Pentru Tepes, Contraspion si alti misani cu iq=30 max

Am vazut ca a aparut un comment pe yogaterci in ceea ce ma priveste. ( http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7277 )
Se repeta aceeasi chestie sustinuta si aici pe blog: ca eu sunt Cecilia Tiz.
E o minciuna ca eu nu am infirmat sau confirmat nimic.
Dovada este chiar in comment-urile articolului Harta comorilor din Romania – informatii uimitoare:

Contraspion 29/10/2012 04:15

Pentru CECILIA TIZ

Autoarea acestui articol, F sau felina este una si aceiasi mincinoasa cu CECILIA TIZ

F 29/10/2012 08:56
@Carmenas:
Nu stiu pe ce site ai gasit comentariile Ceciliei Tiz despre Roxin, dar mi se pare LOGIC sa spui ce ai de spus pe ACEL site. Esti sigura ca era Cecilia Tiz cea care comenta acolo? Adica, ai dovezi?

@Contraspion
Nu sunt Cecilia Tiz, dar ai 48 de ore la dispozitie sa DOVEDESTI ce ai scris in commentul de mai sus.
Daca nu dovedesti, avem o problema.

In alta parte Tepes spune:

“duduia F, gurile rele, vorba voastra, spun ca tu a-i fi una zis tiz care ar mai fi cu o mincinoasa. Daca esti duduia tiz, atunci e normal ca sa minti asupra identitatii tale. Daca nu esti aceea, de ce iti faci griji pentru ce se spune despre ea, bine sau rau ? pari a fi deranjata ca esti identificata cu duduia tiz, ca si cum aceea ar fi cel putin o scursura umana, sau ceva extrem de nedemn de care nu e de bun augur sa fii asociat. Daca acea tiz nu este o creatura atat de nedemna, de ce te-ar oribila faptul ca esti confundata cu aceea ?”

Era necesar un iq de 31+ sa citesti si in alte comment-uri de-ale mele despre faptul ca am fost in Japonia la karma yoga ( Cecilia nu a fost).

@Lorelei
Care e firescul in dragoste minunato?
Sa ti-o tragi 10 ore, dupa task manager, zilnic, fara sa il lasi pe bietul barbat sa termine? Ce traditie vrea sa reinvie Bivolaru?
Consumarea sangelui menstrual si baile de urina?
Bivolaru nu vrea sa reinvie nimic. Interesul lui e sa ajungeti toti, treptat , obsedati de sex.
De aia trimite femeile in Japonia? Sa reinvie tradita sexuala….M-am prins acum, multumesc de lamuriri.
Nu intelegeam de ce eram sfatuite sa le cerem japonezilor din baruri shopping de electronice si bijuterii.
Da acum imi e clar, trebuia de fapt sa traim “deschiderea, firescul in dragoste, nu inhibitia, blocajul si ipocrizia”.

http://rapcea.ro/2012/10/18/conferina-in-frana-despre-misa/#comment-55278

Repet (pt ca nu am creioane colorate): NU sunt Cecilia Tiz.
Sunt o fosta cursanta care si-a dat seama ca a fost pacalita de Bivolaru.
Moderez blogul lui Mihai pentru ca suntem prieteni pur si simplu si stiu cum se face.
Nu va convine? Ar fi fost mai usor sa fie doar cativa “adversari” de-ai vostri, dar nu e asa.
Suntem multi si avem ceva in comun: ne-am saturat de minciunile Misei.
O sa inchideti gura unuia dintre noi pentru putin timp si alti 10 se vor ridica sa arate adevarul.

 • Mihai

  “Este o jungla acolo si nu este mai putin valabil cand vine vorba de viata spirituala ca si in celelatle aspecte ale vietii. Chiar credem ca doar daca cineva mediteaza de 5 ani sau are 10 ani de practica yoga, ei sunt cu ceva mai putin nervosi decat o alta persoana? Cel mult, poate ei vor fi putin mai constienti de nervozitate. Putin mai mult. […]
  Prin munca si calatoriile mele am ajuns sa cunosc sute de invatatori spirituali si mii de practicanti spirituali, astfel am fost lovita de felul in care perspectivele si viziunile noastre spirituale si experientele noastre ajung sa fie similar “infectate” de “contaminanti conceptuali” – compromiterea unor principii spirituale complexe cu o relatie imatura si confuza poate fi la fel de invizibila si inselatoare ca transmiterea bolilor venerice.

  Urmatoarele 10 categorii nu se vor a fi definitive, dar sunt niste repere pentru a deveni constienti de unele dintre cele mai comune boli cu transmitere spirituala:

  1. Spiritualitatea Fast-Food: Combina spiritualitatea cu o cultura care motiveaza viteza, multifunctionalitatea si gratificarea instanta iar rezultatul este foarte probabil sa fie o spiritualitate fast-food. Spiritualitatea fast-food este un produs al fanteziei comune usor de inteles cum ca eliberarea de suferinta conditiei umane poate fi rapida si usoara. Insa un lucru este clar: TRANSFORMAREA SPIRITUALA NU POATE FI DOBANDITA POCNIND DIN DEGETE.

  2. Spiritualitatea gresita: Spiritualitatea gresita este tendinta de a vorbi, de a ne imbraca si purta imaginandu-ne cum ar face-o o persoana spirituala. Este un fel de imitare spirituala care mimeaza realizarea spirituala la fel cum pielea de leopard artificiala mimeaza o piele de leopard veritabila.

  3. Motivatiile confuze: Cu toate ca dorinta noastra de a creste este veritabila si pura, de multe ori este amestecata cu motivatii mai marunte, incluzand dorinta de a fi iubiti, dorinta de a apartine, nevoia de a ne umple golurile interioare, credinta in Calea Spirituala ca ne va elibera de suferinta si ambitie spirituala, nevoia de a fi special, de a fi mai bun decat, de a fi “Acela”.

  4. Identificarea cu Experienta Spirituala: In aceasta boala, ego-ul se identifica cu experienta spirituala si o adjudeca ca si cum ar fi a lui si ajungem sa credem ca integram intelegeri care au rasarit din noi in anumite momente. In cele mai multe cazuri aceasta boala nu e definitiva, desi tinde sa tina perioade lungi de timp in cazul acelora care se cred iluminati si/sau care functioneaza ca invatatori spirituali.

  5. Ego-ul spiritualizat: Aceasta boala apare atunci cand tocmai structura personalitatii egotice devine adanc cufundata in concepte si idei spirituale. Rezultatul este o structura egotica care este “anti-glont”. Cand ego-ul devine spiritualizat, devenim invulnerabili la ajutor, la informatii noi sau la raspunsuri constructive. Devenim fiinte umane impenetrabile fiind impietriti in cresterea spirituala, toate in numele spiritualitatii.

  6. Productia in masa de invatatori spirituali: Sunt cateva traditii de curente spirituale la moda care produce oameni care se cred ca au ajuns la un nivel de iluminare spirituala sau maestrie, ceea ce este mult peste nivelul lor real. Aceasta boala functioneaza ca si o banda rulanta de spiritualitate: imbraca stralucirea asta, atinge acea intelegere, si – BAM! – esti iluminat si pregatit sa iluminezi si pe altii intr-un mod asemanator. Problema nu este ca astfel de invatatori instruiesc ci ca ei se prezinta pe sine ca si cum ar fi obtinut maestria spirituala.

  7. Mandria spirituala: Mandria spirituala apare cand practicantul, dupa ani de munca grea a atins un anumit nivel de intelepciune si foloseste acesta realizare ca sa justifice blocarea spre alte experiente. Un sentiment de “superioritate spirituala” este alt simptom al acestei boli. Se manifesta ca un sentiment subtil de “Sunt mai bun, mai intelept si deasupra celorlalti pentru ca sunt spiritual”.

  8. Spiritul de turma: Descrisa ca si gandirea de grup, mentalitatea de cult sau boala de ashram, spiritul de turma este un virus inselator care contine multe elemente co-dependente traditionale. Un grup spiritual face conventii subtile si inconstiente privind modul corect de a gandi, vorbi, imbraca si actiona. Indivizii si grupurile infectate cu “spiritul de turma” resping indivizii, atitudinile si circumstantele care nu se conformeaza cu legile nescrise ale grupului.

  9. Complexul celui Ales:“Complexul celui Ales” nu se limiteaza la evrei. El este credinta cum ca “Grupul nostru este mai evoluat spiritual, mai puternic, mai iluminat, cu alte cuvinte, mai bun decat alt grup”. Este o distinctie importanta intre recunoasterea ca cineva a gasit calea cea dreapta, invatatorul sau comunitatea potrivita lui, spre deosebire de a fi gasit Pe Acela.

  10. Virusul mortal: “Am ajuns”:Aceasta boala este atat de distrugatoare incat are capacitatea de a fi terminala si mortala pentru evolutia noastra spirituala. Aceasta este credinta cum ca “Am ajuns” la scopul final al caii spirituale. Progresul nostru spiritual se opreste in punctul unde aceasta credinta devine cristalizata in psihicul nostru, in momentul in care credem ca am ajuns la capatul caii, progresul viitor inceteaza.

  (sursa : http://www.huffingtonpost.com/mariana-caplan-phd/spiritual-living-10-spiri_b_609248.html?utm_hp_ref=fb&src=sp&comm_ref=false )

 • Deria

  Sa ma ilumineze cineva, de ce cei mai multi “misani” care debiteaza ineptiile astea (din gama 7-8 persoane, 3 schimburi, 24 de ore, 1.000 de EUR/luna) sunt certati cu gramatica romana? Nu ma pot opri sa nu observ aceasta… coincidenta…

 • shambalic

  @Mihai F tare punctu 2 – imi amintesc mereu de insi de pe la yoga care aveau unghii mari si la meditatii isi dadeau ochii peste cap asa ca Inteleptu. Super penibil…ca sa nu mai zic de repetitia continua a unor truisme, rostite cu o fata din categoria “stiu eu ce zic”, asa cu subinteles…
  @Deria Daca vrei iluminare mergi oleaca la Malmo pe stanga si stai la coada, cu usurinta vei gasi ceea ce cauti.
  Sau poti sa mergi in India ca Sahajananda, acolo sunt saddhusii la litru de Gange, initiati in cele 10 MPC de obicei.
  Mai e si varianta sa astepti viitoarele revelatii de la Herr Kulane, predicate probabil de Frau Kulane, contrapartea sa sulfina.

 • @Deria

  Din pacate, nu pentru ca ar fi unul singur care vorbeste cu noi, ci pentru ca problema cu gramatica e larg raspandita pe la curs. Am intalnit si eu vreo cativa cu problema asta.

 • Deria

  Absolventi ai cursului special intitulat “nu conteaza cum spui, important e sa spui”, “jos forma, sus fondu’ ” (sau fundu’?)

  Eh… A zis al meu ca ce ma mai mir, daca fetele semnasera lista cu reguli (alea de ashram sau ce) cu “va yubym”…

 • &

  Yogaesoteric ne avertizeaza intr-un mod categoric si absolut despre ce ne asteapta pe noi si pe toti cei care indraznesc sa nu fie de aceeasi parere cu ei (vezi ce a patit huidu??? asa vor pati toti cei care……)
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7286
  Io am totusi o nelamurire: toate scandalurile si procesele in care e implicata MISA de ce au aparut? Nu tot datorita aceleiasi justitii imanente?
  Daca critici MISA, e injustitie. Daca o critici pe Cecilia (care cristica MISA) este justitie………..

 • &

  nimic nu e-ntimplator!!! uite ce greseala de ortografie am facut: am scris in loc de critica MISA, cristica MISA!!!
  cred ca o sa ma pocaiesc!!!