Schimbrile dramatice la nivel planetar, din ultima vreme, nu pot fi atribuite, evident, dect meditațiilor intense și excepționale, realizate n premier mondial, LA UNISON, de ctre cea mai mare școal de yoga de pe acest braț al Galaxiei Cii Lactee.

Meditațiile menite s aduc extratereștrii benefici salvatori, de la milioane de ani lumin, sau cele ce aveau drept scop crearea de crcei n degetele minii cu care judectorul Matei Dorel urmeaz s scrie hotrrea de achitare a lui Gregorian Bivolaru, și-au ratat cu puțin ținta (datorit confuziei și mprștierii mentale a participanților) astfel c… au avut un efect neașteptat asupra climei din Australia.

Pe scurt, pentru prima oar de la Potop ncoace, n Australia a nins ! Priviți ce priviri nedumerite au cangurii care vd pentru prima dat n istoria speciei lor, zpad.


Premierul australian a lansat un apel disperat ctre comunitatea internațional, n scopul de a-și uni eforturile și de a-l convinge pe Gregorian Bivolaru s opreasc meditațiile n spiral cu extratereștrii și reforma n justiție, sau mcar s le dea un tapas de shambavi mudra de 3 minute pe zi yoghinilor de la MISA ce le realizeaz.

Schimbarea climatic a luat prin surprindere și cteva familii de iepuri australieni, binecunoscuți pe plan mondial pentru activitatea lor sexual intens. Cțiva dintre aceștia sunt chiar spirite ale unor foste VIP-uri de la MISA, care s-au rencarnat conform tendințelor, obiceiurilor și preocuprilor preponderente din existența lor misan. Contactați telepatic prin meditație, de ctre unii yoghini cu capacitți adecvate, aceștia s-au artat deranjați de efectul meditațiilor din Romnia, declarnd c vremea rea le afecteaz activitatea sexual.

n replic, un proeminent lider al mișcrii yoghine din Suedia, le-a transmis iepurașilor morcoviți, c nici la el vremea nu este mai bun și c trebuie s fie cu toții solidari n fața vremurilor aspre de la acest sfrșit de lume, recomandndu-le acestora s mai aib puțin rbdare pn pe 21 decembrie, cnd se va trece n Satya Yuga (Epoca de Aur a Omenirii), unde, desigur, vremea va fi mai propice activitților de dormitor.

sursa: rapcea.lol

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares