Uma Thurman se alatura filmului “Nymphomaniac”, in care actorii vor face sex pe bune

Uma Thurman s-a alaturat distributiei din “Nymphomaniac“, filmul in care actorii vor face cu adevarat sex in scenele deocheate. Considerata de unii pornografica, pelicula este regizata de danezul Lars von Trier si va avea doua variante:softcore și hardcore, aceasta din urmă conținând scene care “sparg tabuurile cinematografiei”. “La începutul scenariului, scrie clar că vom face sex pe bune”, a declarat Shia LaBoeuf.

Totuși, actorul de 26 de ani a precizat că, în cele mai hard dintre scene, se vor folosi dubluri.

Printre actorii care vor juca in “Nymphomaniac” se numara starul din seria “Transformers”, Shia LaBeouf, tanara cantareata Charlotte Gainsbourg, care a mai jucat in filme regizate de von Trier, Stellan Skargard – tatal celui mai sexy vampir, Alexander Skarsgard -, Jamie Bell, Christian Slater, Stacy Martin.

Actorul american Shia LaBeouf a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că i-a trimis regizorului danez Lars von Trier filmulețe cu el făcând sex, pentru a-l convinge să-i acorde un rol în cel mai nou film al său, scrie Guardian.

Lars von Trier, cunoscut pentru pelicula “Dogville” cu Nicole Kidman, lucrează în prezent la “Nymphomaniac”, un film care va conține scene reale de sex. Actorul din rolul principal, Shia LaBeouf, a povestit într-o emisiune televizată cum a fost ales de von Trier. “I-am trimis mai multe filmulețe în care fac sex cu prietena mea și așa am obținut rolul”, a spus LaBeouf.

sursa: euforia.tv

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *