Adunarea Generala a Asociației Totul Pentru Țară întrunită în ședința de joi 25 oct 2012 a hotărat alegerea unui nou președinte, respectand principiul rotației cadrelor.


Muncitorul bucureștean Aurel Drăgan a întrunit majoritatea voturilor, devenind astfel noul lider al grupului nostru. El a reușit să câștige încrederea și respectul camarazilor săi prin seriozitatea, înțelepciunea și maturitatea de care a dat dovadă în ultimul an de activitate.

Nicolae Calotă: “Consider că am încheiat o primă etapă în existența organizației noastre, aceea de formare si coagulare. De acum înainte, grupul trebuie crescut și consolidat”.

Aurel Drăgan: “Vom pune accentul pe educație. De asemenea, activitățile asociației trebuie diversificate”.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

PUNCTUL 28.

În regulă generală, toți acești șefi se schimbă cu anul. Șefii Organizației politice pot sta câte doi ani sau mai mult cu aprobarea șefului Legiunii.

Fiecare șef are grijă din vreme să-și formeze înlocuitorul.

Foștii șefi trec într-o situație superioară și au totdeauna grijă de îndrumarea și sfătuirea șefilor actuali și de supravegherea bunului mers al întregii organizații. Ei asistă la orice ședință și-și dau întotdeauna părerile lor.

Ei îndeplinesc în special rolul de judecători pentru orice neînțelegeri sau conflicte ivite între legionari, căutând cu înțelepciunea și experiența lor să împace lucrurile și să păzească organizația de cea mai mare greșeală: neînțelegerea, dezbinarea.” (Carticica sefului de cuib)

sursa: facebook
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares