Adriean Videanu a dat un nou tun! A reușit să fure tezaurul românesc de la ruși

videanu_a_furat_tezaurul_de_la_rusiAdriean Videanu s-a folosit de experiența acumulată în anii cât a fost primar sau ministru în guvernul Boc, când a demonstrat aptitudini extraordinare în mânării și tunuri date bugetului de stat, și a reușit ceea ce nimeni nu-și imagina că e posibil: să aducă în țară tezaurul românesc aflat la Moscova. Ba, mai mult, a subtitlizat și cheia de la arsenalul nuclear al Rusiei.

Serviciile secrete ruse sunt în stare de șoc și nu-și  explică cum a putut Videanu să fure tezaurul. „Tocmai pentru că știam că e vorba de Adriean Videanu, am avut agenți pe urmele lui 24 din 24 de ore. Talentul lui la furat este însă de pe altă planetă, n-am avut nici o șansă”, a declarat, dezamăgit, șeful spionajului rus.

Cu ocazia asta, România și-a luat definitiv la revedere de la tezaur. „Este absolut imposibil să-i iei domnului Videanu ceva. În plus, nimeni nu riscă o întâlnire cu Videanu, pentru că ar ieși sărac lipit, ba chiar și cu datorii, de la o astfel de întrunire. Tezaurul României îi aparține acum lui Videanu și așa va rămâne pentru totdeauna”, a spus Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

sursa: timesnewroman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *