videanu_a_furat_tezaurul_de_la_rusiAdriean Videanu s-a folosit de experiena acumulat n anii ct a fost primar sau ministru n guvernul Boc, cnd a demonstrat aptitudini extraordinare n mnrii i tunuri date bugetului de stat, i a reuit ceea ce nimeni nu-i imagina c e posibil: s aduc n ar tezaurul romnesc aflat la Moscova. Ba, mai mult, a subtitlizat i cheia de la arsenalul nuclear al Rusiei.

Serviciile secrete ruse sunt n stare de oc i nu-i explic cum a putut Videanu s fure tezaurul. „Tocmai pentru c tiam c e vorba de Adriean Videanu, am avut ageni pe urmele lui 24 din 24 de ore. Talentul lui la furat este ns de pe alt planet, n-am avut nici o ans”, a declarat, dezamgit, eful spionajului rus.

Cu ocazia asta, Romnia i-a luat definitiv la revedere de la tezaur. „Este absolut imposibil s-i iei domnului Videanu ceva. n plus, nimeni nu risc o ntlnire cu Videanu, pentru c ar iei srac lipit, ba chiar i cu datorii, de la o astfel de ntrunire. Tezaurul Romniei i aparine acum lui Videanu i aa va rmne pentru totdeauna”, a spus Mugur Isrescu, guvernatorul BNR.

sursa: timesnewroman

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.