Sute de milioane de europeni s-au înghesuit la Oslo să-și ridice premiul Nobel pentru Pace

nobel-pentru-pace-2012Orașul Oslo din Norvegia este sufocat de sutele de milioane de europeni care s-au prezentat să-și ridice premiul Nobel pentru Pace, acordat azi Uniunii Europene. Prima sută de milioane de europeni a venit azi dimineață, mai spre seară fiind așteptați încă 200 de milioane de locuitori ai bătrânului continent.

Deja europenii au început să-și facă planuri ce vor face și cu consistentul premiu în bani. “O să ne cumpărăm un televizor nou, mașină de spălat și poate ne rămâne și de un concediu în Grecia”, a explicat un european fericit. Pe de altă parte, președintele Academiei Regale Suedeze, a explicat că procedura de acordare va dura cel puțin câteva sute de ani. “Trebuie să dăm mâna cu fiecare, să-i pupăm pe obraji și să-i felicităm. Am luat decizia ca, pentru a urgenta lucrurile, fiecare european să fie pupat doar pe un singur obraz”.

Pentru a veni în sprijinul organizatorilor, CFR a anunțat că pune la dispoziție patru garnituri suplimentare de tren pe ruta București – Teiuș – Oslo.

sursa: timesnewroman


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *