Dedesubturile aprrii și acuzrii MISA-ei și Gregorian Bivolaru, dezvluite n premier n fața camerei de luat vederi, de ctre avocatul Niturad Dumitru n prezența lui Petre Groza (membru fondator MISA), Ion Pistol (instructor yoga MISA) și Neacșu Cristian (vechi practicant yoga in cadrul MISA) n cursul unei ntlniri filmate la domiciliul lui Nițurad Dumitru, din 3.06.2010.
Aceste dezvluiri au mai fost fcute de ctre dl. Nițurad n fața a dou echipe de televiziune (TVR și Antena 1). n ambele interviuri date, Dumitru Nițurad vorbește despre propunerea fcut lui de ctre oamenii din jurul lui Gregorian Bivolaru de trafic de influenț pe lng judectoarea Cica Daniela ce a soluționat dosarul de la Sibiu a lui Gregorian Bivolaru. n mod straniu, nici unul dintre interviuri nu a fost dat publicitții.
Televiziunea național o putem nțelege c este neutr, dar Antena 1, care a fost și este att de vehement mpotriva MISA-ei și a lui Gregorian Bivolaru, cum de a scpa aceast ocazie de a-i “ngropa” pe Gregorian Bivolaru și MISA ? Și-a schimbat cumva politica Antena 1 ? A trecut de partea lui Gregorian Bivolaru și a MISA-ei ascunznd aceste informații, sau i protejeaz pe cei 4 cursanți MISA dați n judecat de Dumitru Nițurad, care se pare c sunt “n misiune” n interiorul MISA, fcnd tot ce se poate pentru ca Gregorian Bivolaru s nu cștige aceste procese ?
Menționm c n urma declanșrii procesului mpotriva celor 4 cursanți MISA și a MISA-ei de ctre Dumitru Nițurad, proces n care se vorbea de trafic de influenț pe lng judectoarea de la SIbiu, nici o televiziune și nici un post de radio nu au transmis vreo stire despre acest proces bomb declanșat de Dumitru Nițurad. Cum se explic faptul c mass-media l protejeaz eroic pe Gregorian Bivolaru și MISA cnd vine vorba de acuze serioase ? Nu este oare aceasta o dovad indirect c cei 4 cursanți sunt cei care trebuiau de fapt protejați ?
Orice om dotat cu inteligenț și bun simț poate s și dea seama de treaba asta” – parafraznd o expresie drag ing. Nicolae Catrina.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.