, etc.) interfața publică, vizibilă a acestui Guvern Mondial care există și funcționează deja – cu populația planetei și guvernele țărilor de pe întreg mapamondul.

PROBLEMĂ – SOLUȚIE – REZOLVARE

Aceste “Cluburi” aplică metodologia de manipulare clasică a maselor, de tipul Problemă – Soluție – Rezolvare.

Spre exemplu, vor să impună o anumită măsură populației unei țări, pe care sunt siguri că dacă ar propune-o direct, lumea s-ar revolta și ar respinge-o. Soluția găsită de ei este una simplă. Prin intermediul rapoartelor și știrilor mincinoase,  propagate prin mass-media controlată de ei, creează o falsă problemă. De multe ori problema este prezentată în stil alert, panicard și pompieristic, inflamând imaginația oamenilor, stimulând emoția și sentimentul de insecuritate și reclamând de la sine măsuri urgente pentru înlăturarea pericolului.

Exemple de astfel de false probleme există cu duiumul: pandemii de toate felurile (gripe aviare, porcine, boala vacii nebune, etc.), terorismul global, criza economică modială, sărăcirea resurselor planetare, creșterea populației planetei, scăderea resurselor de apă dulce, etc. etc.

Toate acestea sunt false probleme, inflamate de mass-media controlată de Noua Ordine Mondială, minciuni sfruntate ce sfidează bunul simț al oricărei persoane ce deține un minim de informații pe subiectul ales.

La aceste “probleme”, păpușarii din umbră ai Guvernării Planetare au deja pregătite soluțiile la aceste false necesități, soluții care sunt de fapt piese din puzzle-ul planului lor secret de instaurare a unei Noi Ordini Mondiale cu un guvern planetar vizibil.

Nu intenționez să insist în acest articol cu privire la problemele mai sus menționate, să demonstrez falsitatea lor.

Dacă nu te-ai prins încă care este treaba cu pandemiile anuale, criza economică și terorismul internațional, nu merită să citești mai departe acest articol. Vezi-ți de viața ta de zombie fără activitate cerebrală: vacciează-te în fiecare toamnă împotriva gripei (și sterilizează-te singur prin asta), fă-ți pașaport biometric și lasă-te controlat ca la poliție de fiecare dată când folosești avionul (nu cumva să fii vreun terorist fără să știi chiar și tu), plătește prin impozitele exorbitante pe care ți le cere Statul  furăciunile bancherilor ale căror bănci au fost “salvate” de prietenii lor din Guvern, și în general, dacă ai terminat cu toate aceste activități, mori de moarte neuronală secretă în fața televizorului prin care ești îndopat cu minciuni non-stop (asta dacă nu te lovește vreun cancer sau leucemie între timp, de la hrana plină de chimicale și pulverizările cu chemtrails-uri).

Revenind la subiect, pentru cei care au depășit stadiul de amoebă veselă socială mai sus descris, întrunirile publice periodice al Clubului de la Roma sunt indicatori ai direcției pe care Guvernul Noii Ordini Mondiale le stabilește în drumul către dictatura planetară.

Căci, pe lângă activitatea de dezinformare, Clubul de la Roma sugerează și direcțiile și soluțiile optime de urmat pentru depășirea “problemelor” create artifical tot de ei prin studiile și rapoartele mincinoase pe care le comandă.

Ca să înțelegeți mai bine, măsurile radicale de nimicire a populației – pe care le trăim astăzi sub denumirea de “vremuri grele” sau “momente de criză” sunt rezultatul  raportului Limitele Creșterii, publicat în 1972 de către Dennis Meadows de la „Massachusetts Institute of Technology”. Concluziile raportului afirmau în mod fals că  “Dacă se mențin tendințele actuale de creștere ale populației mondiale, ale industrializării, contaminării ambientale, producției de alimente și epuizării resurselor, această planetă va atinge limitele creșterii în următorii 100 de ani. Rezultatul cel mai probabil ar fi o scădere subită și incontrolabilă atât a populației cât și a capacității industriale.

Faptul că anual se descoperă noi zăcăminte imense de hidrocarburi și metale, sau că natura se regenerează mai repede decât putem noi să o distrugem, nu par să fie elemente demne de luat în seamă de către “specialiștii” Clubului…

Soluția sugerată de Raportul din 1972 al Clubului de la Roma era… reducerea drastică a populației planetei, încetinirea ritului de creștere al populației lumii, “stoparea… exploziei demografice”. Despre metode, nu se mai vorbește, căci acestea sunt evidente: Viața nu poat fi contracarată decât prin Moarte. Așa s-a ajuns ca Guvernele lumii să promoveze oficial Cultura Morții: descurajarea oamenilor de a mai face copii, sterilizarea chimică (prin vaccinare și alimentație cu produse modificate genetic), războaie, pandemii, scăderea artificială a nivelului de trai, eugenie, promovarea homosexualității (căci homosexualii nu fac copii, nu-i așa ?). Deci, efectele raportului din 1972 le trăim azi pe pielea noastră.

Interesant este însă ce ne “propune” pentru viitor Clubul reunit la București ?

 Căci, în continuare acești mincinoși o țin pe-a lor cu minciuna “exploziei demografice”, când a devenit evidentă cu ochiul liber scăderea populației, regresul demografic și îmbătrânirea populației !?

De ce ar face cineva așa ceva, dacă planeta are destule rersurse și loc ca să ne susțină pe toți, chiar dacă am fi de 100 de ori mai mulți ? 

Răspunsul este unul simplu, în directă legătură cu planul real al elitelor planetei. Pe ei nu îi doare de resurse, căci altfel nu le-ar mai specula atâta și s-ar opri din poluare și tăierile de păduri. Pe ei îi doare că să simt copleșiti de misiunea de a controla dutamai Umanitatea, miliarde de oameni, care se nasc, trăiesc și mor fără a putea fi controlați toți, simultan.

Acești obsedați de controlul total au realizat că doar scăzând drastic populația planetei pot instaura controlul total al acesteia, dictatura perfectă.

Ne întoarcem la comunism ?

 Capitalismul este facut sa aloce capitalul catre cele mai profitabile proiecte, nu catre ceea ce societatea are nevoie” – este concluzia stupefiantă de la reuniunea Clubului de la București, a  lui Jorgen Randers, unul dintre co-autorii istoricului raport “The Limits to Growth” remis publicitatii de Clubul de la Roma cu 40 ani in urma.

La întrunirea de la București, s-a afirmat că “actualul model capitalist de functionare a economiei genereaza tot mai putine beneficii materiale, financiare si culturale pentru majoritatea populatiei planetei si are efecte tot mai nocive asupra mediului inconjurator. ” Ironia este că aceste declarații sunt făcute taman de către beneficiarii sistemului capitalist, căci majoritatea membrilor Clubului sunt exponenți ai marilor corporații transnaționale.

Dacă raportul respectiv ar fi venit din partea Institutului pentru Studii Economice de la Moscova, nu m-aș fi mirat. Însă, ca beneficiar al capitalismului occidental, sună ciudat când afirmi că “aproximativ 80% din resursele lumii sunt consumate de doar 16% din populatia lumii. Mai mult decat atat, consumul este extrem de risipitor, economia SUA, de exemplu, fiind estimata a avea o eficienta totala intre 1% si 10%“.

 Economia doborâtă de speculanții de bani ?

In cadrul lucrarilor Clubului de la Roma, Dennis Meadows, specialist american in managementul sistemelor si coautor al Raportului The Limits to Growth, a declarat ca “in urma cu 40 de ani, peste 70% din tranzactiile valutare aveau ca scop operatiuni comerciale. In 2007, desi tranzactiile valutare crescusera enorm, depasind de peste 14 ori PIB global, doar 3% aveau scop comercial, restul de 97% constituind speculatii, fapt care demonstreaza ca avansul economic si-a pierdut sustenabilitatea“.

Tipic pentru trompetele Noii Ordini Mondiale: amesteci un adevăr cu o minciună ca să manipulezi lumea în direcția dorită.

În premieră, se recunoaște că 97% din tranzacțiile monetare sunt de fapt speculații ce nu reflectă tranzacționarea reală a unor produse și servicii. Cu alte cuvinte, gașca bancherilor se îmbogățește pe spinarea noastră doar prin plimbarea banilor prin conturi.

Dacă nu i-am avea pe bancheri în cârca noastră, viața noastră ar fi… CU 97% MAI IEFTINĂ ! Imaginați-vă o lume în care benzina să coste doar 3% din cât costă azi, și toate celelalte produse la fel ! În schimb, suntem mințiți că “avansul economic si-a pierdut sustenabilitatea”. Păi, avansul economic ne interesează pe noi ? Astfel, iese la iveală faptul că acești “arhitecți” ai viitorului sumbru al Umanității nu sunt preocupați de bunăstarea noastră ca indivizi, ci de probleme abstracte, generale, ce țin mai degrabă de o așa-zisă bună administrare a resurselor Planetei, fapt ce denotă o atitudine de stăpâni – deși nu i-a mandatat sau împroprietărit nimeni !

Închei aici, cu recomandarea de a citi cartea lui Jaqueline Katsun, Războiul împotriva populației. Economia și ideologia controlului mondial al populațieiaparută in romaneste la Editura Provita Media, 2008. 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *