╬n cazul ţn care vor fi ţndeplinite anumite condi■ii, Rusia ia ţn calcul sŃ recunoascŃ independen■a Transnistriei, a declarat un diplomat de la Moscova.

Rusia ia ţn calcul independen■a Transnistriei

╬n cazul pierderii suveranitŃ■ii sau neutralitŃ■ii RepubliciiáMoldova, Federa■ia RusŃ se va reţntoarce la problema realizŃrii dreptului la auto-determinare a regiunii transnistrene”, a declaratambasadorul cu misiuni speciale al ministerului rus de Externe, SergheiáGubarev, ţn cadrul unei conferin■e de presŃ laáTiraspol. Oficialul rus a declarat cŃ pŃr■ile trebuie sŃ elaboreze un plan final de reglementare a conflictului transnistrean ţn baza unui compromis, transmite Unimedia.info, care citeazŃ presa rusŃ.

Scopul negocierilor este construirea ţn continuare a co-existen■eiáTiraspolului ║iáChi║inŃului. Ce formŃ ║i ce model vor fi alese trebuie sŃ decidŃáTiraspolul ║iChi║inŃul. Cheia problemei transnistrene se aflŃ nu la Moscova, nu la Kiev, nu la Viena, nu la Bruxelles, nu la Washington. Cheia pentru rezolvarea problemei transnistrene se aflŃ laáChi║inŃuá║iáTiraspol“, a mai spusáambasadoruláGubarev.

sursa: ziuaveche

comentariu rapcea.ro: astfel de declarații, ce vin ţn urma activitŃții intense a specialiștilor și consultanților ruși ţn zona Tiraspolului, aratŃ cŃ ţn subteran, se lucreazŃ pentru Unire, și cŃ este posibil ca acea profeție despre reÔntoarcerea Basarabiei la patria mumŃ, RomÔnia, se se realizeze ţn acest an. Aviz celor de la deveghepatriei. TrŃiascŃ poporul rus cel pravoslavnic și “eliberator”. Putin și poporul rus, libertate ne-au adus !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares