Uma Thurmans-a alaturat distributiei din “Nymphomaniac“, filmul in care actorii vor face cu adevaratsexin scenele deocheate. Considerata de unii pornografica, pelicula este regizata de danezulLars von Triersi va avea doua variante:softcore șihardcore, aceasta din urm coninnd scene care “sparg tabuurile cinematografiei”. “La nceputul scenariului, scrie clar c vom face sex pe bune”, a declarat Shia LaBoeuf.

Totui, actorul de 26 de ani a precizat c, n cele mai hard dintre scene, se vor folosi dubluri.

Printre actorii care vor juca in “Nymphomaniac” se numara starul din seria “Transformers”,Shia LaBeouf, tanara cantareata Charlotte Gainsbourg, care a mai jucat in filme regizate de von Trier, Stellan Skargard – tatal celui mai sexy vampir, Alexander Skarsgard -, Jamie Bell, Christian Slater, Stacy Martin.

Actorul american Shia LaBeouf a declarat, n cadrul unei emisiuni TV, c i-a trimis regizorului danez Lars von Trier filmulee cu el fcnd sex, pentru a-l convinge s-i acorde un rol n cel mai nou film al su, scrieGuardian.

Lars von Trier, cunoscut pentru pelicula “Dogville” cu Nicole Kidman, lucreaz n prezent la “Nymphomaniac”, un film care va conine scene reale de sex. Actorul din rolul principal, Shia LaBeouf, a povestit ntr-o emisiune televizat cum a fost ales de von Trier. “I-am trimis mai multe filmulee n care fac sex cu prietena mea i aa am obinut rolul”, a spus LaBeouf.

sursa: euforia.tv

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares