videanu_a_furat_tezaurul_de_la_rusiAdriean Videanu s-a folosit de experien■a acumulatŃ ţn anii cÔt a fost primar sau ministru ţn guvernul Boc, cÔnd a demonstrat aptitudini extraordinare ţn mÔnŃrii ║i tunuri date bugetului de stat, ║i a reu║it ceea ce nimeni nu-║i imagina cŃ e posibil: sŃ aducŃ ţn ■arŃ tezaurul romÔnesc aflat la Moscova. Ba, mai mult, a subtitlizat ║i cheia de la arsenalul nuclear al Rusiei.

Serviciile secrete ruse sunt ţn stare de ║oc ║i nu-║iá explicŃ cum a putut Videanu sŃ fure tezaurul. „Tocmai pentru cŃ ║tiam cŃ e vorba de Adriean Videanu, am avut agen■i pe urmele lui 24 din 24 de ore. Talentul lui la furat este ţnsŃ de pe altŃ planetŃ, n-am avut nici o ║ansŃ”, a declarat, dezamŃgit, ║eful spionajului rus.

Cu ocazia asta, RomÔnia ║i-a luat definitiv la revedere de la tezaur. „Este absolut imposibil sŃ-i iei domnului Videanu ceva. ╬n plus, nimeni nu riscŃ o ţntÔlnire cu Videanu, pentru cŃ ar ie║i sŃrac lipit, ba chiar ║i cu datorii, de la o astfel de ţntrunire. Tezaurul RomÔniei ţi apar■ine acum lui Videanu ║i a║a va rŃmÔne pentru totdeauna”, a spus Mugur IsŃrescu, guvernatorul BNR.

sursa: timesnewroman

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares