Conducătorul celei mai mari Biserici din lume a "capul" Aristocrației NEGRE. Secta care primea ordine de la Diavol

Poate unii le consideră teorii ale conspirației, însă alții sunt convinși de adevărul istoric al acestor organizații oculte. Cert este că mari autori de renume internațional au căutat și au descoperit rădăcinile sociale ale celor mai secrete secte care activează și în prezent.Joi am început prin a vă prezenta cum au luat ființa Iluminații, una din cele mai puternice și influente organizații, despre care se crede că ar “conduce lumea din umbră”

David IckeRyan BurkeJuri Lina, Morgan GricarA. Ralph Epperson,Jan Van HelsingFritz SpringmeierSerge Monaste sau Vernon Staufer sunt doar câțiva din scriitorii și cercetătorii care s-au dedicat studiului despre rădăcinile Iluminaților și au ajuns la concluzia că aceștia dirijează întreaga activitate mondială prin intermediul Nobilimii sau Aristocrației Negre.

În istorie este chiar marcată perioada în care Nobilimea Neagră și-a făcut apariția în secolul al XII-lea, preluând frâiele afacerilor importante din Veneția și Genova.

Au fost numiți “Nobilimea Neagră” din cauza cruzimii și a lipsei de morală sau spirit creștin de care erau conduși. Au fost responsabili pentru un uriaș șir de crime sângeroase, atacuri, violuri și jafuri prin intermediul cărora au pus mâna pe putere.

Astfel au ajuns să conducă mari bogății, iar autorul Fritz Springmeier, în lucrarea “Bloodlines of the Illuminati”, enumera cele 13 familii care compun forul conducător al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn și casa Merovingiana.

John Coleman, un cercetător american care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirmă că rădăcinile lor pot fi datate încă de acum peste 800 de ani. Evenimentele s-ar fi întâmplat în urma unei marii victorii a unor triburi nomade de origine asiatică din zona Volgăi asupra invadatorilor arabi musulmani. Imediat dupa bătălie, viitorul împărat bizantin, Constantin al V-lea, s-a căsătorit cu o prințesă din acele triburi.

Fiul lor a fost faimosul împărat Leo al IV-lea. Membrii familiei de Medici precum și Papa Pius al XII-lea au făcut parte la rândul lor din Aristocrația Neagră. Cultul lor era de sorginte satanistă, evidentiat prin practici avansate de magie neagră.

Sunt nume răsunătoare, care au un puternic impact asupra mentalului colectiv – însă dacă toate aceste lucruri ar fi adevărate, înseamnă că puterea celor mulți este anulată de jocul din umbră al acestor oameni. Cert este că istoria a scos la iveală aceste lucruri pe care mulți le doreau ascunse, și astfel, cei care sunt deschiși acestor teorii au înțeles ce se petrece de fapt în lume.

sursa: antena3
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares