Conform unei noi reglementări, în statul american New Jersey nu se acceptă zâmbitul în fotografiile din permisul de conducere.

Aplicarea acestei restricții nu a fost primită cu entuziasm. 60% dintre persoanele cu drept de vot – indiferent de sex, vârstă și stare materială – consideră că reglementarea nu este bună.

Comitetul de Stat pentru Autovehicule susține interzicerea zâmbitului în fotografiile din permisul de conducere, întrucât un zâmbet larg ar putea să “deruteze” dispozitivul de identificare a persoanelor.

Elyse Coffey, purtătorul de cuvânt al Comitetului, a încercat în septembrie să ajusteze reglementarea. “Le-am cerut conducătorilor auto doar să evite zâmbetul prea pronunțat și să nu își ia o față ca și cum ar fi câștigat 5 milioane la loto” – a spus purtătorul de cuvânt.

comentariu rapcea.ro: desigur, nu trebuie să zâmbească pentru că nu au câștigat decât înregistrarea în sistemul de control al Guvernanților Planetari. Căci noile tehnologii permit nu numai identificarea numerelor de înmatriculare (pentru verficarea rovignetei), ci și identificarea persoanei după figură, asta ca să fie clar încotro se îndreaptă cireada umană, împinsă spre țarcul Noii Ordini Mondiale de jidanii adoratori ai lui Satana.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares