Nume la naș­tere: necunoscut
Națio­na­li­tate: Han
Vâr­stă: 71 ani
Nume budist: Chiheng (智恒)

Maestrul Chiheng a fost născut în 1938 într-o familie de medici chinezi. El a arătat interes pentru medicina tradițională chinezească încă de când era foarte tânăr și a decis să studieze medicamentele pe bază de plante din China.

Din păcate, el a fost foarte frustrat din cauza dimensiunii mici, când el a devenit un adult. Nici o femeie nu a vrut să se căsătorească cu el. Prin urmare el s-a săturat de societate și a devenit un călugăr. În templu s-a specializat in cercetarea pentru tratarea nanismului. Totul vine la cel care așteaptă. El a găsit în sfârșit o bună metodă de tratament a nanismului. El nu și-a vindecat numai propria lui boală, dar a ajutat, de asemenea, multe alte persoane suferinde de nanism.

Maestrul Chiheng este prima persoană care utilizează Qigong Yijinjing pentru tratamentul nanismului. El emite Qi în corpul pacientului pentru a deschide meridianul DU aflat pe spatele lui pentru a accelera potențialul de creștere al corpului. El folosește, de asemenea, medicamente pe bază de plante ca să completeze tratamentul Qigong. El poate provoca cu succes creașterea cu 9-25 cm în interval de 100 de zile pentru a aduce pacienții la o înălțime ideală. Acest lucru a fost cu adevărat uimitor. Maestrul Chiheng este singura persoană din China care vindecă nanismul folosind metodele Qigong Yijinjing.

După o lungă perioadă de timp și de experiențe practice el a realizat faptul că punctul cheie al creșterii oaselor umane se bazează pe echilibrul metabolismului a trei componente: proteine, grăsimi și zahăr. Dezechilibrul acestor trei substanțe va determina un deficit de hormon de creștere al hipofizei. Prin urmare, promovarea echilibrului dintre aceste trei materiale și a hormonului de creștere emis de hipofiză are un rol decisiv cu privire la creșterea la în înălțime de scheletului osos uman.

Echilibrului metabolic al acestor trei materiale în organism este îmbunătățită prin stimularea rezultată în urma transmiterii de Qi în corpul pacientului, folosind Qigong-ul Yijinjing. Ea va promova secreția de hormon de creștere de către hipofiză, va spori creșterea cartilajului și va accelera creșterea scheletului osos. Ca rezultat, acesta va avea o influiență pozitivă și un rol decisiv asupra creșterii organismului uman.

Qigong-ul Yijinjing este un tratament eficace pentru toate condițiile de nanism, indiferent de cauze. Domeniul de aplicare a tratamentului include: nanismul cauzat de deficiența de hormoni de creștere cauzată de hipofiză, de hipertiroidie, tulburări cromozomiale și defecte genetice.

Domeniul de aplicare
Varsta:

  • Bărbați: 16-50 ani;
  • Femei: 14-49 ani (premenopauza)

Gama de creștere:

  • 9-25 cm în termen de 3 luni în funcție de starea de sănătate individuală.

Pacienți tratați de Maestrul Chiheng

Mai jos sunt date câteva exemple de pacienți tratați pentru nanism de către maestrul Chiheng

Pacient suferind de nanism, înainte de tratament Pacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
Pacient suferind de nanism, înainte de tratament Pacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
Pacient suferind de nanism, înainte de tratament Pacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
Pacient suferind de nanism, înainte de tratament Pacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament

sursa: http://yijinjing.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares