NOU ! Niturad Dumitru despre dedesubturile apărării lui Gregorian Bivolaru – continuare IV


Dedesubturile apărării și acuzării MISA-ei și Gregorian Bivolaru, dezvăluite în premieră în fața camerei de luat vederi, de către avocatul Niturad Dumitru în prezența lui Petre Groza (membru fondator MISA), Ion Pistol (instructor yoga MISA) și Neacșu Cristian (vechi practicant yoga in cadrul MISA) în cursul unei întâlniri filmate la domiciliul lui Nițurad Dumitru, din 3.06.2010.
Aceste dezvăluiri au mai fost făcute de către dl. Nițurad în fața a două echipe de televiziune (TVR și Antena 1). În ambele interviuri date, Dumitru Nițurad vorbește despre propunerea făcută lui de către oamenii din jurul lui Gregorian Bivolaru de trafic de influență pe lângă judecătoarea Cica Daniela ce a soluționat dosarul de la Sibiu a lui Gregorian Bivolaru. În mod straniu, nici unul dintre interviuri nu a fost dat publicității.
Televiziunea națională o putem înțelege că este neutră, dar Antena 1, care a fost și este atât de vehementă împotriva MISA-ei și a lui Gregorian Bivolaru, cum de a scăpa această ocazie de a-i “îngropa” pe Gregorian Bivolaru și MISA ? Și-a schimbat cumva politica Antena 1 ? A trecut de partea lui Gregorian Bivolaru și a MISA-ei ascunzând aceste informații, sau îi protejează pe cei 4 cursanți MISA dați în judecată de Dumitru Nițurad, care se pare că sunt “în misiune” în interiorul MISA, făcând tot ce se poate pentru ca Gregorian Bivolaru să nu câștige aceste procese ?
Menționăm că în urma declanșării procesului împotriva celor 4 cursanți MISA și a MISA-ei de către Dumitru Nițurad, proces în care se vorbea de trafic de influență pe lângă judecătoarea de la SIbiu, nici o televiziune și nici un post de radio nu au transmis vreo stire despre acest proces bombă declanșat de Dumitru Nițurad. Cum se explică faptul că mass-media îl protejează eroic pe Gregorian Bivolaru și MISA când vine vorba de acuze serioase ? Nu este oare aceasta o dovadă indirectă că cei 4 cursanți sunt cei care trebuiau de fapt protejați ?
Orice om dotat cu inteligență și bun simț poate să își dea seama de treaba asta” – parafrazând o expresie dragă ing. Nicolae Catrina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *