Acum niște ani de zile fremătam cu toții, noi yoghinii de la MISA, la citirea revelațiilor traduse în premieră din limba germană – în cadrul școlii de yoga, din lucrările revelate prin intermediul lui Jakob Lorber.

Nu știam atunci faptul că textul traducerilor lucrărilor originale fusese “adaptat și corectat” substanțial de către Gregorian Bivolaru ca să corespundă mai bine “mesajului divin” și, desigur, așteptărilor noastre.

Căutând un email în arhiva adresei de mail, am dat peste un mesaj din 2007 care circula pe acea vreme în blogosfera yoghinilor de la MISA, ce conținea o reproducere a unui capitol din MAREA EVANGHELIE A LUI IOAN de Jakob Lorber, volumul 5, respectiv capitolul  137. – Principii ale cetății eseniene reorganizate.

Undeva, spre finalul capitolului, se făcea mențiunea, cu litere mari, îngrosate, căPASAJELE CARE URMEAZĂ CONȚIN FĂRĂ ÎNDOIALĂ UNELE PROFEȚII PE CARE IISUS LE-A FĂCUT PENTRU VIITOR. VĂ SFĂTUIM TOCMAI DE ACEEA SĂ LE STUDIAȚI CU FOARTE MARE ATENȚIE ȘI VEȚI DESCOPERI CU UIMIRE CĂ MAJORITATEA ASPECTELOR LA CARE IISUS SE REFERĂ ÎN CELE CE URMEAZĂ SE PETREC DEJA ȘI POATE CHIAR SE VOR PETRECE ÎN CADRUL ACESTEI ȘCOLI SPIRITUALE (MISA). CINE ARE URECHI DE AUZIT SĂ AUDĂ. ESTE TOCMAI DE ACEEA IMPORTANT SĂ LUĂM AMINTE LA AVERTISMENTELE SALE.

Am recitit deci pasajele respective, și am descoperit că tocmai cei care ne sfătuiau să luăm aminte de avertismentele ce urmau în textul respectiv, NU LE-AU URMAT !

Redau integral continuarea din articol, cu mențiunea că sublinierile îmi aparțin:

“8. Voi veți fi în viitor zidarii și constructorii Mei pe deplin liberi, iar Eu vreau ca cetatea Mea (NOTA 1) să fie zidită din nestematele adevărurilor și a revelațiilor divine cele mai rezistente. Veți înțelege atunci cu ușurință, voi toți, împreună cu tine, prietene Roclus, că pentru aceasta nu se pot folosi var, nisip și cărămidă, adică minciuni și înșelătorii, care nu durează veșnic. Doar adevărul cel adevărat, divin, curat și fără de prihană reprezintă diamantul care poate să înfrunte eternitatea, fără să fie știrbit în vreun fel.

9. Atunci în viitor mulți dintre voi veți fi de nenumărate ori ispitiți să procedați altfel decât simțiți; dar voi trebuie să nu vă lăsați ademeniți. Totodată este necesar să vegheați și să nu amăgiți pe nimeni, căci, prin tot ceea ce veți fi și veți face atunci (în viitor) trebuie să răzbată adevărul deplin; procedând în felul acesta, veți avea parte mereu de grația, puterea și înțelepciunea Mea care vă va inspira odată cu ajutorul care vă va veni de la TATĂL CERESC (DUMNEZEU).
10. Știind toate acestea, luați aminte ca să nu promiteți niciodată cuiva un lucru pe care să nu-l puteți îndeplini sau pe care apoi să nu vreți să-l mai faceți, din anumite motive, mai târziu (este evident că aici Iisus se referă la ceea ce va fi atunci în viitor); căci, adevărat vă spun vouă: nimic nu este mai amarnic și mai supărător pentru un om decât să nu-și respecte o făgăduială solemnă pe care a făcut-o! Dacă unor oameni nu li s-ar fi promis sprijinul, atunci ei nu s-ar fi bazat pe acea promisiune și ar fi făcut altceva, care să le asigure ajutorul. Însă pentru că ei s-au bazat pe acea făgăduință solemnă, care ulterior nu a fost respectată, ei pot deveni disperați, triști și dezamăgiți, blestemându-i din cauza dezamăgirii provocate pe aceia care prin promisiunea lor nerespectată au adus această mare nenorocire asupra lor.
11. Luați aminte căci de acum înainte atât în prezent, cât și în viitor trebuie să îndepliniți tot ceea ce veți făgădui în mod solemn cuiva chiar cu prețul vieții voastre pământești, altfel Eu nu voi putea rămâne în cetatea (este evident că aici IISUS se referă la orașul NOULUI IERUSALIM) voastră! Chibzuiți bine cine este ACELA care vă dă acum această poruncă! El este Domnul cel etern a tot ceea ce trăiește și moare; și luați aminte căci dacă Eu nu pedepsesc toate greșelile din această lume, pe aceasta (care constă în faptul că un om îi promite altuia solemn ceva, dar, după aceea dintr-un motiv meschin, mârșav sau egoist, nu își respectă promisiunea făcută) cu siguranță o voi pedepsi!
12. Dacă, spre exemplu, nu-i vei da leafa promisă aceluia care îți face un serviciu, comiți un păcat mai mare decât dacă furi de la cineva! În cazul în care el a fost leneș și și-a făcut munca prost, poți să-i atragi ferm atenția asupra acestui fapt și chiar să-i spui că pe viitor, dacă nu-și va face treaba cu hărnicie, nu va mai primi aceeași leafă; însă chiar pentru munca făcută cu trândăvie (de mântuială) trebuie să-ți respecți promisiunea făcută, pentru ca el să simtă că în tine este prezent și activ spiritul dreptății și al adevărului!
13. Tocmai din acest motiv Eu vă ajut acum să înviați cu adevărat cei o sută șapte copii morți, pentru ca să nu apăreți că sunteți niște mincinoși, niște oameni lipsiți de cuvânt față de cei cărora le-ați promis învierea odraslelor lor dragi; dar de acum înainte, va trebui să vă abțineți! Căci tot ceea ce veți face de acum înainte împotriva acestui sfat al Meu, care este atât de ușor de urmat, va aduce întotdeauna roade foarte rele.
14. Vi se pare prea greu? Căci văd că ești cam gânditor! Spune-Mi deschis dacă ai ceva de obiectat! Acum când încă suntem împreună, mai putem discuta, ceea ce pe viitor va fi mult mai greu, pentru că nu ne vom mai întâlni prea curând! Vorbește-Mi, dacă ceva nu-ți este clar te ascult!“
NOTA 1. Noul IERUSALIM este orașul despre care IISUS face aici profeții că va fi construit undeva în EUROPA. Este important să ne amintim că și profețiile deja faimoase ale indianului SUNDAR SINGH vorbesc despre faptul că NOUL IERUSALIM va fi construit în ROMÂNIA și el va fi acolo unde se află acum orașul BUCUREȘTI. În cazul celebrului clarvăzător și profet PETRACHE LUPU atunci când acestuia i-a apărut în câteva dăți un misterios mesager din lumea de dincolo pe care PETRACHE LUPU l-a numit „MOȘUL”, acesta l-a anunțat (pe PETRACHE LUPU) că pe teritoriul ROMÂNIEI va apare un foarte mare centru spiritual care va avea o influență planetară. Aceste două profeții sunt surprinzător de asemănătoare.
Cunoscând doar eu câtă minciună și nedreptate este la MISA (vezi cazul lui Dumitru Nițurad, al lui Petrică Groza, al fetei din Japonia cu cartea despre tantra, minciuna cu cartea “Doamna Miracolului”, etc.) și câte PROMISIUNI MINCINOASE a făcut atât Gregorian Bivolaru PERSONAL cât și acoliții lui, NU MĂ MIRĂ FAPTUL CĂ ADEVĂRUL ȘI PUTEREA DIVINĂ ÎNTÂRZIE SĂ SE SĂLĂȘLUIASCĂ ÎN ACEASTĂ ȘCOALĂ DE YOGA, ca să nu mai vorbim despre rolul ei mesianic planetar atât de trâmbițat !
Poate că este cazul ca Gregorian Bivolaru să înceapă să FACĂ DREPTATE, ca nu cumva să se împlinească promisiunea din rândurile de mai sus al lui Iisus:luați aminte căci dacă Eu nu pedepsesc toate greșelile din această lume, pe aceasta (care constă în faptul că un om îi promite altuia solemn ceva, dar, după aceea dintr-un motiv meschin, mârșav sau egoist, nu își respectă promisiunea făcută) cu siguranță o voi pedepsi!
CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares