Un grup de persoane au depus, marți, la Tribunalul București, o cerere de înregistrare în registrul partidelor a Partidului Comunist Român (PCR), aceștia precizând, însă, că doresc să fie asociați cu idealurile comunismului, nu cu Nicolae Ceaușescu, potrivit România TV.

Partidul Comunist Român se reactiveazăÎn vederea depunerii acestei solicitări, semnatarii documentului au strâns, din 2010, aproximativ 27.000 de semnături de susținere, liderii PCR afirmând că ar vrea să participe din nou activ în politica românească.

Cei care au mers marți la Tribunalul București pentru a depune cererea de înscriere a PCR au precizat că și-au pregătit și un slogan pentru reintrarea în politică: “Un nou început”, adăugând că nu vor să fie asociați cu Nicolae Ceaușescu, deoarece nu sunt partizanii fostului dictator, ci vor să fie asociați cu idealurile comunismului.

Comunismul nu se rezumă doar la Nicolae Ceaușescu. Nicolae Ceaușescu a fost ultimul conducător al Partidului Comunist Român pe perioada căruia România a ajuns în vârful politicii internaționale. Putem spun chiar că în întreaga istorie a ei a fost perioada cea mai benefică, chiar dacă s-a terminat dezastruos în 1989 prin uciderea lui Nicolae Ceaușescu și preluarea conducerii statului de către cei care au trădat partidul și pe Nicolae Ceaușescu”, au declarat, marți, pentru România TV, noii PCR-iști.

sursa: dcnews.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares