de Mihai Rapcea

Puțin lume s-a sesizat cu privire la recenta ntrunire a Clubului de la Roma de la București, de zilele trecute. n afar de 2 simpatizanți ai Noii Drepte (care probabil c mi-au citit blogul și s-au jenat c nimeni nu mai organizeaz nici un protest la BNR) ce au fcut un flashmob la adpostul ntunericului, la Banca Național a Romniei, nimeni nu a reacționat. Probabil c lipsa de informare a publicului, dublat de abaterea atenției populației ctre problemele presante ale zilei de mine, au fcut s treac neobservat aceast ntrunire mai important dect 1000 de ședințe de Guvern al Romniei.

Ce este de fapt Clubul de la Roma ?

Oficial (conform definiției de pe Wikipedia, “Clubul de la Romaeste o denumire simbolic pentru o organizație al crei scop este s supun atenției ntregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei.

Clubul de la Roma este compus din oameni de științ, economiști, oameni de afaceri, nalți funcționari publici, șefi de stat și foști șefi de stat de pe toate cele cinci continente.

Se pretinde c oficial, Clubul de la Roma a fost fondat n aprilie 1968 de ctreAurelio Peccei, industriaș, fost președinte al companieiFiatșiAlexander King, om de științ scoțian. Cum se face totuși c un scoțian fondeaz un club cu numele unui oraș din Italia ?

Denumirea este una simbolic și ilustreaz adevratele intenții ale celor din spatele “Clubului”. Se știe c cel mai mare și mai durabil imperiu al antichitții occidentale a fost Imperiul Roman, condus de la Roma. Astfel, denumirea de “Clubul de la Roma” indic celor “inițiați” faptul c acest Club reprezint de fapt conducerea guvernrii Noului Imperiu Planetar Masonic pe cale s fie instaurat la vedere.

Oficial, Clubul de la Roma efectueaz cercetri și prezint rapoarte proiective privind viitorul mediului, populației, hranei, apei și educației la nivelul planetei.

n realitate, Clubul de la Roma este o celul lucrativ a Guvernului Mondial din umbr, menit s constituie, alturi de astfel de alte “celule” (Institutul Tavistock, Clubul Bildemberg, Grupul G7 – devenit recent G8, etc.) interfața public, vizibil a acestui Guvern Mondial care exist și funcționeaz deja – cu populația planetei și guvernele țrilor de pe ntreg mapamondul.

PROBLEM – SOLUȚIE – REZOLVARE

Aceste “Cluburi” aplic metodologia de manipulare clasic a maselor, de tipul Problem – Soluție – Rezolvare.

Spre exemplu, vor s impun o anumit msur populației unei țri, pe care sunt siguri c dac ar propune-o direct, lumea s-ar revolta și ar respinge-o. Soluția gsit de ei este una simpl. Prin intermediul rapoartelor și știrilor mincinoase, propagate prin mass-media controlat de ei, creeaz o fals problem. De multe ori problema este prezentat n stil alert, panicard și pompieristic, inflamnd imaginația oamenilor, stimulnd emoția și sentimentul de insecuritate și reclamnd de la sine msuri urgente pentru nlturarea pericolului.

Exemple de astfel de false probleme exist cu duiumul: pandemii de toate felurile (gripe aviare, porcine, boala vacii nebune, etc.), terorismul global, criza economic modial, srcirea resurselor planetare, creșterea populației planetei, scderea resurselor de ap dulce, etc. etc.

Toate acestea sunt false probleme, inflamate de mass-media controlat de Noua Ordine Mondial, minciuni sfruntate ce sfideaz bunul simț al oricrei persoane ce deține un minim de informații pe subiectul ales.

La aceste “probleme”, ppușarii din umbr ai Guvernrii Planetare au deja pregtite soluțiile la aceste false necesitți, soluții care sunt de fapt piese din puzzle-ul planului lor secret de instaurare a unei Noi Ordini Mondiale cu un guvern planetar vizibil.

Nu intenționez s insist n acest articol cu privire la problemele mai sus menționate, s demonstrez falsitatea lor.

Dac nu te-ai prins nc care este treaba cu pandemiile anuale, criza economic și terorismul internațional, nu merit s citești mai departe acest articol. Vezi-ți de viața ta de zombie fr activitate cerebral: vaccieaz-te n fiecare toamn mpotriva gripei (și sterilizeaz-te singur prin asta), f-ți pașaport biometric și las-te controlat ca la poliție de fiecare dat cnd folosești avionul (nu cumva s fii vreun terorist fr s știi chiar și tu), pltește prin impozitele exorbitante pe care ți le cere Statul furciunile bancherilor ale cror bnci au fost “salvate” de prietenii lor din Guvern, și n general, dac ai terminat cu toate aceste activitți, mori de moarte neuronal secret n fața televizorului prin care ești ndopat cu minciuni non-stop (asta dac nu te lovește vreun cancer sau leucemie ntre timp, de la hrana plin de chimicale și pulverizrile cu chemtrails-uri).

Revenind la subiect, pentru cei care au depșit stadiul de amoeb vesel social mai sus descris, ntrunirile publice periodice al Clubului de la Roma sunt indicatori ai direcției pe care Guvernul Noii Ordini Mondiale le stabilește n drumul ctre dictatura planetar.

Cci, pe lng activitatea de dezinformare, Clubul de la Roma sugereaz și direcțiile și soluțiile optime de urmat pentru depșirea “problemelor” create artifical tot de ei prin studiile și rapoartele mincinoase pe care le comand.

Ca s nțelegeți mai bine, msurile radicale de nimicire a populației – pe care le trim astzi sub denumirea de “vremuri grele” sau “momente de criz” sunt rezultatul raportuluiLimitele Creșterii, publicat n 1972 de ctre Dennis Meadows de la „Massachusetts Institute of Technology”. Concluziile raportului afirmau n mod fals c “Dac se mențin tendințele actuale de creștere ale populației mondiale, ale industrializrii, contaminrii ambientale, producției de alimente și epuizrii resurselor, aceast planet va atinge limitele creșterii n urmtorii 100 de ani. Rezultatul cel mai probabil ar fi o scdere subit și incontrolabil att a populației ct și a capacitții industriale.

Faptul c anual se descoper noi zcminte imense de hidrocarburi și metale, sau c natura se regenereaz mai repede dect putem noi s o distrugem, nu par s fie elemente demne de luat n seam de ctre “specialiștii” Clubului…

Soluția sugerat de Raportul din 1972 al Clubului de la Roma era… reducerea drastic a populației planetei, ncetinirea ritului de creștere al populației lumii, “stoparea… exploziei demografice”. Despre metode, nu se mai vorbește, cci acestea sunt evidente: Viața nu poat fi contracarat dect prin Moarte. Așa s-a ajuns ca Guvernele lumii s promoveze oficial Cultura Morții: descurajarea oamenilor de a mai face copii, sterilizarea chimic (prin vaccinare și alimentație cu produse modificate genetic), rzboaie, pandemii, scderea artificial a nivelului de trai, eugenie, promovarea homosexualitții (cci homosexualii nu fac copii, nu-i așa ?). Deci, efectele raportului din 1972 le trim azi pe pielea noastr.

Interesant este ns ce ne “propune” pentru viitor Clubul reunit la București?

Cci, n continuare acești mincinoși o țin pe-a lor cu minciuna “exploziei demografice”, cnd a devenit evident cu ochiul liber scderea populației, regresul demografic și mbtrnirea populației !?

De ce ar face cineva așa ceva, dac planeta are destule rersurse și loc ca s ne susțin pe toți, chiar dac am fi de 100 de ori mai mulți ?

Rspunsul este unul simplu, n direct legtur cu planul real al elitelor planetei. Pe ei nu i doare de resurse, cci altfel nu le-ar mai specula atta și s-ar opri din poluare și tierile de pduri. Pe ei i doare c s simt copleșiti de misiunea de a controla dutamai Umanitatea, miliarde de oameni, care se nasc, triesc și mor fr a putea fi controlați toți, simultan.

Acești obsedați de controlul total au realizat c doar scznd drastic populația planetei pot instaura controlul total al acesteia, dictatura perfect.

Ne ntoarcem la comunism?

Capitalismul este facut sa aloce capitalul catre cele mai profitabile proiecte, nu catre ceea ce societatea are nevoie” – este concluzia stupefiant de la reuniunea Clubului de la București, a lui Jorgen Randers, unul dintre co-autorii istoricului raport “The Limits to Growth” remis publicitatii de Clubul de la Roma cu 40 ani in urma.

La ntrunirea de la București, s-a afirmat c “actualul model capitalist de functionare a economiei genereaza tot mai putine beneficii materiale, financiare si culturale pentru majoritatea populatiei planetei si are efecte tot mai nocive asupra mediului inconjurator.” Ironia este c aceste declarații sunt fcute taman de ctre beneficiarii sistemului capitalist, cci majoritatea membrilor Clubului sunt exponenți ai marilor corporații transnaționale.

Dac raportul respectiv ar fi venit din partea Institutului pentru Studii Economice de la Moscova, nu m-aș fi mirat. ns, ca beneficiar al capitalismului occidental, sun ciudat cnd afirmi c “aproximativ 80% din resursele lumii sunt consumate de doar 16% din populatia lumii. Mai mult decat atat, consumul este extrem de risipitor, economia SUA, de exemplu, fiind estimata a avea o eficienta totala intre 1% si 10%“.

Economia dobort de speculanții de bani ?

In cadrul lucrarilor Clubului de la Roma, Dennis Meadows, specialist american in managementul sistemelor si coautor al Raportului The Limits to Growth, a declarat ca “in urma cu 40 de ani, peste 70% din tranzactiile valutare aveau ca scop operatiuni comerciale.In 2007, desi tranzactiile valutare crescusera enorm, depasind de peste 14 oriPIBglobal, doar 3% aveau scop comercial, restul de 97% constituind speculatii, fapt care demonstreaza ca avansul economic si-a pierdut sustenabilitatea“.

Tipic pentru trompetele Noii Ordini Mondiale: amesteci un adevr cu o minciun ca s manipulezi lumea n direcția dorit.

n premier, se recunoaște c 97% din tranzacțiile monetare sunt de fapt speculații ce nu reflect tranzacționarea real a unor produse și servicii. Cu alte cuvinte, gașca bancherilor se mbogțește pe spinarea noastr doar prin plimbarea banilor prin conturi.

Dac nu i-am avea pe bancheri n crca noastr, viața noastr ar fi… CU 97% MAI IEFTIN ! Imaginați-v o lume n care benzina s coste doar 3% din ct cost azi, și toate celelalte produse la fel ! n schimb, suntem mințiți c “avansul economic si-a pierdut sustenabilitatea”. Pi, avansul economic ne intereseaz pe noi ? Astfel, iese la iveal faptul c acești “arhitecți” ai viitorului sumbru al Umanitții nu sunt preocupați de bunstarea noastr ca indivizi, ci de probleme abstracte, generale, ce țin mai degrab de o așa-zis bun administrare a resurselor Planetei, fapt ce denot o atitudine de stpni – deși nu i-a mandatat sau mproprietrit nimeni !

nchei aici, cu recomandarea de a citi cartea lui Jaqueline Katsun, Rzboiul mpotriva populației. Economia și ideologia controlului mondial al populațieiaparut in romaneste la Editura Provita Media, 2008.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares