de Andrei Dobrin –yogaesoteric

În toamna acestui an, unul dintre liderii partidului ecologist din Suedia a recunoscut public că așa-zisele chemtrails sau „dâre ale morții” nu sunt doar niște teorii conspirative, ci ele reprezintă cu adevărat un pericol care pune în primejdie viața cetățenilor suedezi. Fiind primul politician european care a avut curajul să vorbească deschis despre chemtrails, Pernilla Hagberg a afirmat cu mai multe ocazii că „dârele morții” sunt de fapt substanțe foarte toxice răspândite intenționat în atmosferă și că, deși mulți politicieni suedezi cunosc acest aspect îngrijorător, ei se tem să îl recunoască public.

Aftonbladet, o binecunoscută publicație suedeză, a reacționat la afirmațiile diplomatului suedez, bulversând cetățenii cu articolul „Politicienii afirmă că CIA împreună cu guvernul suedez injectează toxine desupra Suediei”.

Conform spuselor Pernillei Hagberg, totul a început când a observat în Katrineholms Courier (un ziar suedez) o poză reprezentând niște „dâre ale morții”, iar autorii acelui articol se întrebau ce înseamnă acele urme de pe cer. Hagberg a afirmat într-un interviu că nu și-a putut imagina atunci când a sunat la redacția acelui ziar, cu intenția de a clarifica dilema, că totul va lua o întorsătură atât de mare.

Diplomatul suedez afirmă că îi este cunoscută problema „dârelor morții” de șase ani și că bănuiește că CIA împreună cu guvernul suedez ar complota împotriva cetățenilor suedezi prin răspândirea toxicelor chemtrailsuri. Tot ea afirmă că ar exista chiar și un document secret pe care Suedia și SUA le-au semnat împreună cu privire la răspândirea „dârelor morții” pe cerul suedez. Politicianul a mai afirmat că deține anumite informații care îi permit să afirme că SUA nu este singura superputere la ora actuală de pe glob care se dedă la astfel de acțiuni criminale împotriva cetățenilor săi.

Deși a spus că intenționează să continue investigarea detaliată a acestei probleme, Pernilla Hagberg pare a fi o persoană modestă și prudentă care afirmă că nu vorbește în numele partidului ecologist ci pe cont propriu. Invitată în mai multe rânduri, nu se grăbește să apară la televiziunea națională pentru a dezbate pe tema „dârelor morții” afirmând că programul încărcat nu îi permite, deocamdată, să facă aceasta. La ora actuală ea primește mii de emailuri de la oameni din toată lumea care o felicită pentru curajul său.

Se pare că un alt diplomat ecologist din Suedia, pe nume Roy Hagberg, lider al partidului în provincia Vingaker a făcut unele afirmații cu privire la existența chemtrailsurilor pe cerul suedez, afirmații care coincid într-o mare măsură cu cele făcute de Pernilla Hagberg. Între timp, un alt lider al partidului ecologist din Suedia a apărut la televiziunea națională afirmând că mediul înconjurător din Suedia are probleme mult mai grave care vin pe primul plan în comparație cu aceste chemtrails dar, a continuat el, ar fi „foarte urât din partea guvernului suedez dacă ar fi răspunzător pentru așa ceva”.

Cu alte cuvinte, deși nu afirmă vehement existența „dârelor morții”, totuși, liderii partidului ecologist din Suedia au atras în mod public atenția cetățenilor suedezi asupra acestui pericol, arătându-și într-un mod „diplomatic”, am putea spune, nesupunerea față de ordinele așa-zișilor „iluminați” sataniști care conduc din umbră planeta pământ și urmăresc instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares