n cazul n care vor fi ndeplinite anumite condiii, Rusia ia n calcul s recunoasc independena Transnistriei, a declarat un diplomat de la Moscova.

Rusia ia n calcul independena Transnistriei

n cazul pierderii suveranitii sau neutralitii RepubliciiMoldova, Federaia Rus se va rentoarce la problema realizrii dreptului la auto-determinare a regiunii transnistrene”, a declaratambasadorul cu misiuni speciale al ministerului rus de Externe, SergheiGubarev, n cadrul unei conferine de pres laTiraspol. Oficialul rus a declarat c prile trebuie s elaboreze un plan final de reglementare a conflictului transnistrean n baza unui compromis, transmite Unimedia.info, care citeaz presa rus.

Scopul negocierilor este construirea n continuare a co-existeneiTiraspolului iChiinului. Ce form i ce model vor fi alese trebuie s decidTiraspolul iChiinul. Cheia problemei transnistrene se afl nu la Moscova, nu la Kiev, nu la Viena, nu la Bruxelles, nu la Washington. Cheia pentru rezolvarea problemei transnistrene se afl laChiinuiTiraspol“, a mai spusambasadorulGubarev.

sursa: ziuaveche

comentariu rapcea.ro: astfel de declarații, ce vin n urma activitții intense a specialiștilor și consultanților ruși n zona Tiraspolului, arat c n subteran, se lucreaz pentru Unire, și c este posibil ca acea profeție despre rentoarcerea Basarabiei la patria mum, Romnia, se se realizeze n acest an. Aviz celor de la deveghepatriei. Triasc poporul rus cel pravoslavnic și “eliberator”. Putin și poporul rus, libertate ne-au adus !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.