Mitingurile și spiralele MISA – produc confuzie printre cangurii din Australia

Schimbările dramatice la nivel planetar, din ultima vreme, nu pot fi atribuite, evident, decât meditațiilor intense și excepționale, realizate în premieră mondială, LA UNISON,  de către cea mai mare școală de yoga de pe acest braț al Galaxiei Căii Lactee.

Meditațiile menite să aducă extratereștrii benefici salvatori, de la milioane de ani lumină, sau cele ce aveau drept scop crearea de cârcei în degetele mâinii cu care judecătorul Matei Dorel urmează să scrie hotărârea de achitare a lui Gregorian Bivolaru, și-au ratat cu puțin ținta (datorită confuziei și împrăștierii mentale a participanților) astfel că… au avut un efect neașteptat asupra climei din Australia.

Pe scurt, pentru prima oară de la Potop încoace, în Australia a nins ! Priviți ce priviri nedumerite au cangurii care văd pentru prima dată în istoria speciei lor, zăpadă.


Premierul australian a lansat un apel disperat către comunitatea internațională, în scopul de a-și uni eforturile și de a-l convinge pe Gregorian Bivolaru să oprească meditațiile în spirală cu extratereștrii și reforma în justiție, sau măcar să le dea un tapas de shambavi mudra de 3 minute pe zi yoghinilor de la MISA ce le realizează.

Schimbarea climatică a luat prin surprindere și câteva familii de iepuri australieni, binecunoscuți pe plan mondial pentru activitatea lor sexuală intensă. Câțiva dintre aceștia sunt chiar spirite ale unor foste VIP-uri de la MISA, care s-au reâncarnat conform tendințelor, obiceiurilor și preocupărilor preponderente din existența lor misană. Contactați telepatic prin meditație, de către unii yoghini cu capacități adecvate, aceștia s-au arătat deranjați de efectul meditațiilor din România, declarând că vremea rea le afectează activitatea sexuală.

În replică, un proeminent lider al mișcării yoghine din Suedia, le-a transmis iepurașilor morcoviți, că nici la el vremea nu este mai bună și că trebuie să fie cu toții solidari în fața vremurilor aspre de la acest sfârșit de lume, recomandându-le acestora să mai aibă puțină răbdare până pe 21 decembrie, când se va trece în Satya Yuga (Epoca de Aur a Omenirii), unde, desigur, vremea va fi mai propice activităților de dormitor.

sursa: rapcea.lol

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *